اولین اطلاعات رسمی از گلکسی S26 سامسونگ منتشر شد چطور بفهمیم یک ویدیو یا عکس، واقعی است یا ساخته‌شده با هوش مصنوعی؟ + آموزش ساخت بزرگ‌ترین ابررایانه هوش مصنوعی باهمکاری انویدیا و اوراکل تأثیر ماه کامل بر کیفیت خواب انسان، واقعیت علمی یا باور عامیانه؟ ناتینگ فون 3a لایت رونمایی شد + مشخصات و قیمت آمریکایی‌ها می‌خواهند دسترسی نوجوانان به هوش مصنوعی را ممنوع کنند اپل از چندسال دیگر دکمه‌های آیفون را کاملا متحول می‌کند مسیر نو در مهندسی؛ آغاز تحول هوشمند در ساخت‌وساز مشهد فناوری eSIM به‌زودی به‌صورت گسترده در کشور اجرا می‌شود نوجوان ۱۲ ساله کانادایی با همکاری ناسا دو سیارک جدید کشف کرد موسیقی خطر زوال عقل را در سالمندان تا ۳۹ درصد کاهش می‌دهد تعرفه‌ بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ بحران وجودی مشق شب در عصر هوش مصنوعی آیا گراکی‌پدیای ایلان ماسک یک کپی از ویکی‌پدیاست یا یک ارتقای بزرگ؟ افشای جزئیاتی جدید از باتری و نمایشگر گوشی گلکسی زد فولد ۸ اولین ویدئو از گوشی تاشو سه‌تکه سامسونگ منتشر شد + فیلم راه‌اندازی نخستین آزمایشگاه ساعت اتمی کشور طی یک سال آینده آمار عجیب OpenAI از تعداد کاربرانی که با ChatGPT درباره خودکشی صحبت می‌کنند فرایند تأیید سن کاربران پلی استور در برخی مناطق آغاز شد پیام‌رسان ایتا از دسترس خارج شد (۵ آبان ۱۴۰۴) دانشمندان: احتمالا قارچ‌ها حافظه کامپیوترهای آینده باشند!
سرخط خبرها

تأثیر تاکتیک‌های اپل در ناکامی رقبا | آیفون کاربران خود را وابسته می‌کند

  • کد خبر: ۲۱۸۶۸۰
  • ۰۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۲:۴۲
تأثیر تاکتیک‌های اپل در ناکامی رقبا | آیفون کاربران خود را وابسته می‌کند
وزارت دادگستری آمریکا اپل را مسئول شکست گوشی‌های آمازون و مایکروسافت دانست. 

به گزارش شهرآرانیوز، چند روز پیش، وزارت دادگستری ایالات‌‌متحده آمریکا (DOJ)، با شکایت از اپل، این شرکت را به انحصارگرایی در بازار گوشی‌های هوشمند متهم کرد. این شکایت استدلال می‌کند که تاکتیک‌های اپل موفقیت سایر شرکت‌های تولیدکننده گوشی‌های هوشمند را محدود کرده است. این وزارتخانه همچنین کوپرتینونشینان را مسئول شکست تجاری گوشی‌های آمازون، مایکروسافت و چند شرکت دیگر می‌داند.

وزارت دادگستری، در شکایت اخیر خود، به ناکامی‌ گوشی‌های هوشمند چند شرکت، از جمله آمازون، ال‌جی، HTC و ویندوزفون‌ مایکروسافت، به‌خاطر موانع ایجادشده در بازار توسط اپل اشاره کرده است. در این دعوای حقوقی، وزارت دادگستری ادعا می‌کند که حالا تنها سامسونگ و گوگل رقبای جدی اپل در بازار گوشی‌های هوشمند ایالات‌متحده محسوب می‌شوند.

وزارت دادگستری آمریکا، به‌همراه ۱۶ دادستان کل ایالت‌های این کشور، در شکایتی اپل را به افزایش هزینه‌ها و قیمت‌ها برای مصرف‌کنندگان و توسعه‌دهندگان متهم کرده‌ و می‌گوید رویه‌های اپل به وابستگی هرچه بیشتر کاربران به آیفون منتهی شده است.

به‌ادعای این دادستان‌ها، اپل در مسیر خود که منجر به تسلط آیفون در بازار گوشی‌های هوشمند شد باعث شکست‌ گوشی‌های هوشمند شرکت‌های رقیب نیز شده است. دادستان‌ها، برای مثال، به سال ۲۰۱۴ و شکست گوشی فایر آمازون اشاره کردند. در آن سال، آمازون با عدم فروش ۸۳میلیون دلار از گوشی‌های فایر روبه‌رو شد.

وزارت دادگستری شکایت اخیر را به شکایت ضدانحصار خود علیه مایکروسافت در سال ۱۹۹۸ تشبیه کرد. این وزارتخانه می‌گوید اپل، در بسیاری از موارد، از تاکتیک‌های مایکروسافت در آن سال‌ها استفاده کرده است؛ برای مثال، اپل با ارائه قیمت‌های بالاتر، محصولات جدید کمتر و تجربه کاربری بدتر همان مسیر مایکروسافت را در پیش گرفته است.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->