آغاز گشت‌های نظارتی مشترک تعزیرات حکومتی و دستگاه‌های نظارتی خراسان رضوی در آستانه ماه رمضان و نوروز ۱۴۰۴ تغییر انتظارات فعالان بازار از آینده بازدهی بازار‌های مالی (۵ اسفند ۱۴۰۳) پایان خوش بورس | رشد ۲۱ هزار واحدی شاخص کل (۵ اسفند ۱۴۰۳) آغاز روند کاهشی قیمت طلا در مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۲۰ هزار میلیارد تومان، واردات سوغات مشهد از چین! | تسهیلات تضمینی برای تولیدکنندگان سوغات زیارت در مشهد قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۵ اسفند ۱۴۰۳) | نزول دلار به کانال ۹۳ هزار تومان آمادگی کامل برای تأمین کالا‌های اساسی در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز در مشهد و خراسان رضوی (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ حساب یارانه بگیران شارژ می‌شود | مجموع دریافتی خانوار‌های یارانه‌بگیر در اسفندماه چقدر می‌شود؟ تأمین ۷۳ درصد از هزینه‌های جاری کشور از محل مالیات قیمت جدید خودرو‌های کرمان موتور در کارخانه اعلام شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) مشکل مسکن و درمان کارگران با همراهی و کمک دولت حل می‌شود قیمت سیب‌زمینی بالاخره در مشهد کاهش یافت؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) کارگران: در رقم سبد معیشت و مزد تجدیدنظر شود علت اصلی گرانی برنج چه بود؟ عرضه اولیه «مهرمام» در بازار بورس، سه‌شنبه (۷ اسفند ۱۴۰۳) | چقدر نقدینگی نیاز است؟ ۳ روش برای استعلام کالابرگ الکترونیک تبیین برنامه تحول و مدل‌های کسب‌وکار سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی مراسم گرامیداشت شهدای مقاومت در مشهد اعلام شد مراسم قرعه‌کشی محصولات ایران خودرو برگزار شد+ جزئیات (۴ اسفند ۱۴۰۳) ریزش قیمت خودرو‌های خارجی (۴ اسفند ۱۴۰۳) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۴ اسفند ۱۴۰۳) | شاهین اتوماتیک پلاس ۱۵ میلیون تومان ریزش کرد پیش فروش بلیت‌های نوروز ۱۴۰۴ در دهه نخست اسفند ۱۴۰۳ بخشنامه وام ۶۵۰ میلیون تومانی مسکن ابلاغ شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) پیش‌فروش سه محصول سایپا ویژه ماه رمضان از (۶ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات بررسی بروکر آلپاری با بروکر‌های دیگر: مقایسه کامل آخرین جزئیات از واریز سود سهام عدالت (۴ اسفند ۱۴۰۳) ریزش بورس در اولین روز هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۴ اسفند ۱۴۰۳) حدود یک‌سوم صنایع باارزش ایران در خراسان رضوی هستند | سهم استان از سبد مالیاتی کشور کمتر از یک درصد است
سرخط خبرها

گاز با قیمت صادراتی به خانواده‌های پر مصرف به فروش می‌رسد

  • کد خبر: ۲۱۹۵۶۳
  • ۱۴ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۱
گاز با قیمت صادراتی به خانواده‌های پر مصرف به فروش می‌رسد
کارشناس حوزه انرژی گفت: طرح تعرفه گذاری پلکانی گاز خانگی یک طرح خوب و کارشناس شده برای کنترل مصارف بالا و لاکچری اقشار مرفه از گاز است.

به گزارش شهرآرانیوز، مرتضی صبوری فرد  درباره تأثیرات اجرای طرح تعرفه گذاری پلکانی گاز خانگی در زمستان گذشته گفت: طرح تعرفه گذاری پلکانی گاز خانگی یک طرح خوب و کارشناس شده برای کنترل مصارف بالا و لاکچری اقشار مرفه از گاز است. به این وسیله اقشاری که گاز کمی مصرف می‌کنند هزینه‌ای بابت آن پرداخت نمی‌کنند و به این وسیله تشویق می‌شوند که به این مصرف پایین خود ادامه دهند.

