۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

از رادیوداروی جدید تشخیصی سرطان «پروستات» رونمایی شد

  • کد خبر: ۲۰۶۱۵۳
  • ۲۴ دی ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۱
از رادیوداروی جدید تشخیصی سرطان «پروستات» رونمایی شد
با حضور معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی از رادیوداروی پارس تکتو (PSMA) با هدف فراهم کردن امکان تصویربرداری سرطان «پروستات» در تمامی مراکز پزشکی هسته‌ای رونمایی شد.

به گزارش شهرآرانیوز، در دومین نمایشگاه محصولات دانش‌بنیان حوزه غذا، دارو و تجهیزات پزشکی از رادیوداروی جدید سازمان انرژی اتمی با نام تجاری پارس تکتو (PARS-TECTO-PSMA) ساخته شده در شرکت پارس ایزوتوپ با حضور محمد اسلامی معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی، بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس‌جمهور رونمایی شد.

این کیت رادیودارویی که برای نخستین‌بار توسط متخصصان داخلی کشور، سنتز و فرمولاسیون شده و مورد استفاده قرار گرفته، این امکان را فراهم می‌کند تا نسبت به روش‌های قبلی تصویربرداری با دوربین‌های PET و محدودیت‌های مراکز دارای این دستگاه‌ها، تشخیص سرطان «پروستات» در مراحل اولیه با روش تصویربرداری جدید به شیوه SPECT سریع‌تر و با هزینه‌ای کمتر انجام گیرد. در این روش پس از نشان‌دار کردن این کیت با رادیوایزوتوپ تکنسیوم m ۹۹، امکان تصویربرداری در همه مراکز پزشکی هسته‌ای فراهم خواهد شد.

این رادیودارو به شکل اختصاصی به گیرنده‌های سرطان «پروستات» در بدن متصل می‌شود و با ارایه اطلاعات مناسب و دقیق‌تر نسبت به روش‌های قبلی از اندازه و محل تومور به پزشک معالج، امکان بهتر را برای پیگیری و مشاهده روند بهبود بیمار فراهم می‌کند.

تمامی مراحل از طراحی مولکول و سنتز مانده موثره و فرمولاسیون این کیت رادیودارویی، مطالعات سلولی و پیش بالینی آن همه توسط متخصصان داخلی در شرکت پارس ایزوتوپ انجام شده و فاز بالینی این رادیودارو با همکاری چندین دانشگاه علوم پزشکی کشور در مدت ۲ سال با موفقیت انجام شده است.

شرکت پارس ایزوتوپ به عنوان تنها تولیدکننده و توزیع‌کننده رادیودارو‌ها در ایران با تولید بیش از ۵۰ نوع محصول رادیودارویی و تامین نیاز ۲۲۰ مرکز پزشکی هسته‌ای، امکان استفاده سالیانه بیش از یک میلیون بیمار از این رادیودارو‌ها را در بحث تشخیصی یا درمانی فراهم می‌کند.

لازم به ذکر است که از ۵۰ نوع رادیوداروی تولید شده که به شکل منظم و هفتگی برای در اختیار قرار دادن مردم به مراکز پزشکی هسته‌ای ارسال می‌شود، ۳۵ نوع آن برای تشخیص بیماری‌ها و یا عملکرد ارگان‌ها (مثل قلب، کلیه، کبد، ریه، مغز و...)، ۱۹ نوع برای درمان انواع سرطان‌ها (تیروئید، پروستات، غدد درون ریز و...) و ۶ نوع آن رادیوداروی تسکینی برای درد‌های شدید استخوانی در سرطان‌ها هستند.

از رادیوداروی جدید تشخیصی سرطان «پروستات» رونمایی شد

همچنین پا به پای پیشرفت‌های جهانی در حوزه رادیودارو‌ها و در راستای دسترسی مردم کشورمان به آخرین متد‌های تشخیصی و درمانی دنیا، شرکت پارس ایزوتوپ در زمینه تحقیق و توسعه رادیودارو‌ها با همکاری وزارت بهداشت ۸ پروژه رادیوداروی جدید را در در دست اجرا دارد. این پروژه‌ها در فاز بالینی (کلینیکال) قرار دارند و نتایج خوبی از آن‌ها در کار نسل جدید درمان به وسیله آلفاتراپی در درمان سرطان سینه و سرطان پروستات به‌دست آمده که بعد از اتمام موفق این مرحله، وارد لیست دارویی کشور خواهند شد.

در این مسیر یازده پروژه با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان و توان متخصصان داخلی در فاز تحقیقات پیش‌بالینی قرار دارد و در مرحله مطالعات و آزمایش‌های حیوانی است. پروژه‌هایی که بعد از موفقیت و اخذ مجوز از کمیته‌های اخلاق مراکز علوم پزشکی به‌زودی وارد فاز انسانی خواهند شد.

گفتنی است با توجه به کیفیت خوب و استاندارد‌های بالای رادیودارو‌های تشخیصی و درمانی تولید شده در ایران، علاوه بر کشور‌های همسایه، کشور‌هایی از آسیا، آمریکای جنوبی و آفریقا، متقاضی این رادیودارو‌ها بوده و صادرات به این کشور در دستور کار و پیگیری قرار دارد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->