پای بابک زنجانی هم به ماجرای بانک آینده و علی انصاری باز شد شمش طلا اولین کالای وارداتی به کشور رشد ۵ هزار تومانی قیمت نقره | گرم نقره به ۱۹۳ هزار تومان رسید پیش‌بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ مشهد، میزبان بزرگ‌ترین رویداد نمایشگاهی صنعت ساختمان در کشور قیمت خودروهای داخلی و خارجی (۷ آبان ۱۴۰۴) | بازار در وضعیت انتظار جزئیات مصوبات کمیته حمایت از کسب‌وکار اعلام شد شرایط فروش فوری محصول برقی شرکت سایپا اعلام شد | مهلت افتتاح حساب وکالتی تا چه روزی است؟ + لینک ثبت نام عبور میانگین قیمت خانه در تهران از متری ۱۲۹ میلیون تومان | رشد خفیف تورم مسکن در مهرماه ۱۴۰۴ برنامه اصلاحی بانک مرکزی درباره ۵ بانک ناتراز چیست؟ سرانه مصرف انرژی بخش خانگی در ایران، ۳ برابر متوسط جهانی است ظهوریان: نهاد‌های نظارتی به وقوع پول‌شویی در پروژه‌های بانک آینده مشکوک‌اند +فیلم صعود بورس به کانال ۳.۲ میلیونی | گزارش وضعیت بازار سهام (۷ آبان ۱۴۰۴) نرخ دلار در بازار آزاد مشهد چند است؟ (۷ آبان ۱۴۰۴) هر گرم طلا امروز در بازار مشهد چقدر قیمت دارد؟ (۷ آبان ۱۴۰۴) اونس جهانی طلا بار دیگر افزایش یافت (۷ آبان ۱۴۰۴) دلایل افزایش قیمت پوشاک چیست؟ | پوشاک استوک، بلای جان تولیدکنندگان جهش بی‌سابقه قیمت گوشت در بازار | علت چه بود؟ آخرین خبر از ساعت کاری کارکنان دولت (۷ آبان ۱۴۰۴) ساعت ثبت سفارش خرید عرضه‌اولیه امروز اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) | چقدر نقدینگی مورد نیاز است؟ رشد تومور تورم در خراسان رضوی | تورم نقطه به نقطه خوراکی‌ها در خراسان رضوی در مهرماه ۱۴۰۴، به  ۶۷.۴ درصد رسید دینار عراق امروز در مشهد چند است؟ (۷ آبان ۱۴۰۴) شنبه منتظر عرضه‌اولیه سهام «پتوسعه» باشید (۱۰ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۷ آبان ۱۴۰۴) | میوه‌های پاییزی چند؟ واردات برق ایران ۳برابر بیشتر از صادرات آن ایران‌خودرو بازهم افزایش قیمت داد (۷ آبان ۱۴۰۴) | هایما ۲۳۰ میلیون گران شد آغاز توزیع اضطراری ۲۶ هزار تن نهاده دامی از انبار ذخیره پشتیبانی امور دام خراسان رضوی
سرخط خبرها

گاز با قیمت صادراتی به خانواده‌های پر مصرف به فروش می‌رسد

  • کد خبر: ۲۱۹۵۶۳
  • ۱۴ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۱
گاز با قیمت صادراتی به خانواده‌های پر مصرف به فروش می‌رسد
کارشناس حوزه انرژی گفت: طرح تعرفه گذاری پلکانی گاز خانگی یک طرح خوب و کارشناس شده برای کنترل مصارف بالا و لاکچری اقشار مرفه از گاز است.

به گزارش شهرآرانیوز، مرتضی صبوری فرد  درباره تأثیرات اجرای طرح تعرفه گذاری پلکانی گاز خانگی در زمستان گذشته گفت: طرح تعرفه گذاری پلکانی گاز خانگی یک طرح خوب و کارشناس شده برای کنترل مصارف بالا و لاکچری اقشار مرفه از گاز است. به این وسیله اقشاری که گاز کمی مصرف می‌کنند هزینه‌ای بابت آن پرداخت نمی‌کنند و به این وسیله تشویق می‌شوند که به این مصرف پایین خود ادامه دهند.

