آغاز جشنواره تخفیف‌های ویژه ایام ولایت ۱۴۰۴ در ۱۳ فروشگاه منتخب شهرما در مشهد رغبت‌نداشتن سرمایه‌گذاران به سرمایه‌گذاری در صنعت محصولات لبنی | واحد‌های تولید محصولات لبنی خراسان بی‌علاقه به تولید شیر مدارس بسیج تمام ظرفیت‌های شهرداری مشهد در دهه ولایت ۱۴۰۴ | از فضاآرایی تا تقویت حمل‌ونقل عمومی و خدمات ایمنی اجرای اصلاح الگوی کاشت فضای سبز خیابان کوهسنگی در مشهد برنامه پرواز‌های بازگشت زائران حج تمتع خراسان‌‌های رضوی و شمالی به مشهد + جدول زمانی روایتی کوتاه از تاریخ دوچرخه در مشهد به بهانه روز جهانی آن | گشتن با مرکب شیطان در شهر! سرای عزیزاله‌اف، بهشت ارزان‌قیمت‌ها شتاب در تکمیل ایستگاه‌های کلیدی مترو مشهد | قلندرشریف: ایستگاه میدان بسیج در موعد مقرر به بهره‌برداری می‌رسد بهره‌برداری از «ایوان سلام» در پایانه مسافربری مشهد تا شهریور ۱۴۰۴ آرامگاه پیر مشهد | نگاهی به تغییرات مقبره «پیر پالان‌دوز» گلایه برخی ساکنان خیابان قرنی  ۴۱  مشهد از وضعیت نامناسب پارک زیتون تعیین تکلیف ۵۶۰ هکتار از  اراضی بزرگ‌مقیاس مشهد کشف ۱۷ میلیارد ریال شمش و طلای قاچاق در فرودگاه مشهد (شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تصاویر مردان میدان مین، در مشهد اکران می‌شود تبریک شهردار مشهد مقدس به مناسبت عید سعید قربان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) توضیحات مدیرعامل شرکت قطار شهری مشهد در خصوص بدهی به صندوق توسعه ملی کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) در شرایط بسیار ناسالم قرار دارد پرداخت کامل معوقات بیمه تکمیلی کارکنان شهرداری مشهد افزایش ساعات سرویس‌دهی خط ۳ قطار شهری مشهد در روز عرفه (۱۵خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

خدمت رسانی ایمن قطار شهری مشهد در شب چهارشنبه سوری ۱۴۰۲

  • کد خبر: ۲۱۶۹۲۳
  • ۲۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۴
خدمت رسانی ایمن قطار شهری مشهد در شب چهارشنبه سوری ۱۴۰۲
مدیرعامل شرکت بهره‌برداری قطارشهری مشهد از آماده‌باش ایمنی همه کارکنان مستقر در ایستگاه‌ها خبر داد.

بهرام نکاحی در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز ضمن اعلام این خبر افزود: با توجه به فرا رسیدن چهارشنبه آخر سال و لزوم حفظ ایمنی در واگن‌ها، ایستگاه‌ها و تاسیسات مترو همه همکاران مستقر در ایستگاه‌ها آماده‌باش خواهند بود.

وی ادامه داد: به همین منظور، فن‌های تهویه هوا از صبح امروز، بازسرویس شده و تجهیزات اطفای حریق نیز در سکوهای مختلف تعبیه و آماده‌سازی شده‌اند.

نکاحی خاطرنشان کرد: تمامی راه‌های خروج اضطراری واقع در ایستگاه‌ها و تونل‌ها فعال هستند تا در صورت نیاز مورد استفاده قرار بگیرند.

وی در پایان عنوان کرد: پاکبانان مستقر در ایستگاه‌ها نیز ضایعات قابل اشتعال در حریم ریلی را جمع‌آوری کرده و اقلام امدادی نیز تعبیه شده است.

نکاحی از شهروندان خواست ضمن حفظ ایمنی برای خود و سایر شهروندان، کارکنان قطار شهری را در خدمت‌رسانی با کیفیت و ایمن همراهی کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->