رئیس پیشین سازمان انرژی اتمی: ترامپ بی‌جهت آمریکا را درگیر نمی‌کند | در مذاکرات نباید تعجیل یا تأجیل کرد آکسیوس مدعی شد: احتمال برگزاری دور دوم مذاکرات در رم | گروسی به تهران می‌آید سفر وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به خراسان رضوی امروز (دوشنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۴) بمباران صنعا توسط جنگنده‌های آمریکایی اروپا به دنبال شرکای تجاری جدید در کشورهای عربی حمله یمن به فرودگاه بن‌گورین و پایگاه سودت میخا در سرزمین‌های اشغالی ادعای وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: غزه کوچک‌تر خواهد شد نتانیاهو خطاب به ماکرون: درس اخلاق به ما نده پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قدردانی کرد محسن اسماعیلی به عنوان معاون پارلمانی رئیس جمهور منصوب شد ابوعبیده حمایت بی دریغ نیرو‌های مسلح یمن از فلسطین را مورد تمجید قرار داد شلیک ۲ موشک از یمن به سمت اراضی اشغالی (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) واشنگتن پست افشا کرد: حمله مرگبار تانک رژیم صهیونیستی به مهمان‌سرای سازمان ملل متحد در غزه واکنش حزب‌الله لبنان به بمباران بیمارستان المعمدانی وزیر دفاع آمریکا: مذاکرات با ایران ثمربخش بود الجولانی با رئیس امارات در ابوظبی دیدار کرد حمله مجدد جنگنده‌های آمریکایی به یمن (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) ایران حادثه تروریستی سراوان و کشتار ۸ پاکستانی را محکوم کرد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) ارتش صهیونیستی مدعی حمله به مرکز فرماندهی حماس در دیرالبلح شد قالیباف: قیمت اقلام اساسی بیش از میزان افزایش حقوق‌ها نباید افزایش پیدا کند هدف قرار دادن بیمارستان‌ها در غزه به یک شیوه تبدیل شده است آمریکا و عربستان با یکدیگر توافقنامه همکاری هسته‌ای امضا می‌کنند مصر با ایران، عمان و آمریکا درباره مذاکرات مسقط رایزنی دیپلماتیک کرد دمشق به شروط آمریکا برای کاهش تحریم‌ها پاسخ داد حماس به ادعای ارتش اشغالگر درباره بیمارستان المعمدانی واکنش نشان داد قطر درخصوص فروپاشی سیستم بهداشتی در غزه هشدار داد بررسی دو فوریت طرح استفساریه ترمیم حقوق کارکنان شهرداری‌ها در دستور کار مجلس قرار گرفت (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) جلسه نهادهای اجتماعی - فرهنگی در دولت چهاردهم به ریاست معاون اول برگزار شد
سرخط خبرها

«نتانیاهو» طرح‌های شروع حمله زمینی به رفح را تایید کرد

  • کد خبر: ۲۱۷۴۷۶
  • ۲۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۰:۵۸
«نتانیاهو» طرح‌های شروع حمله زمینی به رفح را تایید کرد
دفتر نخست وزیر اسرائیل از تایید طرح‌های شروع حمله نظامی زمینی ارتش این رژیم به شهر رفح در جنوب نوار غزه توسط «بنیامین نتانیاهو» خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، پایگاه خبری الوطن فلسطین به نقل از دفتر «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی نوشت که وی طرح های عملیات نظامی در رفح در جنوب نوار غزه را تایید کرده است و ارتش رژیم اسرائیل برای اجرای این عملیات آماده می شود.

تایید طرح های عملیات نظامی در رفح از سوی نخست وزیر رژیم صهیونیستی در حالی انجام شده است که مخالفتی جهانی با این تصمیم رژیم صهیونیستی وجود دارد و مقامات بسیاری از کشورها و نهادهای بین المللی از جمله سازمان ملل متحد بارها نسبت به عواقب حمله رژیم صهیونیستی به این منطقه هشدار داده اند.

پیشتر رسانه ها به نقل از دفتر نتانیاهو گزارش داده بودند که پیشنهادات حماس برای برقراری آتش بس و مبادله اسیران ۲ طرف از سوی نخست وزیر رژیم صهیونیستی رد شده است.

خبرگزاری فلسطینی «سما» گزارش داده بود که دفتر «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای در این باره مدعی شد: موضع جدید حماس درباره مذاکرات آتش‌بس همچنان مبتنی بر «خواسته‌های بی‌اساس» است.

در همین حال پایگاه خبری الوطن فلسطین نوشت که پس از پایان رایزنی‌های امنیتی و سیاسی، کابینه جنگ رژیم صهیونیستی امروز (جمعه) خواسته‌های جنبش حماس را غیر منطقی توصیف کرد و تصمیم گرفت که در خصوص پیشنهاد حماس و به منظور مذاکرات بیشتر جهت دستیابی به توافق مبادله اسرا و آتش‌بس در غزه، در روزهای آینده هیاتی را به قطر اعزام کند.

در این پیوند، شبکه الجزیره قطر نیز به نقل از دفتر «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم رژیم صهیونیستی اعلام کرده بود که یک هیات اسرائیلی برای انجام مذاکرات بیشتر در مورد معامله اسیران صهیونیست در غزه، عازم دوحه خواهد شد.

شبکه الجزیره قطر به زمان دقیق سفر این هیات رژیم صهیونیستی به دوحه اشاره ای نکرد.

در این پیوند، خبرگزاری رویترز گزارش داده بود که پیشنهاد حماس در مرحله اول شامل آزادی اسرای صهیونیست زن، سالمندان و بیماران در ازای آزادی حدود یک هزار اسیر فلسطینی است.

برپایه این گزارش، پیشنهاد حماس تصریح می‌کند که تاریخ نهایی خروج رژیم صهیونیستی از نوار غزه پس از پایان مرحله اول توافق باشد.

رویترز همچنین اعلام کرد: پیشنهاد حماس همچنین شامل آزادی تمامی اسرای هر ۲ طرف در مرحله دوم تبادل اسرا است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->