نظامیان صهیونیست از ترس حماس، فرمانده‌شان را به گلوله بستند هشدار وزیر کار درباره بحران جهانی مهاجرت نخبگان و متخصصان پیشروی رژیم صهیونیستی به سمت مرز عراق در سایه انفعال دولت جولانی کاخ سفید: ترامپ آماده مکاتبه با رهبر کره شمالی است اتحادیه اروپا خواستار همکاری جدی ایران و آژانس شد روسیه ۳۰ هزار تن گندم برای مردم گرسنه غزه فرستاد رأی‌گیری قطعنامه شورای حکام درباره ایران به فردا (پنجشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) موکول شد سیدعباس عراقچی در بیست‌ودومین مجمع جهانی اسلو چه گفت؟ (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) نمایندگی ایران در سازمان ملل: دیپلماسی تنهاراه پیش‌رو است پزشکیان: مبنای گفت‌و‌گو‌های ما با آمریکا، سیاست‌های رهبر انقلاب است رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: اسناد خراب‌کاری اسرائیلی‌ها در تورقوزآباد به آژانس ارائه شده است تکذیب تخلیه سفارت آمریکا در بغداد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) وزیر دفاع آمریکا: ایران به سمت چیزی شبیه به سلاح هسته‌ای حرکت می‌کند غریب‌آبادی: در مقابل قطعنامه، اقدامات فنی بلافاصله اجرایی خواهد شد عراقچی: یک خطای راهبردی دیگر از سوی سه کشور اروپایی به واکنش ما منجر خواهد شد ادامه بررسی لایحه CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام پزشکیان وارد ایلام شد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سرلشکر سلامی: آمادگی رزمی نیروی دریایی برای واکنش به هر تهدید فراهم است عراقچی و بن فرحان در اسلو دیدار کردند تأکید پزشکیان بر عزم ایران در هم‌صدایی مسلمانان برای حمایت از مردم فلسطین تروئیکای اروپایی علیه ایران در شورای حکام اتهام‌پراکنی کرد وزرای خارجه ایران، مصر و عمان پیرامون مذاکرات هسته‌ای رایزنی کردند عبور شمار شهدای غزه از ۵۵ هزار نفر (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه روسیه: انتظار داریم مذاکرات تهران-واشنگتن ثمربخش باشد یک تحلیلگر اقتصادی: برای رفع چالش‌های اقتصادی، توانمندی دولت و وزیر کافی نیست بروجردی: افتتاح سرکنسولگری چین در بندرعباس گامی مهم در تقویت روابط تهران و پکن است دستور مهم رئیس جمهور ایران برای رفع مشکلات سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان برق
سرخط خبرها

تاکید رئیس مجلس بر ضرورت تشکیل ستادهای حمایت از بیکارشدگان کرونا

  • کد خبر: ۲۲۴۶۳
  • ۱۳ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۱:۰۰
تاکید رئیس مجلس بر ضرورت تشکیل ستادهای حمایت از بیکارشدگان کرونا
رئیس مجلس شورای اسلامی، در تماس با سرپرست جمعیت هلال احمر و همچنین استانداران آذربایجان غربی، کردستان و گیلان، ضمن بررسی آخرین وضعیت شیوع کرونا و کنترل تردد‌ها در این استان‌ها، خواستار ایجاد ستاد‌های استانی برای کمک‌رسانی به افرادی شد که شغل خود را در بحران کرونا از دست داده‌اند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ علی لاریجانی، سه‌شنبه (۱۳ فروردین) در تماس با کریم همتی، سرپرست جمعیت هلال احمر در جریان آخرین اقدامات هلال احمر در مقابله با شیوع کرونا و همچنین روند امدادرسانی این نهاد در مناطق سیل‌زده قرار گرفت و خواستار استمرار خدمات آموزشی و اجتماعی این جمعیت برای مهار کرونا شد.

رئیس مجلس شورای اسلامی با قدردانی از گروه‌های داوطلب فعال در جمعیت هلال احمر افزود: فرهنگ داوطلبی و امدادرسانی برای تامین سلامت عمومی باید حفظ و تکریم شود.

لاریجانی همچنین تجربه هلال احمر در استفاده از ظرفیت خیرین و نیکوکاران برای مبارزه با کرونا را موثر و قابل اجرا در دیگر بخش‌های کشور خواند و افزود: خیرین تا کنون گام‌های خوبی در مقابله با گسترش بحران برداشته‌اند که جای قدردانی دارد.

رئیس مجلس همچنین در تماس‌های جداگانه با استانداران آذربایجان غربی، کردستان و گیلان، ضمن بررسی آخرین تحولات کرونا در این استان‌ها، وضعیت کنترل تردد در استان‌های مذکور را مناسب و در قطع چرخه انتقال کرونا اثربخش توصیف کرد و افزود: البته انتظار مردم این بود که کنترل تردد‌ها زودتر صورت بگیرد.

لاریجانی در این گفتگو‌ها همچنین بر لزوم توجه استانداران به کارگران روزمزد، افرادی که شغل خود را در بحران کرونا از دست داده‌اند و اشخاص فاقد شغل تاکید کرد و گفت: لازم است هر یک از استانداران، در استان خود ستاد‌هایی را برای کمک‌رسانی به این اقشار ایجاد و با کمک خیرین و نهاد‌های مختلف، بسته‌هایی حمایتی را در بین افرادی که شغل خود را از دست داده‌اند و اشخاص فاقد شغل توزیع کنند.

در آغاز این گفت‌وگوها، سرپرست جمعیت هلال احمر و استانداران گیلان، کردستان و آذربایجان غربی، گزارش‌های مجزایی از اقدامات صورت گرفته در مقابله با کرونا ارائه کردند.


منبع: ایلنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->