«خط مقاومت» به آنتن شبکه سه بازگشت + زمان پخش بازیگران «جزر و مد» خواستار پاسخ‌گویی پلتفرم استارنت شدند اولین همکاری رضا عطاران و نوید محمدزاده در اثری جدی هزینه تولید فصل اول «جوکر» فاش شد! منیر قیدی، کارگردان سینما: نگاه انسانی به سینما داشته باشیم «در آغوش ایران» فرصتی برای اکران تولیدات سینمایی | نشست صمیمانه فیلم‌سازان جوان مشهدی با منیر قیدی، کارگردان سینما + فیلم بهرام افشاری با نقشی متفاوت به جشنواره فجر می‌رود آمریکا ویزای برنده نوبل ادبیات را لغو کرد کارگردان «الگوریتم»: هدفمان ساخت قصه‌ای صادقانه بود بازگشت قدرتمندانه داستان اسباب‌بازی‌ها | پیکسار هنوز استاد احساس است توقف اجرای نمایش‌های کمدی و غیرکمدی در سالروز شهادت حضرت زهرا (س) (۱۲ و ۱۳ آبان ۱۴۰۴) پرستاره‌ترین فیلم کمدی سینما اکران شد | نگاهی به فیلم «آقای زالو» با بازی مهران مدیری انتشار کتاب «من خبرنگارم» به قلم ارسلان رسولی مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) مجریانی که بازیگر شدند بحران نبود استقلال | نگاهی به سریال «محکوم»، ساخته سیامک مردانه تولید اثر؛ از دردسر‌های اداری تا هزینه‌های سرسام‌آور | نگاهی به مشکلات تولید و اجرای تئاتر در مشهد جان ویلیامز موسیقی فیلم جدید استیون اسپیلبرگ را می‌سازد بازگشت «محمدرضا گلزار» به شبکه نمایش خانگی بلیت ۲ میلیون تومانی برای نمایش بهنوش طباطبایی و هوتن شکیبا!
سرخط خبرها

ویژه برنامه‌های انتخاباتی صداوسیمای خراسان رضوی + جدول پخش

  • کد خبر: ۲۱۴۵۴۰
  • ۱۰ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۷
ویژه برنامه‌های انتخاباتی صداوسیمای خراسان رضوی + جدول پخش
مدیرکل صداوسیمای خراسان رضوی اظهار کرد: برای نخستین بار شمارش آرای انتخابات در ۶ روستا و ۶ شهرستان به صورت زنده از سیمای استانی پخش خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در ۱۱ اسفندماه برگزار می‌شود. صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران هر سال در این روز جهت پوشش حداکثری روند و اخبار انتخابات برنامه‌های خاص خود را تدارک دیده است.

 مدیرکل صداوسیمای خراسان رضوی جهت اطلاع مخاطبان از برنامه‌های صداوسیمای استان خراسان رضوی در روز انتخابات به شهرآرانیوز گفت: برای نخستین بار شمارش آرای انتخابات در ۶ روستا و ۶ شهرستان به صورت زنده از سیمای استانی پخش خواهد شد. همچنین به صندوق انداختن رای چهره‌های ارزشمند و مورد احترام مردم، خانواده‌های شهدا و جانبازان سرافراز در برخی شعب اخذ رأی هم به صورت زنده پخش خواهد شد.

محسن نصرپور تصریح کرد: بر اساس نظر سنجی‌های انجام گرفته از دو هفته قبل تا کنون، با پخش برنامه‌های تبلیغاتی نامزد‌های انتخاباتی از ۱۲ کانال صدا و سیمای خراسان رضوی، آمار مشارکت در حوزه‌های انتخابیه استان روند افزایشی خواهد داشت.

 نصرپور تاکید کرد: صدا و سیمای خراسان رضوی تمام قد و با استفاده از تمام نیرو‌ها و ظرفیت‌های فنی و تولیدی و محتوایی به برگزاری انتخابات پرشور در یازدهم اسفند کمک خواهد کرد.

