شهردار مشهد مقدس: پیام حضور مردم در مراسم تشییع شهدا، پیام همدلی و همراهی و انسجام مردم است  مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی: فعالیت‌های استان، در زمان بحران هیچ‌گاه متوقف نشد وزیر امور خارجه آلمان: اکنون می‌توانیم به مسیر دیپلماسی بازگردیم دعوت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴) بسیج تمام امکانات شهرداری مشهد برای مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی + فیلم کیفیت هوای مشهد امروز «بسیار ناسالم» است | منطقه هرات، منشأ گردوغبار امروز (۵ تیر ۱۴۰۴) فرماندار مشهد مقدس: مشکلی در تأمین کالا‌های اساسی برای ایام محرم در مشهد وجود ندارد بازرسی‌های فعلی کافی نیست | پایان رهاشدگی بازار کالا‌های اساسی فاز یک پارک جهان‌شهر مشهد با پیشرفت ۶۵ درصدی تا شهریورماه به بهره‌برداری می‌رسد طرح‌های فرهنگی مشهد برای جوانان | از کلاس‌های مهارت زندگی تا گسترش مسجدمحوری تشییع باشکوه پیکر شهدای حملات صهیونیستی در مشهد | جمعه؛ وداع با سرلشکر کاظمی و یارانش (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پروژه های گره‌گشا در اولویت مدیریت شهری | رضایت مردمی از پروژه تازه افتتاح شده پل دهرود مشهد + فیلم

  • کد خبر: ۲۲۲۳۱۵
  • ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۵
  • ۱
پروژه های گره‌گشا در اولویت مدیریت شهری | رضایت مردمی از پروژه تازه افتتاح شده پل دهرود مشهد + فیلم
شهروندان مشهدی از گره گشایی ترافیکی ۲۰ ساله بعد از تعریض پل دهرود می‌گویند.

به گزارش شهرآرانیوز، گره ۲۰ ساله ترافیکی یکی از مشکلات ساکنان محدوده دهرود در منطقه ۳ شهرداری مشهد بود که باعث می‌شد شهروندان ساعات طولانی را در ترافیک‌های سنگین و پر حجم سپری کنند، علاوه بر این، بخش منفصل شهرک‌هایی نظیر مهرگان که بخشی از ترافیک آن به دهرود تحمیل شده بود، ترافیک این منطقه را تشدید میکرد.

بنا به گفته شهروندان بار‌ها اورژانس و ماشین‌های آتش نشانی در این ترافیک سنگین می‌ماندند و قفل می‌شدند و همین امرباعث می‌شد تا نتوانند به موقع خدمت رسانی خود را انجام دهند.

اما با بهره‌برداری از پروژه دهرود به همت شهرداری مشهد یکی از گره‌های مهم ترافیکی شهر که سابقه‌ای چند ده ساله داشته، باز شود و تسهیل تردد شهروندان در محور جاده سیمان و بلوار رسالت به سهولت انجام شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
بی نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۵۳ - ۱۴۰۳/۰۱/۳۰
0
0
سلام با عرضه ادب به شهرداری محترم مشهد و فرمانداری و شورای شهر و دهیاری همت اباد گرجی سفلی از اون موقع که رییس دهیاری امده خدا خیرش بده کار های زیادی کرده ممنونیم ازش و همه دستکاهای شهردای مشهد بنده یک تقازیه کوچکی داشتم اگر امکانش هست این جاده خاکی را یک شین ریزی یا یک تیغ بزنن و شبها بوی بد کال ماهارا مریض کرده یک مهمون میاد خجالت میکشیم دستتون درد نکنه خدا خیرتان بده من هم یک کارگر ساده هستم خانه خودم حاشیه کال هست توی سینا ۱۰ یاعلی مدد
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->