قیمت سکه های طلا در مرحله سوم پیش فروش چقدر است؟ (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) اقدامات سازمان بازرسی برای بهینه‌سازی مصرف انرژی و کاهش ناترازی قیمت امروز طلا و سکه در مشهد اعلام شد (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) | طلا در مشهد ارزان شد قیمت امروز دلار، طلا و سکه (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) | ریزش قیمت طلا همچنان ادامه دارد دلار وارد کانال ۸۸ هزارتومان شد (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) ۸۸۷ غرفه نوروزی فروش صنایع‌دستی در خراسان رضوی راه‌اندازی می‌شود جزئیات مهم از تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعت کار آغاز مرحله سوم پیش‌فروش سکه طلا با ضرب ۱۴۰۴ از ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ انعقاد قرارداد ۲۰ میلیون دلاری ترکیه و افغانستان در منطقه ویژه اقتصادی سرخس سازمان مالیاتی: مزایا، فوق‌العاده‌ها و پاداش‌ها مشمول مالیات بر حقوق می‌شود + سند سوخت‌گیری با حساب بانکی در سال ۱۴۰۴ عملیاتی می‌شود آغاز توزیع ۳۸۰۰ تن برنج هندی و پاکستانی در بازار مشهد و خراسان رضوی (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) آیا کاهش ساعت کاری شامل کارگران و بخش خصوصی می‌شود؟ بازار کالا‌های اساسی خراسان رضوی زیر ذره‌بین نظارت ستاد تنظیم بازار قیمت خودرو در بازار امروز (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) | تارا اتوماتیک ایران خودرو ارزان شد + جدول ۵۰۵ سایت خرید و فروش طلا مجوز قانونی دریافت کردند واریز اعتبار کالابرگ الکترونیکی به حساب سرپرستان خانوار‌های دهک‌های درآمدی اول تا سوم از امروز (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) اعلام شد | بازار طلای جهانی حس و حالی ندارد یارانه اسفندماه ۱۴۰۳ برای دهک‌های مختلف خانوار چه زمانی واریز می‌شود؟ هشدار به کارفرمایان و اصنافی که اتباع غیرمجاز را به کار بگیرند آیا تعطیلی پنجشنبه‌ها شامل بخش خصوصی هم می‌شود؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۳) پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۳) گفت‌وگوی ایران و ترکمنستان برای ایجاد مناطق تجاری مشترک زمان عرضه میوه تنظیم بازار نوروزی ۱۴۰۴ در کشور مشخص شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) | تیگو ۸ پرومکس به ۳ میلیارد و ۴۱۵ میلیون تومان رسید وضعیت بغرنج منابع آبی کشور ریزش قیمت دلار به کانال ۸۹ هزار تومان (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۴ اسفند ۱۴۰۳) | تارا ۱۰ میلیون تومان افت کرد
سرخط خبرها

خاندوزی: اقتصاد ایران از چاله رکود خارج شده است

  • کد خبر: ۲۱۰۳۵۵
  • ۱۶ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۸:۳۶
خاندوزی: اقتصاد ایران از چاله رکود خارج شده است
وزیر اقتصاد گفت: اقتصاد ایران از چاله رکود خارج شده و تداوم آن نیازمند این است که مسیر سرمایه‌گذاری تسریع و تشویق شود و در این مسیر، استفاده از اطلس سرمایه‌گذاری می‌تواند به فعالان اقتصادی مسیر بدهد.

به گزارش شهرآرانیوز، سیداحسان خاندوزی در مراسم رونمایی از اطلس سرمایه‌گذاری کشور همزمان با دهه مبارک فجر اظهار کرد: این اطلس مربوط به پیش از دولت سیزدهم است، اما کاستی‌های جدی وجود داشت که با هم افزایی سایر دستگاه‌ها مراسم رونمایی برگزار شد. طیف وسیعی از دستگاه‌های همکار و وزارتخانه و البته استان‌ها که اطلاعات مکانی خود را در اختیار گذاشتند در تهیه این اطلس همکاری کردند.

وی افزود: اطلس سرمایه‌گذاری در درجه اول می‌تواند به سرمایه گذاران خدمتی بدهد که در میزان موفقیت سرمایه گذاران بسیار تاثیرگذار است. فقدان این اطلاعات مکانی در گذشته منجر به تحمیل هزینه می‌شد. باید از سرمایه‌گذاران دعوت کنیم و موضوعات مختلف نظیر مزیت‌های سرمایه‌گذاری، گرد و غبار، صنایع آلاینده و صد‌ها مورد دیگر را از منظر آن‌ها مورد بررسی قرار دهیم.

خاندوزی با بیان اینکه رشد اقتصادی کشوردر دهه ۹۰ وضعیت نامناسبی را داشت گفت: بحمدالله اقتصاد ایران از چاله رکود خارج شده و تداوم آن نیازمند آن است که مسیر سرمایه‌گذاری تسریع و تشویق شود.

وزیر اقتصاد تصریح کرد: اطلس سرمایه گذاری می‌تواند به سیاست گذاران کشور کمک کند که لایه‌های اطلاعات مکانی را برای سرمایه گذاری را شناسایی کنند و این موارد در اقتصاد کشور مورد استفاده قرار گیرد.

وی با اشاره به وضع فعلی حوزه‌های جغرافیایی کشور گفت: سیاستگذار می‌تواند مشوق‌های خود را به سمتی که مدنظر اطلس سرمایه گذاری است به دستگاه‌های اجرایی ارایه کند.

خاندوزی، گام دوم را استفاده فعالانه از اطلس سرمایه‌گذاری دانست و گفت: الان تصویر را داریم، اما فاقد آن است که ما پهنه مشوق‌ها، انرژی و سایر موارد را بدانیم. این گام بسیار پیچیده‌تر از چیزی است که هم اکنون در اختیار داریم. باید بدانیم سرمایه گذار باید بیشتر به کدام سمت تشویق شوند و قواره درستی برای آن تنظیم شود تا به طور مثال نخواهیم سال‌ها بعد ۸۰۰ کیلومتر آب را از دریا به سمت صنایع کویری ایران ببریم. اگر به این موارد توجه می‌شد این میزان هزینه به کشور تحمیل نمی‌شد.

وزیر اموراقتصادی و دارایی تاکید کرد: سال ۱۴۰۳ باید به این سمت برویم که اطلس سرمایه‌گذاری را از حالت سلبی و ایجابی به سمت هدایت و تشویق ببریم؛ به طوری که مزیت‌های اقتصادی را در پهنه جغرافیایی کشور شناسایی کنیم.

وی با اشاره به موضوع مجوز بی‌نام سرمایه گذاری بیان کرد: باید برآوردی از میزان بازگشت سرمایه داشته باشیم. این مجوز‌های بی نام صادر می‌شد که فعالان اقتصادی لازم نباشد مسیر را از اول طی کنند. این تجربه در قانون برنامه هفتم شکل قانونی به خود گرفته که باید از سال آینده فراگیر شود.

خاندوزی تصریح کرد: موضوع تداخلات دستگاه‌های اداری و دیوان‌سالاری در کشور مشکل آفرین شده است. این باعث ایجاد نااطمینانی بین سرمایه‌گذاران می‌شود. سوال ما این است که چرا در برخی مناطق علیرغم این همه استعداد کم نظیر طبیعی و جغرافیایی تا این حد نسبت به وضع مطلوب فاصله داریم؟ مردم محلی می‌گویند ما برای کسب مجوز باید مسیر‌های متعددی را طی کنیم که رفع تعارض بین دستگاه‌ها در کسب و کار باید مورد توجه قرار گیرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->