مدیرکل صدا و سیمای خراسان رضوی اظهار داشت: تولید سریال نمایشی طنز ۱۳ قسمتی دایی جان و مستند تاریخی ۱۳ قسمتیِ بهارستان با موضوع تاریخچه انتخابات از جمله برنامه‌های صدا و سیمای خراسان رضوی در یکماه اخیر بوده است.

دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در ۱۲ حوزه انتخابیه خراسان رضوی برای کسب ۱۸ کرسی نمایندگی برگزار می‌شود که از آن میان حوزه انتخابیه مشهد و کلات پنج نماینده، حوزه انتخابیه سبزوار، جوین، جغتای، خوشاب، داورزن و ششتمد و حوزه انتخابیه "نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان‌جلگه هر کدام دارای ۲ کرسی نمایندگی و ۹ حوزه انتخابیه دیگر استان هر کدام یک نماینده در مجلس دارند.

مدیرکل صداوسیمای استان خراسان رضوی درمورد اهم اقدامات صداوسیمای استان در خصوص اطلاع رسانی کانال‌های انتخاباتی و پخش مناظرات و فیلم‌های تبلیغاتی نامزد‌ها اعلام کرد:

اطلاع رسانی در همه بخش‌های خبری شبکه استانی با پخش تیزر کانال‌ها و تبلیغ برای کانال یابی مجدد
پخش زیرنویس در شبکه استانی برای آگاهی بخشی به مردم
پخش تیزر کانال‌های انتخاباتی و کانال یابی در شبکه استانی
دوقاب کردن کانال‌ها در شبکه استانی به دفعات
مکاتبه با همه فرمانداران حوزه‌های انتخابیه برای تبلیغات محیطی در سطح شهر‌های مختلف
اطلاع رسانی به نامزد‌ها برای آگاهی از کانال‌های انتخاباتی و تبلیغ کانال‌ها برای طرفداران خود
تهیه گزارش‌های خبری در مشهد و شهرستان‌ها درخصوص کانال‌های انتخاباتی
مصاحبه و پخش خبر از امامان محترم جمعه درباره کانال‌های انتخاباتی و پخش از خبر و سیما
طراحی گرافیک و بنر‌های تبلیغاتی و پخش در فضای مجازی

وی گفت: ارتباط زنده با مسوولان مرتبط با کانال‌ها و مناظرات در بخش‌های خبری هم داخل مرکز و هم مسوولان انتخاباتی استان؛ و این اقدامات تا دهم اسفند و پایان زمان قانونی تبلیغات بدون وقفه ادامه خواهد یافت. خوشبختانه از روز سوم اسفند و آغاز زمان تبلیغات استقبال مناسبی از کانال‌ها شده و روز به روز بر تعداد مخاطبان این کانال‌ها در حوزه‌های انتخاباتی افزوده می‌شود. با توجه به اینکه این اقدام بی سابقه صداوسیما و جناب آقای دکتر جبلی در ابتدا با شک و تردید از سوی برخی نامزد‌ها مواجه می‌شد، اما با گذشت زمان و آغاز ضبط مناظرات رفته رفته با آگاهی نامزد‌های انتخابات و مردم از ظرفیت استثنایی و کم هزینه‌ای که رسانه ملی برای تبلیغات فراهم کرده استقبال افزایش یافت به‌طوریکه مجبور شدیم چندین بار زمان ثبت نام و تهیه فیلم تبلیغاتی را تمدید کنیم و خوشبختانه در خراسان رضوی ۲۷۵ نفر در سامانه تبلیغاتی صداوسیما نام نوشتند که فیلم تبلیغاتی ۱۸۰ نفر پس از تایید در کانال‌های انتخاباتی پخش شدند.

ویژه برنامه‌های انتخاباتی صداوسیمای خراسان رضوی + جدول پخش

 

ویژه برنامه‌های انتخاباتی صداوسیمای خراسان رضوی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->