هایده وحیدآفاق در گفتوگو با خبرنگار شهرآرانیوز با اعلام این خبر، اظهار کرد: سالانه ۱۲ هزار تن قارچ خوراکی در خراسان رضوی تولید میشود که این میزان تولید از نظر تولید قارچ دکمهای رتبه چهارم و از حیث تولید سایر قارچهای خوراکی خاص رتبه نخست کشور را به نام این استان زده است.
وی گفت: ۹۹ درصد میزان تولید قارچ در استان را قارچ دکمهای تشکیل میدهد.
این کارشناس مسئول بیان کرد: هماکنون ۲۸۸ واحد صنعتی و غیرصنعتی پرورش و تولید قارچ خوراکی در استان فعالیت دارند که برای هزار و ۳۰۰ نفر ایجاد اشتغال کرده است.
وی بدون اشاره به میزان سرانه مصرف قارچ در استان گفت: طبق آخرین آمار موجود میزان سرانه مصرف قارچ در کشور ۲.۲ کیلوگرم است که باتوجه به ارزش غذایی بالای شناخته شده این محصول و امکان تامین بخش قابل قبولی از نیازهای بدن مانند پروتنین، مواد معدنی و ویتامینها این انتظار میرود که شاهد افزایش مصرف در مردم باشیم.
آفاق قارچهای خوراکی را دارای فیبر رژیمی، ترکیبات آنتی اکسیدان قوی و در نهایت تقویت کننده سیستم ایمنی بدن دانست که همین امر اهمیت ترویج مصرف در میان مردم را نشان میدهد.