گواهی سپرده بورس، مسیر جدید خودرودار شدن + جزئیات حذف وثیقه ۳۵ درصدی بانک مرکزی برای واردات خودروی جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر هشدار سازمان بازرسی کل کشور به وزیر راه و شهرسازی درباره وضعیت بلیت هواپیما رئیس کمیسیون فرش اتاق بازرگانی: تجارت خارجی تقریبا در حالت تعلیق قرار گرفته است اطلاعیه فرودگاه مهرآباد به مسافران روز جمعه (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)؛ ۲ ساعت زودتر حرکت کنید قیمت طلا، دلار، سکه و ارز امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد مهلت ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی و وکالتی کردن حساب‌ها برای بار دوم تمدید شد راهنمای خرید میلگرد با پروانه ساختمان (میزان سهمیه + شرایط) آیا مزایای رفاهی کارگران مشمول مالیات می‌شود؟ مهلت استفاده از بخشودگی جرائم بیمه شخص ثالث امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد قیمت ارز اربعین امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | دینار عراق چند شد؟ تخفیف های فروش؛ بازی دو سر بُرد یا شگردی برای گران فروشی اجناس؟ آیا با اجرای فیبرنوری، کابل‌دزدی به پایان می‌رسد؟ | پاسخ مسئولان به مطالبه شهروندان حمایت مدیریت شهری مشهد از صنایع و کارآفرینان ادامه‌دار خواهد بود + فیلم توضیحات مدیرعامل تامین اجتماعی درباره شیوه‌نامه بیمه کارگران ساختمانی پیش‌بینی قیمت دلار برای روز پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | امید به مذاکره باز هم دلار را عقب راند پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴ )| بازار طلا بازیچه افت دلار شد آیا قطعی برق در تهران ۴ ساعته شده است؟ (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) هدف‌گذاری ۳ هزار مگاواتی برای تولید برق سبز در خراسان رضوی تا پایان ۱۴۰۶ خرید طلا و سکه در سیزدهم ماه صفر | کشتی‌آرای: خرید طلا در سیزدهم صفر یک پدیده خرافاتی است پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال ۱۴۰۴ با توجه به معاملات امروز بورس کالا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد ریزش ۳۴ هزار واحدی شاخص بورس در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مکان‌های اسکان اضطراری زائران در مشهد در سه روز پایانی ماه صفر قطعی برق نخواهند داشت استاندار خراسان رضوی: ظرفیت تولید انرژی تجدیدپذیر استان تا پایان سال ۱۴۰۴ به ۴۰۰ مگاوات افزایش می‌یابد بانک مرکزی: خرید ارز اربعین از بانک سپه امکان‌پذیر شد بازگشت قطعی برق ۴ ساعته به کشور قیمت امروز دینار عراق در مشهد (چهارشنبه، ۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مهلت نهایی تمدید بیمه شخص ثالث با بخشودگی کامل جریمه اعلام شد
سرخط خبرها

معاون وزیر نفت: ۹۸ درصد از نیاز‌های صنعت گاز با تولیدات داخل برطرف می‌شود

  • کد خبر: ۲۱۰۸۵۱
  • ۱۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۰
معاون وزیر نفت: ۹۸ درصد از نیاز‌های صنعت گاز با تولیدات داخل برطرف می‌شود
مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران گفت: امروز در صنعت گاز کشور بیش از ۹۸ درصد نیاز‌ها در داخل کشور و به دست توانمند سازندگان داخلی تولید می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز مجید چگینی ظهر امروز در حاشیه بازدید از رویداد ملی روایت پیشرفت که در محل دائمی نمایشگاه‌های آستان قدس رضوی مشهد مقدس در حال برگزاری است، در گفتگو با خبرنگاران، ضمن تبریک دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی، اظهار کرد: این رویداد، نمایشگاه اقتدار ملت بزرگ ایران است که به واسطه جانفشانی شهدا به دست آمده است.

وی با اشاره به اینکه این دستاورد‌های شهدا و امام راحل است، مطرح کرد: تمام افرادی که برای به ثمر رسیدن انقلاب اسلامی زحمت کشیدند در این دستاورد‌ها سهیم هستند.

معاون وزیر نفت با بیان اینکه کشور هر روز مسیر پیشرفت و بالندگی را طی می‌کند، عنوان کرد: مردم عزیز جمهوری اسلامی ایران شایسته‌ترین مردم هستند و لیاقت اقتدار و خدمت را دارند.

وی با اشاره به اینکه در حوزه صنعت نفت و گاز به عنوان حوزه پیشرو اقدامات بسیار بزرگی انجام شده است، خاطرنشان کرد: زحمات تمام افراد پس از انقلاب موجب شده که این صنعت امروز به خود متکی باشد.

چگینی با اشاره به اینکه امروز در صنعت گاز کشور بیش از ۹۸ درصد نیاز‌ها در داخل کشور و به دست توانمند سازندگان داخلی تولید می‌شود، تصریح کرد: در تمام عرصه‌ها این موضوع وجود دارد و صنعت نفت یک الگو در کشور است.

وی اضافه کرد: سازندگان داخلی، مراکز دانشگاهی، شرکت‌های دانش بنیان و پارک‌های علم و فناوری در تلاش هستند که این کشور را با تمام ارزش‌هایی که دارد به اوج برسانند.

مدیرعامل شرکت گاز ایران با اشاره به اینکه طبق فرموده مقام معظم رهبری ما به قله نزدیک شده‌ایم، یادآور شد: اگر نگاه منصفانه‌ای به دستاورد‌های انقلاب اسلامی در حوزه‌های مختلف داشته باشیم، متوجه خواهیم شد که واقعا در نزدیکی قله قرار داریم.

وی با بیان اینکه پیشرفت‌ها با یک مولفه بسیار مهم اتفاق می‌افتد، افزود: مقام معظم رهبری همواره از تولید داخل حمایت کرده و تشویق بسیاری برای استفاده از تولیدات داخلی داشته‌اند.

چگینی با اشاره به اینکه دستاورد‌های امروز به دلیل دغدغه‌مندی مقام معظم رهبری بوده است، اظهار کرد: افتخار ما این است که رهبری داریم که در تمام ابعاد پیشرو هستند و امیدواریم سایه پرمهر ایشان همواره بر سر ملت اسلامی باشد.

وی با بیان اینکه پای برنامه‌های که مقام معظم رهبری تکلیف می‌کنند، هستیم، مطرح کرد: بخش کوچکی از دستاورد‌های شرکت ملی نفت ایران در رویداد ملی روایت پیشرفت به نمایش گذاشته شده است.

معاون وزیر نفت با اشاره به اینکه نسل جدید باید با دستاورد‌های کشور آشنا شوند، عنوان کرد: این موضوع موجب می‌شود تا نسل جوان به انقلاب اسلامی و پیشرفت‌های انجام شده افتخار کند.

چگینی اضافه کرد: پیش از انقلاب اسلامی رشد‌های حوزه نفت و گاز کم‌تر از یک درصد بوده است، ولی امروز توانسته‌ایم رتبه نخست پوشش گازرسانی در دنیا را کسب کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->