به اعتقاد این کارشناس انرژی، اما از سوی دیگر افرادی که گاز زیادی مصرف می‌کنند و برایشان این میزان مصرف اهمیتی ندارد باید هزینه این مصرف را به قیمت صادراتی و بین المللی پرداخت کنند، با این شیوه شاید عده‌ای به خودشان بیایند و از مصرف بیش از اندازه گاز خودداری کنند.

این کارشناس انرژی افزود: یکی از مسائلی که دولت حتماً باید در کنار دنبال کردن اجرای طرح تعرفه‌گذاری پلکانی گاز خانگی آن را دنبال کند، میزان مصارف گاز در بخش دولتی است که به هیچ وجه به آن توجه نمی‌شود. هرچند اداره استاندارد میزان مصرف ادارات مختلف را سنجش می‌کند اما این نظارت‌ها موقتی است تا فرهنگ سازی شکل نگیرد مصرف گاز ما همچنان بالا خواهد ماند.

وی بیان کرد: در کشور ما متأسفانه اقشار مرفه تصور می‌کنند که هزینه مصرف خود را می‌پردازند و اصلاً این میزان مصرف برایشان اهمیتی ندارد باید روش پلکانی هم برای گاز و هم برای سایر انرژی‌ها همچنان ادامه پیدا کند و کسانی که مصارف بالا دارند قبوض میلیونی برایشان صادر شود.

صبوری فرد ادامه داد: این گاز باید با نرخ صادراتی برایشان محاسبه شود تا مقداری مصارفشان را کنترل کنند. از سوی دیگر بحث مصارف تجهیزات گازسوز موجود در منازل مشکل دیگر ما برای بالا رفتن میزان مصرف گاز است.

وی بیان کرد: استاندارد مصارف وسایل گرمایشی در کشور ما بسیار ضعیف است. بخاری‌های موجود در منازل خانگی راندمان خیلی پایینی دارند و سیستم‌های گرمایشی منحصر به چند شرکت خاص است و این شرکت‌ها برچسب مصرف انرژی بهینه را روی این دستگاه‌ها نصب می‌کنند اما معیار استاندارد آنها خیلی متفاوت با آنچه ما مد نظرمان است.

صبوری فرد گفت: مصرف گاز بسیاری از سیستم‌های گرمایشی ما مناسب نیست و استانداردها رعایت نمی‌شود اگر مقداری در این مسئله کار نظارتی انجام شود شرکت‌های تولید کننده وسایل گرمایشی هم خود را ملزم به تولید محصولات استاندارد خواهند کرد.

وی بیان کرد: سازندگان وسایل گرمایشی ما اصلاً استانداردهای لازم را برای تولید محصولاتشان رعایت نمی‌کنند از سوی دیگر ساخت و سازها هم در کشور ما استاندارد انجام نمی‌شود و هدر رفت انرژی در منازل بسیار بالا است سازندگان آپارتمان‌ها عمدتاً بحث لاکچری بودن منازل مهم‌تر از بحث استاندارد بودن و جلوگیری از هدر رفت انرژی می‌دانند و جدی می‌گیرند.این مسائل همگی دست به دست هم می‌دهد تا باعث ناترازی گاز شود.

این کارشناس انرژی افزود: بحث‌های نظارتی و قانونی ما هم مشکل دارد و باید در این خصوص اصلاحاتی انجام شود مجلس باید در تدوین قوانین تولید کنندگان لوازم خانگی را ملزم کنند که محصولاتی بهینه تولید کنند و تا می‌توانند مشوق‌هایی هم بگذارند که شرکت‌هایی که در حوزه گرمایشی و خودرویی فعالیت می‌کنند، تولید با کیفیتی داشته باشند و مشوق بگیرند. این اقدام کمک بسیار بزرگی است تا به سمت تولید تولیدات با کیفیت بروند و حتی از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان هم استفاده کنند.
منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->