نائب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آغاز اجرای قرارداد بازسازی ۱۷۸ دستگاه اتوبوس فرسوده در ناوگان اتوبوسرانی مشهد پلمب ۲ کافی‌شاپ متخلف در بولوار وکیل‌آباد مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) رشد چشمگیر مشارکت مردمی مشهد در «طرح قرار زیارت»؛ بهره‌مندی بیش از ۱۱۰ هزار نفر در شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ رشد ۶۲ درصدی فضا‌های اختصاصی بانوان در مشهد تا پایان دوره ششم مدیریت شهری نمک مصرفی شهر مشهد هنوز هم از کیلومترها دورتر می‌آید تا دل شهر | معدن‌های دروازه قوچان برگزاری جشنواره «شادبوم» با محوریت پرچم ایران بازدید شهردار مشهد مقدس از روند احداث پارک شهربانو بوستان بسیج | افزایش ۳۰ هکتاری فضاهای بوستان‌های ورزشی ویژه بانوان در دوره ششم مدیریت شهری + فیلم حال سخنگوی دولت وسط نشست خبری بد شد | بازگشت مهاجرانی به نشست خبری + فیلم (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شهردار مشهد: شهرداری نسبت به گذشته حمایت پررنگ‌تری از مجتمع «شوق زندگی» خواهد داشت

  • کد خبر: ۲۱۵۹۹۶
  • ۱۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۷
شهردار مشهد: شهرداری نسبت به گذشته حمایت پررنگ‌تری از مجتمع «شوق زندگی» خواهد داشت
شهردار مشهدمقدس گفت: مجتمع شوق زندگی در حال توسعه بوده و موارد مختلفی در حوزه قضایی و حوزه‌های مختلف در رابطه با کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست در حال انسجام است. دستگاه‌های زیادی در این زمینه نقش دارند.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا قلندرشریف امروز، ۱۷ اسفندماه، در حاشیه مراسم شروع فعالیت محاکم اطفال و نوجوانان و دادسرای ویژه نوجوانان در قالب مجتمع قضایی حمایتی شوق زندگی که در دادگستری کل استان برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یکی از روز‌های خوب مشهد امروز با مراسم شروع به کار بخش جدید مجتمع شوق زندگی رقم می‌خورد.

وی بیان کرد: این مجتمع چند سالی است در مشهد با محوریت حوزه قضایی و دادگستری بهره‌برداری شده و اقدامات خوبی در راستای شناسایی و کاهش آسیب‌های اجتماعی مخصوصا در بین خانواده‌هایی که از نظر سرپرستی مشکل دارند، کودکان یتیم و و کودکان بدسرپرست انجام شده است.

قلندرشریف افزود: هر ریال هزینه در این راستا در آینده برای ما هزاران ریال منفعت مادی و معنوی دارد. شناسایی به موقع مشکلات و معضلات خانواده‌های بی‌سرپرست، کودکان کار و کودکان یتیم در آینده ثمره مثبتی خواهد داشت و این کودکان در مسیر مناسبی قرار می‌گیرند.

شهردار مشهدمقدس ادامه داد: مجتمع شوق زندگی در حال توسعه بوده و موارد مختلفی در حوزه قضایی و حوزه‌های مختلف در رابطه با کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست در حال انسجام است. دستگاه‌های زیادی در این زمینه نقش دارند.

وی عنوان کرد: شهرداری از ابتدا در حوزه‌های سخت‌افزاری، حمایت و پشتیبانی در حوزه‌های مختلف و همچنین موضوعات مرتبط با کار خودش در حوزه آسیب‌های اجتماعی، فرهنگی و اجتماعی همراه این مجموعه بوده است. ما پررنگ‌تر از گذشته حمایت می‌کنیم و تمام قد در این راستا این پشتیبانی‌ها را ادامه خواهیم داد.

قلندرشریف گفت: ساختمان جدید شوق زندگی تکمیل و مجتمع کامل شده که ساختمان بسیار خوبی است، امیدواریم نتیجه این کار مثبت باشد. خیّران، کمیته امداد و بهزیستی از نظر معیشتی حمایت می‌کنند، اما آن چیزی که نیاز است آن‌ها را هدایت کند، توصیه فکری و روحی، مشاوره، هدایت درست و ایجاد زمینه مناسب رشد است که از طریق مجتمع شوق زندگی به خوبی مدیریت و هدایت خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->