تعامل شهرآرا و ۱۳۷؛ در راستای اطلاع‌رسانی مسائل شهری به شهروندان طهوریان عسکری: پیشتازی مشهد در توسعه خطوط فیبر نوری در ۳ سال گذشته جزئیات ۲ مصوبه کارگروه ملی کاهش آلودگی هوا برای مشهد (۱۷ آبان ۱۴۰۳) آغاز بهره‌برداری از طرح ملی فیبر نوری منازل و کسب‌وکار‌ها در مشهد (۱۷ آبان ۱۴۰۳)+ویدئو کاهش ۶۷ روزه زمان انتظار صدور پروانه ساختمان در مشهد | ۶۵۹ پروژه زودبازده در محلات حاشیه‌شهر مشهد احداث می‌شود برقراری کمک‌هزینه مسکن برای مادران شاغل در شهرداری مشهد (۱۷ آبان ۱۴۰۳) آخرین نشانه‌های وجود بخشی از تاریخ مشهد | قبر «خواجه روشنایی» متروکه و مخروبه شهروند خبرنگار | درخواست افزایش واگن‌های خط یک قطارشهری مشهد + پاسخ بررسی مشکلات منطقه ۴ مشهد در دیدار مردمی شهردار این منطقه | نهضت آسفالت برای حاشیه شهر الزامات تخصصی توسعه متوازن شهر شهردار مشهد: ارزان‌ترین خدمات شهری در مشهد ارائه می‌شود تسهیل پاسخگویی به املاک دارای کاربری‌های صنعتی در حریم شهر مشهد قول استاندار برای جبران کمبود‌های حوزه درمان خراسان رضوی امضای تفاهم‌نامه مشترک مدیریت شهری مشهد با دانشگاه آزاد اسلامی (۱۶ آبان ۱۴۰۳) شهردار مشهد: هوشمندسازی، راهبرد مدیریت شهری است| افزایش سرعت اینترنت مشهد تا یک گیگ بر ثانیه آیین اختتامیه همایش ملی حقوق فضای مجازی برگزار شد | تدوین بیش از ۱۲ پایان‌نامه تخصصی درباره هوش مصنوعی در مشهد کاهش هزینه‌های اداره شهر مشهد با افزایش تعاملات با دانشگاه‌ها همراهی دانشگاه و مدیریت شهری مشهد برای توسعه خدمات شهروندی هشدار هواشناسی مشهد | آماده‌باش نیرو‌ها و استقرار تجهیزات خدمات‌ شهری در سطح شهر (۱۶ آبان ۱۴۰۳) ناصحی: شهرداری مشهد ظرف دو روز آینده، گزارشی از نحوه پرداخت طلب پیمانکاران به شورا ارائه دهد
سرخط خبرها

چگونه از نان کرونا نگیریم؟

  • کد خبر: ۲۰۶۶۵
  • ۲۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۷
چگونه از نان کرونا نگیریم؟
به دلیل تماس دست با نان در نانوایی ها رعایت اصول پیشگیری، بسیار حائز اهمیت است تا کرونا نگیریم.
به گزارش شهرآرانیوز، حسنی مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بیشترین نقش انتقال ویروس کرونا، از طریق ترشحات دهان نظیر صحبت کردن، عطسه و سرفه، و دست دادن و لمس دست به سطوح آلوده، امکان پذیر است.

وی تصریح کرد: نانی که از تنور بیرون می‌آید به جهت شدت گرما آلودگی ندارد، اما بعد از بیرون آوردن از تنور، به شدت انتقال دهنده ویروس است.

مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: رعایت این نکات باعث عدم انتقال این ویروس به داخل منزل می‌شود: نان را در نانوایی نگذارید سرد شود بلکه آن را به صورت داغ در سفره بپیچید و ببندید.

حسنی افزود:از کاتر و قیچی داخل نانوایی استفاده نکنید و برای تکاندن نان از آرد و یا سنگ به هیچ وجه آن را به سطوح فلزی نانوایی نزنید.

وی ادامه داد: پس از رسیدن به منزل نان را از داخل سفره در بیاورید و مراقب باشند تا پشتسفره به نان نخورد و پس از هر بار خرید، سفره نان را بشویید.

مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: جاییکه سفره را هم پهن کرده بودید ضدعفونی کنید.

حسنی افزود: نان را قبل مصرف در مایکروفر توستر و یا تابه گرم بگذارید و حرارت دهید.

وی تصریح کرد: دستور العمل بهداشتی به تمامی صنوف نانوایی ابلاغ شده است که در آن هم به وظایف نانوا و هم مردم اشاره شده استکه بدین شرح است:

-کسی که نان را تحویل مردم می‌دهد صرفا یک فرد مشخص باشد تا نان پس از تنور دست به دست نشود.

-فقط از طریق کارتخوان مبادله شود و در صورت داشتن پول نقد، فقط از طریق دستکش استفاده کنند.

_روی کارتخوان سلفون کشیده شود و هر یک ساعت با مواد ضد عفونی کننده تمیزکنند.

-اگر کسی در نانوایی علائم سرماخوردگی داشت به هیچ وجه حضور در نانوایی نداشته باشد.

- خود مردم از نانوایی‌هایی استفاده کنند که رعایت مسائل بهداشتی می‌کنندو تخلفات را حتما گزارش دهند.

_رساندن مواد غذایی با پیک موتوری در دستور کار است تا از تردد غیر ضروری به خارج منزل جلوگیری شود.
 
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->