عظیمی‌راد: پرونده تاثیر قطعی معدل در کنکور سراسری، به نفع کنکوری‌ها بسته شد بهترین زمان غذا خوردن برای ورزش؛ قبل، حین یا بعد؟ مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی واریز شد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پاسخ‌های رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد به مشکلات مردمی | از تبانی پزشک و آزمایشگاه تا زمان ویزیت هر بیمار کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها در ۱۸ استان کشور نسبت به آمار بلند مدت رمزگشایی از ۴۰۰ فقره سرقت توسط پلیس مشهد | دستگیری سارقان بام بازار‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | احتمال انتقال هوای غبارآلود از ترکمنستان طی روز جمعه باقلا برای چه افرادی مضر است؟ دم‌نوش‌ها و نوشیدنی‌های گیاهی عالی برای هر زمان از روز بازنشستگان تأمین اجتماعی: شرایط دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی را تسهیل کنید آیا گلودرد مداوم نشانه ابتلا به سرطان است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ۲ سامانه بارشی در راه ایران خوردنی‌هایی که به کاهش آلرژی کمک می‌کنند افزایش عجیب اضافه‌وزن و چاقی در کشور امروز، آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ | غیرقابل تمدید (۲۱ فروردین) گره ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی مناسب سازی مدارس کشور قتل زن جوان به دست همسرش در نور | قاتل اعتراف کرد کشف بیش از ۲ کیلوگرم تریاک از معده قاچاقچیان در خراسان‌شمالی طرح‌های کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در تولید ملی| از آموزش تا ایجاد ۱۳ هزار اشتغال برای مددجویان هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد کمبود کپسول اکسیژن در حادثه حریق درمانگاه مشیریه تکذیب شد محمد درویش: بزرگترین ناترازی آب کشور در خراسان رضوی است حادثه برای سرویس مدرسه در قم | راننده و ۴ دانش آموز دختر مصدوم شدند داروی بیش فعالی مصرف می‌کنید؟ فشار خونتان را کنترل کنید خلع‌سلاح محیط‌بانان نیاز به پشتوانه مطالعاتی دارد| درگیری‌های مسلحانه در صیانت از محیط‌زیست باید برچیده شود آتش‌سوزی در یکی از هتل‌های کربلا| هیچ زائر ایرانی در آتش‌سوزی هتل شمس کربلا آسیب ندیده است (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) کشف ۴۰ کیلوگرم خاک و سنگ جزیره هرمز از گردشگران نوروز ۱۴۰۴ سقوط یک سنگ، علت فوت کارگر معدن فلورین بجستان | قطعی برق، شاید مقصر حادثه (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) ۹۷۰ نوزاد از خدمات بانک شیر مشهد بهره‌مند شدند (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) واکنش دانشگاه کاشان به حادثه مارمولک در غذای سلف دانشجویی ریزش معدن در بجستان خراسان رضوی یک فوتی و ۲ مصدوم برجای گذاشت (۲۰ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سازش بیش از ۵۰ درصدی در دعاوی حضانت و ملاقات طفل

  • کد خبر: ۲۱۴۲۹۱
  • ۰۹ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۸
سازش بیش از ۵۰ درصدی در دعاوی حضانت و ملاقات طفل
معاون امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان رضوی از سازش بیش از نیمی از پرونده های مطرح با موضوع حضانت و ملاقات طفل خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛  سید امیر مرتضوی با تشریح سیاست‌های دستگاه قضایی در زمینه صیانت از نهاد خانواده با رویکرد پیشگیرانه و توانمد سازی افراد آسیب دیده و در معرض آسیب گفت: از ابتدای سال جاری، طرح‌ها و برنامه‌های مختلفی از جمله در حوزه حمایت و صیانت از نهاد مقدس خانواده به انجام رسیده که بحمدلله شاهد نتایج خوبی نیز در این راستا بوده ایم.

معاون قضایی رییس کل دادگستری خراسان رضوی افزود: از ابتدای سال تا نیمه بهمن ماه سال جاری شاهد تشکیل بیش از ۱۹۹۰ پرونده تنها در زمینه حضانت و ملاقات طفل بوده ایم که از این تعداد بیش از ۹۵۰ پرونده مربوط به حضانت و ۱۰۴۰ پرونده نیز به ملاقات طفل ارتباط داشت، که البته با تلاش مجدانه همکارانمان در دستکاه قضایی و سایر سازمان‌ها شاهد رویداد ۱۰۸۵ سازش در این نوع از پرونده‌ها بوده ایم. بر این اساس می‌توان گفت در مدت ذکر شده با توجه به اقدامات حمایتی و مشاوره‌ای صورت پذیرفته، بیش از ۵۰ درصد پرونده‌های حضانت و ملاقات طفل به سازش منجر شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->