اژه‌ای: باید بین خطا و فساد فرق بگذاریم تأکید رئیس جمهور بر لزوم تنوع‌بخشی به فرصت‌های شغلی استاندار خراسان رضوی: بهره‌برداری فرهنگی از ظرفیت‌های مناسبت‌های ملی در استان ضرورت دارد مهاجرانی: بالا رفتن قیمت دلار دریافتی دولت را بیشتر یا کمتر نمی‌کند واکنش کرملین به احتمال دیدار عراقچی با پوتین پزشکان بدون مرز: اسرائیل جنگ پاکسازی نژادی علیه غزه به راه انداخته است اعلام آمادگی ایتالیا برای میزبانی مذاکره غیرمستقیم ایران و آمریکا معاون وزیر خارجه از سفر گروسی در روز چهارشنبه به ایران خبر داد سخنگوی وزارت خارجه روسیه جزئیات سفر عراقچی به مسکو را تشریح کرد جزئیات جدید از شرایط غیرانسانی اردوگاه‌های ایتالیایی پناهندگان در آلبانی روزنامه پاکستانی: نگاه همه کشورهای جهان به مذاکره ایران و آمریکا است لیبی تعطیلی مدارس سازمان ملل در قدس را محکوم کرد گروسی این هفته به تهران می‌آید وزیر دفاع آمریکا ادعا کرد: چینی‌ها می‌خواهند کانال پاناما را تصرف کنند صالحی امیری در مشهد: امکان واردات تجهیزات هتلداری با تعرفه صفر گمرکی برای ۲۰۰ قلم کالا فراهم شده است محسنی اژه‌ای: طرفدار شدید دادگاه‌های علنی هستم اتحادیه اروپا ۹ فرد و نهاد ایرانی را تحریم کرد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) حضرموت یمن محور تشدید درگیری‌ها بین عربستان و امارات جان کری: ترامپ فرصت دستیابی به توافق با ایران را دارد مصدومیت یک صهیونیست | عملیات ضدصهیونیستی در کرانه باختری (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه: عراقچی اواخر هفته به مسکو سفر می‌کند | تحریم‌ها اروپا غیرقانونی و غیرسازنده است جزئیات مراسم رژه روز ارتش (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) در مشهد + فیلم روسیه: انتظار داریم نتایجی ملموس از گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا به دست آید نگرانی فرانسه از مذاکرات ایران و آمریکا | باید با منافع ما منطبق باشد یورش صهیونیست‌ها به مسجدالاقصی (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) + فیلم نشست خبری سخنگوی وزارت امور خارجه | بقایی: مذاکره و تهدید را هم‌زمان نپذیرفتیم انتقاد فرمانده کل فراجا از کیفیت برخی خودروهای داخلی | رادان: برخی خودروها ارابه مرگ هستند تلاش داعش و حزب بعث برای وحشت‌پراکنی در عراق
سرخط خبرها

محرومیت ۳۰۰ هزار کودک فلسطینی از تحصیل به دنبال جنگ غزه

  • کد خبر: ۲۲۰۵۶۴
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۵
محرومیت ۳۰۰ هزار کودک فلسطینی از تحصیل به دنبال جنگ غزه
آژانس امدادرسانی به آوارگان فلسطینی (آنروا) اعلام کرد تمام مدارس وابسته به این آژانس در نوار غزه بسته شده‌اند و این مسأله ۳۰۰ هزار کودک را از تحصیل محروم کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، «اسیل ابورجیله»، دانش آموز فلسطینی با حسرت و ناراحتی از اینکه وی و دوستانش نمی‌توانند به تحصیل خود به دلیل جنگ غزه ادامه بدهند، این سوال را پرسید: کجا به تحصیل ادامه می‌دهیم در چادر یا در زندان یا بعد از مرگ؟!

ارتش رژیم صهیونیستی از حدود ۶ ماه پیش جنگ ویرانگری را علیه غزه آغاز کرده است و تمام مراکز غیرنظامی از جمله مدارس و موسسات آموزشی را نیز هدف قرار داده است.

بر اساس گزارش الجزیره، آژانس امدادرسانی به آوارگان فلسطینی (آنروا) اعلام کرد: تمام مدارس وابسته به این آژانس در نوار غزه به دلیل جنگ بسته شده‌اند و همین مسأله ۳۰۰ هزار کودک را از تحصیل محروم کرده است.

این آژانس تأکید کرد: بیش از ۶۲۵ هزار دانش آموز از آغاز جنگ غزه از تحصیل محروم شده‌اند در حالی که ۲۲ هزار معلم هم مشاغل‌شان را در بخش آموزشی از دست دادند.

عبیر مصطفی، معلم فلسطینی گفت: جنگ غزه بر تمام دانش آموزان تأثیر گذاشته است و آنها نتوانستند به تحصیلشان ادامه بدهند. من معلم زبان انگلیسی هستم و در سال جاری میلادی دانش آموزان من هیچگونه جلسات درسی نداشتند و اکنون در اردوگاه‌های آوارگان در سایه قتل، ترس و گرسنگی زندگی می‌کنند و به تحصیل فکر نمی‌کنند.

وی افزود: من بسیار ناراحت هستم از اینکه فرزندانی دارم که از تکمیل تحصیل خود محروم شده‌اند. من دختری دارم که قرار بود امسال از دانشگاه اسلامی فارغ التحصیل شود، اما از این خوشحالی محروم شد.

ابتسام مهانی، دانش آموز دبیرستانی فلسطینی نیز گفت بسیار ناراحت است از اینکه نتوانسته امسال تحصیلش را ادامه بدهد و به آرزویش برای ورود به دانشگاه و تحصیل در رشته رسانه و مطبوعات ادامه بدهد.

آوارگان از سرنوشت فرزندانشان به دلیل از دست دادن یک سال تحصیلی کامل که نمی‌دانند چگونه آن را جبران خواهند کرد، سؤال می‌کنند.

وزارت آموزش و پرورش فلسطین پیشتر از شهادت بیش از ۴۸۵۱ دانش آموز و ۲۳۹ کارمند بخش آموزش و زخمی شدن بیش از ۸۲۲۷ دانش آموز و ۸۳۶ معلم از هفت اکتبر خبر داد.

منبع: ایسنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->