جزئیاتی از اسناد رژیم صهیونیستی| افشای همکاری گروهک‌های ضدانقلاب کُرد با اسرائیل پیشنهاد جدید قطر برای توافق آتش‌بس موقت در غزه (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) آمریکا: روند گفت‌وگوها با ایران همچنان رو به جلو است تهدید قاطع یمن برای رژیم صهیونیستی و شرکتهای سرمایه‌گذاری در اراضی اشغالی شلیک موشک چندکلاهکی یمنی‌ها صهیونیست‌ها را غافلگیر کرد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی دولت: آمریکا حق دیکته چیزی به ما را ندارد | برای منافع ملی تلاش می‌کنیم آغاز پایش ۱۴۰۰ طرح کلان و نیمه‌تمام خراسان رضوی تأکید پزشکیان بر اهمیت کاربرد هوش مصنوعی عربستان ۲۵ هزار بطری ۵ لیتری آب زمزمه را برای حجاج ایرانی ارسال کرد تاکید استاندار خراسان رضوی بر تقویت دیپلماسی استانی و منطقه‌ای برای رونق بازار فرش استاندار خراسان رضوی: بازارچه‌های تخصصی برای عرضه محصولات صنایع‌دستی استان راه‌اندازی شود + فیلم وزیر کشور: نشست وزرای عضو اکو در تهران برگزار می‌شود (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) حملات موشکی تازه یمن به اراضی اشغالی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) ترامپ: ایران در مذاکرات تهاجمی‌تر شده است عراقچی راهی نروژ شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) اسلامی: به دنبال ساخت رآکتور بومی با سوخت ایرانی هستیم تکرار ادعای گروسی درباره نظارت بر پادمان‌ها در ایران از سوی اروپا ادعای نتانیاهو درباره پیشرفت گسترده در مذاکرات تبادل اسیران نخعی راد: اطلاعات ارزشمندی درباره پایگاه‌های رژیم صهیونیستی به دست آمده است رئیس سازمان عقیدتی‌سیاسی ارتش: بدون حضور مؤثر در فضای مجازی، فکر حاکمیت در فضای حقیقی توهمی بیش نیست سردار رادان از عوامل شناسایی و دستگیری قاتل الهه حسین نژاد تقدیر کرد کمیسیون اقتصادی مجلس با صلاحیت مدنی‌زاده موافقت کرد پلیس اسرائیل یکی از ساکنان تل‌آویو را به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت کرد آیت الله علم الهدی: هدف برگزاری کنگره ۱۸ هزار شهید تداوم نسل انقلابی باشد | جذب نسل جوان در برنامه‌های انقلابی با نوآوری سخنگوی وزارت خارجه روسیه: مسکو قره‌باغ را به عنوان خاک جمهوری آذربایجان به رسمیت می‌شناسد معاون وزارت خارجه: تحریم‌های غرب مانع مقابله با تغییرات اقلیمی می‌شود زنگنه: تاکنون ۱۴ هیئت پارلمانی برای شرکت در مجمع بین المجالس آسیایی در مشهد اعلام حضور کرده‌اند اطلاعیه وزارت اطلاعات در مورد عملیات پیچیده سربازان گمنام امام زمان (عج) در انتقال اسناد رژیم صهیونیستی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بورل: وضعیت در غزه، نماد شکست انسانیت است

  • کد خبر: ۲۱۸۳۴۶
  • ۰۲ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۵
بورل: وضعیت در غزه، نماد شکست انسانیت است
مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با ابراز نگرانی از تشدید اوضاع انسانی در غزه گفت: آنچه امروز در غزه اتفاق می افتد، نماد شکست انسانیت است.

به گزارش شهرآرانیوز، جوسپ بورل روز پنجشنبه در آستانه برگزاری نشست شورای اروپا در بروکسل به خبرنگاران گفت: «هیچ کلمه‌ای برای توصیف وضعیت غزه وجود ندارد.» وی ابراز امیدواری کرد که سران اروپا در نشست امروز بیانیه‌ای را تصویب خواهند کرد که فشار‌ها روی تل‌آویو را برای توقف کشتار فلسطینی‌ها افزایش خواهد داد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا ادامه داد: ما یقیناً خواستار آزادی گروگان‌ها (اسرای اسرائیلی) هستیم، اما بشدت نگران وضعیت غیر قابل قبول مردم غزه هستیم. آنچه امروز در غزه اتفاق می‌افتد، شکست انسانیت است. این یک بحران انسانی نیست بلکه شکست انسانیت است.

وی بر همین اساس تصریح کرد: تنها راه توقف این بحران احترام اسرائیل به غیرنظامیان (فلسطینی) و تسهیل انتقال کمک‌های امدادی به داخل غزه است.

بورل با اشاره به انتقال هوایی کمک‌های بشردوستانه به غزه افزود: ما در حال ساخت یک بندر امدادرسانی هستیم، البته بندر اشکلون موجود است، ولی بسته است. مرز‌ها هم آنقدر کم باز هستند که کمک‌ها به داخل غزه نمی‌رسد.

وی که پیشتر رژیم اسرائیل را به استفاده از گرسنگی، به عنوان سلاح در جنگ غزه متهم کرده بود افزود: امیدوارم که شورا پیامی قوی به اسرائیل بفرستد تا از مسدود کردن مسیر انتقال کمک‌هابه غزه دست بردارد.

شرایط انسانی نوار غزه در سایه تداوم جنگ رژیم صهیونیستی با همدستی برخی کشور‌های غربی از جمله آمریکا و انگلیس با این رژیم به شدت بحرانی است و تل آویو اجازه ورود کمک‌ها به این منطقه را نمی‌دهد.

چندی پیش سازمان امدادرسانی آکسفام اعلام کرد که رژیم صهیونیستی بطور عامدانه و سیستماتیک از رسیدن کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه جلوگیری می‌کند.

این نهاد بین‌المللی با اعلام اینکه حدود یک میلیون و هفتصد هزار فلسطینی معادل ۷۵ درصد جمعیت غزه در خطر قحطی هستند، تصریح کرد که شرایط این باریکه «فراتر از فاجعه است.»

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->