اعلام زمان و مکان برگزاری دور دوم مذاکرات روسیه و آمریکا زلنسکی مدعی جنگیدن چینی‌ها در کنار نیرو‌های روسی شد رونمایی از دستاورد‌های جدید هسته‌ای با حضور پزشکیان عراقچی با رئیس‌جمهور الجزایر دیدار کرد وزیر خارجه عربستان به آمریکا سفر کرد عارف با خانواده شهید برونسی دیدار کرد ایران و سلاح هسته‌ای، آری یا نه؟ نتانیاهو: روابط ما و آمریکا دوستانه است پزشکیان: تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان یک ضرورت است ظریف با تاکید بر توانایی تیم مذاکره کننده: توپ در زمین آمریکاست عراقچی با وزیر خارجه الجزایر دیدار کرد (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) وزیر امور خارجه: شیوه‌ای به‌جز مذاکرهٔ غیرمستقیم را نمی‌پذیریم + فیلم چشم بیداری بگشایید حمایت روسیه از گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا وزیر راه و شهرسازی با الهام علی اف در باکو دیدار کرد ترامپ: از بودجه نظامی یک تریلیون دلاری آمریکا خبر داد دست‌نوشته رهبر انقلاب در صفحه اول قرآنی که به خانواده‌ شهید آوینی اهدا کردند + عکس و فیلم طالبان ادعای مطرح شده درباره واگذاری بگرام به آمریکا را رد کرد نایب رئیس مجلس: اتحادیه بین المجالس باید اشغالگران را وادار به عقب نشینی از غزه کند صباح زنگنه: مذاکرات فرصت مناسبی برای ایران ایجاد می‌کند | باید معادله برد_برد ایجاد کرد رئیس‌جمهور سابق روسیه: تعداد کشور‌های دارای زرادخانه هسته‌ای افزایش خواهد یافت قالیباف: هدف از نظارت در اجرای قوانین حوزه مسکن مچ‌گیری نیست اخبار ضدونقیض درباره واگذاری پایگاه نظامی بگرام از سوی طالبان به آمریکا استقبال پکن از حل‌وفصل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران دیدار وزیر خارجه با سرپرست سفارت ایران در کابل (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) سخنگوی دولت: مذاکرات ما با آمریکا غیرمستقیم بوده و در عمان برگزار می‌شود | مذاکراتی خردمندانه پیش رو خواهیم داشت جلسه غیر علنی مجلس با موضوع بررسی ابعاد حادثه ترور دو قاضی شهید برگزار شد مذاکرات ایران با کشورهای عضو برجام و آمریکا در چه وضعیتی قرار دارد؟
سرخط خبرها

روایت رسانه‌های عبری از۳ شرط حماس برای تبادل جدید اسرا

  • کد خبر: ۲۰۷۳۴۳
  • ۰۱ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۲:۰۰
روایت رسانه‌های عبری از۳ شرط  حماس برای تبادل جدید اسرا
رسانه‌های صهیونیستی شامگاه شنبه گزارش کردند جنبش حماس به پیشنهاد جدید برای تکمیل قرارداد تبادل اسرا با رژیم صهیونیستی با تعیین ۳ شرط پاسخ داد.

به گزارش شهرآرانیوز، تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش کرد حماس برای تبادل دور جدید اسرا سه شرط؛ «پایان فوری و کامل جنگ در غزه، خروج نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی از نوار غزه و تضمین‌های بین‌المللی برای بقای حماس در قدرت» را تعیین کرده است.

این در حالی است که روز سه‌شنبه «محمود مرداوی» از رهبران حماس گفته بود این جنبش بدون توقف جنگ غزه و عقب‌نشینی نظامیان صهیونیستی از این منطقه هیچ پیشنهادی را درباره تبادل اسرا با رژیم صهیونیستی بررسی نخواهد کرد.

وی همچنین تاکید کرد حماس هرگز در ازای آزادی اسرا با آتش‌ بس موقت موافقت نخواهد کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->