به اعتقاد این کارشناس انرژی، اما از سوی دیگر افرادی که گاز زیادی مصرف می‌کنند و برایشان این میزان مصرف اهمیتی ندارد باید هزینه این مصرف را به قیمت صادراتی و بین المللی پرداخت کنند، با این شیوه شاید عده‌ای به خودشان بیایند و از مصرف بیش از اندازه گاز خودداری کنند.

این کارشناس انرژی افزود: یکی از مسائلی که دولت حتماً باید در کنار دنبال کردن اجرای طرح تعرفه‌گذاری پلکانی گاز خانگی آن را دنبال کند، میزان مصارف گاز در بخش دولتی است که به هیچ وجه به آن توجه نمی‌شود. هرچند اداره استاندارد میزان مصرف ادارات مختلف را سنجش می‌کند اما این نظارت‌ها موقتی است تا فرهنگ سازی شکل نگیرد مصرف گاز ما همچنان بالا خواهد ماند.

وی بیان کرد: در کشور ما متأسفانه اقشار مرفه تصور می‌کنند که هزینه مصرف خود را می‌پردازند و اصلاً این میزان مصرف برایشان اهمیتی ندارد باید روش پلکانی هم برای گاز و هم برای سایر انرژی‌ها همچنان ادامه پیدا کند و کسانی که مصارف بالا دارند قبوض میلیونی برایشان صادر شود.

صبوری فرد ادامه داد: این گاز باید با نرخ صادراتی برایشان محاسبه شود تا مقداری مصارفشان را کنترل کنند. از سوی دیگر بحث مصارف تجهیزات گازسوز موجود در منازل مشکل دیگر ما برای بالا رفتن میزان مصرف گاز است.

وی بیان کرد: استاندارد مصارف وسایل گرمایشی در کشور ما بسیار ضعیف است. بخاری‌های موجود در منازل خانگی راندمان خیلی پایینی دارند و سیستم‌های گرمایشی منحصر به چند شرکت خاص است و این شرکت‌ها برچسب مصرف انرژی بهینه را روی این دستگاه‌ها نصب می‌کنند اما معیار استاندارد آنها خیلی متفاوت با آنچه ما مد نظرمان است.

صبوری فرد گفت: مصرف گاز بسیاری از سیستم‌های گرمایشی ما مناسب نیست و استانداردها رعایت نمی‌شود اگر مقداری در این مسئله کار نظارتی انجام شود شرکت‌های تولید کننده وسایل گرمایشی هم خود را ملزم به تولید محصولات استاندارد خواهند کرد.

وی بیان کرد: سازندگان وسایل گرمایشی ما اصلاً استانداردهای لازم را برای تولید محصولاتشان رعایت نمی‌کنند از سوی دیگر ساخت و سازها هم در کشور ما استاندارد انجام نمی‌شود و هدر رفت انرژی در منازل بسیار بالا است سازندگان آپارتمان‌ها عمدتاً بحث لاکچری بودن منازل مهم‌تر از بحث استاندارد بودن و جلوگیری از هدر رفت انرژی می‌دانند و جدی می‌گیرند.این مسائل همگی دست به دست هم می‌دهد تا باعث ناترازی گاز شود.

این کارشناس انرژی افزود: بحث‌های نظارتی و قانونی ما هم مشکل دارد و باید در این خصوص اصلاحاتی انجام شود مجلس باید در تدوین قوانین تولید کنندگان لوازم خانگی را ملزم کنند که محصولاتی بهینه تولید کنند و تا می‌توانند مشوق‌هایی هم بگذارند که شرکت‌هایی که در حوزه گرمایشی و خودرویی فعالیت می‌کنند، تولید با کیفیتی داشته باشند و مشوق بگیرند. این اقدام کمک بسیار بزرگی است تا به سمت تولید تولیدات با کیفیت بروند و حتی از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان هم استفاده کنند.
منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->