زلزله نسبتا شدید گهواره کرمانشاه را لرزاند + جزئیات(۵ مرداد ۱۴۰۳) اعترافات تکان دهنده عاملان قتل پسر جوان در جنوب تهران| مشروبات الکلی مصرف کرده بودیم قتل پیرمرد تهرانی توسط همسایه| نزاع بر سر زباله خون به پا کرد آلودگی صوتی بیمارستان شهید هاشمی نژاد مشهد تبلیغات کلاهبرداری در فضای مجازی را بشناسید «اضطراب دیابت» با افزایش خطر مشکلات سلامت روان همراه است واژگونی سمند در جاده نیشابور به مشهد با پنج مجروح حریق کابین آسانسور در مجیدیه مشهد (۴ مرداد ۱۴۰۳) هشدار اورژانس مشهد: گرمازدگی شدید می‌تواند منجر به فوت شود نجات چهار شهروند از حادثه حریق منزل مسکونی در مشهد (۴ مرداد ۱۴۰۳) مرگ پیرمرد ۷۰ ساله بر اثر کتک خوردن از پسر همسایه! قتل جوان ۳۰ ساله بر سر ارث پدر رفیقش| قاتل اعدام شد زلزله ۴.۶ ریشتری قلعه قاضی را در نزدیکی بندرعباس لرزاند باز هم رکورد گرم‌ترین روز ثبت‌شده در تاریخ شکسته شد افزایش ۲۳ درصدی مصرف آب در پی گرمای کم‌سابقه مشهد (۴ مرداد ۱۴۰۳) غلظت خون را جدی بگیرید پلیس مبارزه با مواد مخدر ۳۳ کیلوگرم موادمخدر و روانگردان را در پایتخت کشف کرد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (پنجشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۳) | دمای مناطق گرمسیری استان به ۴۵ درجه می‌رسد با روش‌های مختلف فریز کردن رب گوجه‌فرنگی خانگی آشنا شوید جزایر گرمایی چیست؟ سه‌گانه خون بار سلطان صاحب‌قران | مروری بر حادثه ترور ناصرالدین‌شاه اختصاص ۳هزار کلاس درس به اسکان زائرین در مشهد
سرخط خبرها

فاصله میزان نمک نان مصرفی مشهدی‌ها با استاندارد حدود ۲۶ درصد است

  • کد خبر: ۲۰۷۶۶۲
  • ۰۲ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۴
فاصله میزان نمک نان مصرفی مشهدی‌ها با استاندارد حدود ۲۶ درصد است
مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: درصد انطباق میزان نمک موجود در نان مصرفی مردم با استاندارد اعلام شده به طور میانگین ۷۴ درصد بوده و در مواردی که این استاندارد رعایت نشده، انحراف معیار چندان فاحش نیست و عدد با انحراف معیار جزئی تغییر می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر وفا با بیان اینکه ما در سال گذشته ۱۶ هزار و ۸۷۳ مورد بازرسی از نانوایی‌ها اعم از لواش، تافتون، بربری و سنگک داشتیم، عنوان کرد: از این تعداد ۵۳۱ مورد نمونه نان برای بررسی میزان نمک برداشت کردیم که در ۴۰۰ مورد معادل ۷۵.۳ درصد میزان نمک مطابق با استاندارد بوده است.

مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: در ۶ ماهه ابتدایی امسال نیز ۵ هزار و ۸۵۵ مورد بازرسی داشتیم که ۲۴۶ مورد نمونه‌برداری برای سنجش میزان نمک انجام شد و از این تعداد ۱۷۷مورد معادل ۷۲ درصد در محدوده نرمال بود.

وی با اشاره به اینکه نمک یک عامل خطر در فشار خون است، تصریح کرد: با وجود اینکه نان قوت غالب مردم است و زیاد مصرف می‌شود، اما سهم آن در افزایش فشار خون یا بیماری‌های قلبی عروقی در مقایسه با سایر رفتار‌های پرخطر، عوامل موجود و مواد غذایی مصرفی زیاد نیست.

وفا بیان کرد: مردم از طریق رژیم‌های غذایی نامناسب غیر از نان، مصرف نمک سر سفره یا تنقلات شور فراتر از نمک موجود در نان از نمک استفاده می‌کنند، البته منظور این نیست که نمک موجود در نان تاثیری ندارد، اما در مقایسه با سایر مواد غذایی شور مصرفی که در رژیم غذایی روزانه شهروندان وجود دارد، سهم کمتری در افزایش فشار خون دارد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->