ویدئو | جشن تکلیف دختران ۹ کشور اسلامی در حرم مطهر امام رضا (ع) بیش از ۴۵ هزار مسجد در کشور بدون امام جماعت هستند فعالیت ۲۵ هزار و ۷۰۰ قرارگاه محله اسلامی در سراسر کشور تجلیل از خادمان و سقایان زائران پیاده امام رضا (ع) در مشهد ویژه‌برنامه «عقیله بنی‌هاشم» با حضور بانوان اردوزبان در حرم مطهر امام‌رضا(ع) برگزار شد پخش مستند «خورشید کاروان» از سیمای استانی خراسان رضوی جایزه ادبی یوسف به ایستگاه چهاردهم رسید + مهلت ارسال آثار اجرایی شدن طرح حفظ «شهید سلامی» به منظور تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن آغاز کنگره ملی بزرگداشت ۳ هزار شهید خراسان شمالی با برگزاری اردوی راهیان‌نور نهایی شدن قرارداد‌های مربوط به حج ۱۴۰۵، سه ماه پیش از آغاز عملیات اعزام زائران مشهد میزبان برگزاری جشنواره امامت و مهدویت خواهد بود برنامه «مهمان مهر» میزبان ۶۰۰۰ دانشجو از سراسر کشور در حرم حضرت معصومه(س) ۵ تا ۱۰ درصد سهمیه حج کشور به ایثارگران اختصاص دارد | حج برای این قشر رایگان نیست حذف مالیات چادر مشکی و اجرای نصفه‌ونیمه یک مصوبه! توضیحات رئیس سازمان حج و زیارت درباره جزئیات حج تمتع ۱۴۰۵ خدا را، خدا نمی‌دانیم! «شفاعت» بالی برای پرواز تا قرب الهی | نگاهی به حکمت۶۳ نهج‌البلاغه در گفت‌وگو با حجت‌الاسلام‌والمسلمین نظافت‌یزدی معاون استاندار خراسان رضوی: اداره کشور در جنگ ۱۲روزه به دست رهبری، نماد رهبری مقتدر و اتحاد مقدس ملت ایران بود بخش ویژه جشنواره ملی ادبی «واج» به آثار حوزویان اختصاص یافت
سرخط خبرها

تبیین سیره زندگی اهل بیت (ع) رویکرد برنامه چهارشنبه‌های امام رضایی در مدارس است

  • کد خبر: ۲۱۹۴۴۴
  • ۱۳ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۵۵
تبیین سیره زندگی اهل بیت (ع) رویکرد برنامه چهارشنبه‌های امام رضایی در مدارس است
وزیر آموزش و پرورش گفت: برنامه چهارشنبه‌های امام رضایی در راستای تقویت توسل و تمسک آینده سازان و دانش آموزان کشور نسبت به زندگی و سیره عملی و اخلاقی اهل بیت (ع) و این امام رئوف را در سطح مدارس راه‌اندازی کردیم.

به گزارش شهرآرانیوز، رضا مرادصحرایی در دیدار با تولیت آستان قدس رضوی در مشهد افزود: در چهارشنبه‌های امام رضایی صلوات خاصه امام رضا (ع) به‌صورت دسته جمعی توسط دانش‌آموزان قرائت و در کنارش گوشه‌هایی از سبک زندگی و سیره این امام همام بیان می‎‌شود.

تولیت آستان قدس رضوی هم در این دیدار با بیان اینکه امور تربیتی نسل جدید در مدارس باید در تراز نظام جمهوری اسلامی صورت پذیرد افزود: وزارتخانه بسیار مهم آموزش و پرورش، نقشی اساسی و بی‌بدیل در تربیت نیروی انسانی، رشد و تعالی کشور ایفا می ‎کند؛ آینده سازان کشور در اختیار این وزارتخانه هستند، از این رو وظیفه‌ای بسیار سنگین و بزرگ بر دوش این نهاد است.

حجت الاسلام احمد مروی با اشاره به تأکید فراوان مقام معظم رهبری در خصوص آموزش و پرورش طی سال‌های اخیر، بیان کرد: در خصوص آموزش و پرورش بهترین رهنمود‌ها را رهبر معظم انقلاب به عنوان یک کارشناس صاحب نظر در طول سال‌های اخیر بیان فرموده‌اند، که متأسفانه آنگونه که باید مورد توجه قرار نگرفته است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت پذیرش برنامه‎های آموزش و پرورش از سوی معلمان به عنوان بازوان اجرایی این وزارتخانه اشاره و خاطرنشان کرد: امام خمینی (ره) فرمایشی دارند که می‌فرمایند «معلّمی شغل انبیا است»؛ یک جنبه این تعبیر اهمیت شغل معلمی و وجهه‌ی دیگر آن، این است که معلم باید تلاش کند در تراز انبیا نیز باشد.

تولیت آستان قدس گفت: وزارت آموزش و پرورش باید برای ارتقای منزلت اجتماعی معلمان تلاش کند. نقش معلمان و اعتبار و ارزشی که این قشر دارند بسیار والاست؛ لذا در کنار توجه به مسائل معیشتی معلمان که بسیار مهم است؛ باید تلاشی مستمر و هدفمند برای اعتلای شأن و منزلت اجتماعی معلمان نیز صورت پذیرد.

حجت الاسلام مروی ضمن اعلام آمادگی آستان قدس رضوی برای همکاری فرهنگی با وزارت آموزش و پرورش و میزبانی از مراسم‌های ویژه دانش آموزان در حرم مطهر، گفت: یک بعد حرم مطهر دعا، عبادت و زیارت است، جنبه‌های دیگر این حرم مطهر باید مورد توجه قرار گرفته و پیوند نسل جوان با این بارگاه قدسی هرچه بیشتر تقویت شود.

منبع: آستان نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->