شهردار مشهد مقدس: شهرداری ویترین خدمات رسانی دولت به مردم است ترکیب جدید هیئت‌رئیسه سال پنجم دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد مشخص شد شهردار منطقه ۳ مشهد: بوستان عترت اوایل پاییز به بهره‌برداری می‌رسد + فیلم آمادگی منطقه ثامن برای استقبال از زائران در دهه پایانی صفر | حل مشکلات زیرساختی منطقه رئیس و نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر مشهد در سال پنجم انتخاب شدند رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: زمان و مکان مشخصی برای دور جدید مذاکرات تعیین نشده است قیمت امروز افغانی به دینار عراق (یکشنبه، ۱۹ مرداد ۱۴۰۴) حسن موحدیان، رئیس شورای اسلامی شهر مشهد شد (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) ویدئو | پاکبان‌های سرزمین خورشید در خانه پدری اختصاص ۹۰ واگن چینی به مشهد | خط ۳ مترو مشهد در مسیر توسعه افزایش نیرو‌ها و تجهیزات خدمات شهری برای خدمت به زائران در دهه آخر ماه صفر در مشهد مقدس تداوم خدمت کاروان خادمان مدیریت شهری مشهد در گرمای سوزان نجف نجف، شهری که با حضور پاکبانان شهر امام رضا(ع) بوی خدمت به خود گرفته است + فیلم تاریخ صنعت ابریشم‌بافی در مشهد قدیم | نوغان‌داری در میان پیله‌های تاریخ بهره‌برداری از ۵۲۳ پروژه بهداشتی در مدارس خراسان رضوی تا مهرماه هوایی قابل قبول زیر آفتاب تابستانی مشهد (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) گزارش شهرآرا از ایستگاه‌های مبادله پسماند و گلایه شهروندان از چندنرخی‌بودن خدمات آن‌ها خدمت‌رسانی تمام‌قد شهرداری مشهد به زائران دهه پایانی ماه صفر | مشهد در ایام صفر یکی از پرترددترین شهر‌های کشور می‌شود فرماندار مشهد: مردم نگران تأمین آرد و نان در ایام دهه پایانی صفر نباشند | به دلیل مغایرت در تقویم قطعی برق، از مردم عذرخواهی می‌کنیم + فیلم
سرخط خبرها

آرین منش‌: راه‌اندازی پویش چراغی برافروز حرکتی انسانی است

  • کد خبر: ۲۲۵۰۰
  • ۱۴ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۹
آرین منش‌: راه‌اندازی پویش چراغی برافروز حرکتی انسانی است
خراسان رضوی نماینده پیشین مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی گفت: راه‌اندازی پویش چراغی برافروز توسط شهرداری مشهد حرکتی انسانی، اخلاقی و اسلامی است.
به گزارش شهرآرانیوز؛ جواد آرین‌منش اظهار کرد: گسترش ویروس کرونا در جهان و کشور ما تبعات مختلفی از جمله تبعات اقتصادی عظیمی در سطح خرد و کلان داشته که شاید جبران آن سال‌ها به درازا بکشد.

وی افزود: طبعا غلبه بر چنین مشکل عظیمی نیازمند مشارکت‌آحاد مردم است، هرکسی متناسب با توان و شرایط خود، درخانه ماندن کمترین کاری است که همه موظند انجام دهند، اما همین در خانه ماندن نیز مستلزم تامین معاش است و کارگر روزمردی که هزینه روزانه زندگی او و خانواده با کار کردن تامین می‌گردد چگونه میتواند این توصیه را عمل کند در حالیکه نان شب ندارد.

نماینده پیشین مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: از طرفی دولت در شرایط اقتصادی نامناسبی قرار دارد لذا اینجاست که کمک خیرین نیک اندیش می‌تواند نقش موثری در این زمینه ایفا کنند و چراغی بقول مولوی روشن کنند که چه زیبا سروده است.
تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید
تو یکی نه‌ای هزاری تو چراغ خود برافروز
که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر
که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوژ

وی افزود: امام علی (ع) ‏ نیز میفرماید "خوشا به حال آن که به بندگان خدا نیکی کند و برای آخرت خود زاد و توشه برگیرد"، از جمله مفاهیم ارزشمندی که در آموزه‌های دینی به خصوص قرآن کریم، مورد عنایت و توجه قرارگرفته و به آن سفارش شده، احسان و نیکوکاری است. احسان و نیکوکاری کارکرد‌های زیادی در عرصه‌های فردی، اجتماعی، فرهنگی، معنوی و... دارد. مؤمنان واقعی و انسان‌های صاحب خرد و اندیشه در هر عصر و نسلی، سعی و تلاش کرده‌اند خود را به صفت و ویژگی احسان و نیکوکاری، آراسته سازند.

آرین‌منش خاطرنشان کرد: مبنای نیکوکاری و رسیدگی به کار مردم و نیازمندان در اسلام تقوی و پرهیزکاری است و قرآن مجید در آیه ۲ سوره مائده به این امر اشاره دارد و می‌فرماید بر امور نیک و تقوی، تعاون و همکاری نمایید. انسان مسلمان باید در پی رفع حوایج برادر مسلمان باشد و سعی کند تا می‌تواند به هر صورت ممکن به آنان یاری دهد.

نماینده پیشین مردم مشهد در مجلس شواری اسلامی خاطرنشان کرد: به هرحال بنده به سهم خود از این حرکت ارزشمند تشکر میکنم و امیدوارم همچنان که پرستاران عزیز امروز جان برکف در خط مقدم حضور دارند آحاد مردم هم هرکسی در حد توان خود در این حرکت انسانی مشارکت کنند.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->