شهادت یک اسیر دیگر فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی (۶ اسفند ۱۴۰۳) حمله ارتش صهیونیستی به رفح در جنوب غزه (۶ اسفند ۱۴۰۳) رای ممتنع ایران به قطعنامه‌های مربوط به اوکراین در سازمان ملل (۶ اسفند ۱۴۰۳) قطعنامه ضد روسیه در مجمع عمومی سازمان ملل به تصویب رسید (۶ اسفند ۱۴۰۳)+جزئیات آرای کشورها ایران و سه کشور اروپایی درباره موضوعات هسته‌ای و رفع تحریم رایزنی کردند (۶ اسفند ۱۴۰۳) نتانیاهو همچنان فراری از جلسه محاکمه سرپرست اداره کل امور اتباع خارجی استانداری خراسان رضوی معرفی شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) عراقچی: جامعه بین‌المللی باید رژیم صهیونیستی را پاسخگو کند تحریم‌های تازه آمریکا علیه ایران (۶ اسفند ۱۴۰۳) مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (سه‌شنبه، ۷ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ پزشکیان: «جشنواره کتاب رشد»، گامی برای هم‌افزایی فرهنگی و تعالی آموزش است مراسم تشییع و خاکسپاری پیکر شهید «سیدهاشم صفی‌الدین» برگزار شد+ فیلم پزشکیان: برای تسهیل شرایط فرزندآوری منتظر تصویب یا اصلاح قانون نیستیم عراقچی: در دهه‌های اخیر، ایران با تروریسم و تحریم‌های غیرقانونی رو‌برو بوده است نمایندگان رهبر انقلاب در مراسم تشییع پیکر شهید سیدهاشم صفی‌الدین حضور یافتند عراقچی: تهدید امروز جهان بیش از ۱۲ هزار کلاهک هسته‌ای است پزشکیان بر طرح جمع‌آوری فاضلاب شهر‌های ساحلی تاکید کرد رژیم صهیونیستی برای آزاد کردن گروه هفتم اسرای فلسطینی شرط گذاشت (۶ اسفند ۱۴۰۳) آیت‌الله علم‌الهدی: هم‌افزایی میان دستگاه‌های اجرایی و شهرداری‌ها عامل توسعه شهری است | سازمان همیاری حلقه اتصال دولت و شهرداری‌هاست دعوت به تظاهرات ضدصهیونیستی در سوریه در واکنش به اظهارات نتانیاهو مشخصات و قابلیت‌های جنگنده یاک ۱۳۰ + فیلم و عکس تنش بین زلنسکی و ترامپ بر سر ذخایر معدنی بالاگرفت همکاری‌های امنیتی، محور مذاکرات رهبران سومالی و لیبی کره شمالی: هیچ‌گاه برای لغو تحریم‌ها التماس نخواهیم کرد هیئت بلندپایه طالبان عازم ایران شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) سرباز‌های دارای مهارت تخصصی، از یک ماه کسری‌خدمت تا بخشش اضافه‌خدمت دریافت می‌کنند ابراز نگرانی شدید سازمان ملل درباره افزایش حملات در کرانه باختری (۶ اسفند ۱۴۰۳) بررسی بخش دوم بودجه سال ۱۴۰۴ در مجلس در دو نوبت صبح و عصر از فردا (۷ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

حمله موشکی نیروهای مقاومت به شهرک‌های صهیونیستی

  • کد خبر: ۲۱۶۰۵۸
  • ۱۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۰:۰۲
حمله موشکی نیروهای مقاومت به شهرک‌های صهیونیستی
نیرو‌های مقاومت فلسطین دقایقی پیش شهرک‌های صهیونیستی واقع در شمال نوار غزه را هدف حمله موشکی قرار دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، شبکه «الجزیره» خبر داد، گروهان‌های قدس در این باره با برعهده گرفتن این حمله موشکی، اعلام کرد که شهرک‌های مجاور و اطراف غزه را با موج موشکی هدف قرار دادیم.

این گروه مقاومت بدون اشاره به تلفات احتمالی این حملات، اعلام کرد که این عملیات در پاسخ به جنایت رژیم صهیونیستی صورت گرفته است.

از سوی دیگر حزب‌الله لبنان پنجشنبه شب اعلام کرد که محل استقرار نظامیان رژیم صهیونیستی در شمال سرزمین‌های اشغالی را درهم کوبید.

در بیانیه این گروه آمد که نیرو‌های ارتش رژیم صهیونیستی در بلندی‌های «الکرنتینا» هدف دو فروند پهپاد قرار گرفتند.

حزب الله اعلام کرد که این پهپاد‌ها با دقت به هدف اصابت کرده است.

این گروه مقاومت لبنانی عصر امروز پنجشنبه نیز اعلام کرد مقر تازه تأسیس فرماندهی نظامیان اشغالگر در منطقه لیمان واقع در الجلیل غربی در شمال فلسطین اشغالی را با آتش توپخانه هدف قرار داده است که بر اثر آن، خسارت جانی مستقیم به نظامیان اشغالگر وارد شد.

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز درباره تحولات شمال فلسطین اشغالی اعلام کرد: حزب الله لبنان با شلیک چندین موشک از داخل خاک آن کشور، پایگاه نظامی رأس ناقوره در شمال الجلیل غربی را هدف قرار داد.

روزنامه عبری معاریو نیز تأکید کرد: حداقل ۱۰ موشک از خاک لبنان به طرف رأس الناقوره شلیک شدند.

در مقابل، توپخانه اشغالگران مناطق یارون و عیتا الشعب در داخل خاک لبنان را هدف قرار داد.

با آغاز عملیات طوفان الاقصی توسط گروه‌های مقاومت فلسطین، حزب‌الله لبنان در حمایت از مردم فلسطین و کاهش فشار بر مقاومت در غزه، اقدام به انجام عملیات‌های روزانه و سنگین علیه اهداف رژیم صهیونیستی در داخل خاک فلسطین کرده است.

در این باره رسانه‌های صهیونیستی نیز بار‌ها اعتراف کرده‌اند که حزب‌الله در شمال سرزمین‌های اشغالی فلسطین همچنان دست برتر را دارد و ارتش اسرائیل در این منطقه به دام افتاده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->