اقتدای حسینی برای شهدای ایران | استقبال باشکوه از ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی در حرم مطهر رضوی محل و زمان تدفین پیکر سرداران و دانشمندان شهید اعلام شد آیین اذن عزای محرم در حرم مطهر رضوی برگزار شد+ فیلم (۵ تیر ۱۴۰۴) دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد جزئیات برگزاری آیین شیرخوارگان حسینی در حرم امام‌رضا(ع) (۶ تیر ۱۴۰۴) آغاز بازگشت هوایی زائران حج به کشور | نخستین پرواز در فرودگاه مشهد به زمین نشست (۵ تیرماه ۱۴۰۴) ۲ هزار و ۲۰۰ بقعه متبرکه در سراسر کشور میزبان برگزاری نمایش‌های آیینی در محرم ۱۴۰۴ بیش از ۶۰ هیئت در مشهد میزبان مراسم شیرخوارگان حسینی در محرم ۱۴۰۴ پیکر شهید «امیرحسین مزینی» در فریمان تشییع می‌شود بزرگ‌ترین اجتماع شیرخوارگان حسینی، در حرم امام‌رضا(ع) برگزار می‌شود پایگاه‌های بسیج مشهد و خراسان رضوی از علاقه‌مندان ثبت‌نام می‌کنند ۳ شهید از یک خانه؛ صبر بانوی مشهدی دربرابر جنایت صهیونیست‌ها + فیلم برافراشته‌شدن پرچم‌های سیاه عزای امام‌حسین(ع) بر فراز گلدسته‌ها و ایوان‌های حرم امام‌رضا(ع) نماز و اعمال دهه اول ماه محرم محرم ۱۴۰۴ جلوه‌ای از مقاومت فرهنگی ملت ایران دربرابر حمله متجاوزانه اسرائیل به ایران است حسینیه‌ای به وسعت مشهد | برنامه هیئت‌های مذهبی مشهد در محرم ۱۴۰۴ سومین گردهمایی ملی کودکان عاشورایی برگزار می‌شود میدان شهدا مشهد میزبان برنامه «روضه خانگی به وسعت یک میدان» در دهه اول محرم ۱۴۰۴ محرم حماسی در مشهد | آوای بصیرت و مقاومت، محور نوحه‌های امسال خواهد بود پیکر شهید «سردار حاج‌محمد کاظمی» همراه با پیکر ۹ شهید دیگر برای تشییع به مشهد می‌آیند
سرخط خبرها

کلینیک مجازی مرکز مشاوره آستان قدس در سال جاری راه اندازی می‌شود

  • کد خبر: ۲۲۵۲۹۴
  • ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۰
کلینیک مجازی مرکز مشاوره آستان قدس در سال جاری راه اندازی می‌شود
مدیر مرکز جامع مشاوره بنیاد کرامت رضوی گفت: درصدد تأسیس کلینیک مشاوره‌ی مجازی آستان قدس رضوی هستیم که در آینده‌ی نه چندان دور افتتاح خواهد شد و تا کنون ۸۰ درصد پیشرفت اجرایی داشته است.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

رضا آذریان در گفتگو با شهرآرانیوز اظهار کرد: اهمیت مشاوره‌ی حضوری بر کسی پوشیده نیست و بر این موضوع تاکید داریم، اما گاهی شرایطی پیش می‌آید که مراجع امکان حضور ندارد لذا درصدد تأسیس کلینیک مشاوره‌ی مجازی هستیم که در آینده‌ی نه چندان دور افتتاح خواهد شد تا به تمام افرادی که خواستار دریافت مشاوره از آستان قدس رضوی هستند ارائه‌ی خدمت داشته باشیم.

آذریان اضافه کرد:یکی از نیاز‌های جامعه امروز این است که خدمات را به سمت بهترین حالت ارائه سوق دهیم؛ گاهی افراد امکان حضور در کلینیک‌ها یا استفاده از خدمات در حرم رضوی را ندارند و از مشهد مقدس دور هستند یا حتی خارج از کشور زندگی می‌کنند، لذا خدمات را به سمتی سوق داده‌ایم که بتوانند از آن بهره‌مند شوند.

وی بیان کرد: این کلینیک مجازی تاکنون ۸۰ درصد پیشرفت اجرایی داشته است و تا پایان سال راه‌اندازی می‌شود. در این کلینیک ما خدمات مشاوره را به صورت متنی، تلفنی، تماس تصویری ارائه می‌کنیم و با راه‌اندازی این مرکز می‌توانیم خدمات مشاوره را به همه افراد در سراسر کشور ارائه دهیم، حتی پیش‌بینی می‌شود به صورت بین‌المللی این خدمات ارائه شود. این کلینیک می‌تواند گستره بین‌المللی داشته باشد و به زبان‌های مختلف نیز در آینده خدمات مشاوره‌ای ارائه دهد.

مدیر مرکز جامع مشاوره بنیاد کرامت رضوی به رشد مجموعه‌های خدمات مشاوره در ۲۰ سال اخیر در مشهد نیز اشاره کرد و افزود: معتقدم بیش از انتظار ما این رشد اتفاق افتاده است. به عنوان مثال در سال ۱۳۷۶ در مشهد تعداد مراکز مشاوره به انگشتان دست هم نمی‌رسیدند، اکنون شاید بالغ بر ۱۰۰ دفتر و مرکز مشاوره در مشهد وجود داشته باشد و این نشان می‌دهد مردم این خدمات را پذیرفتند و نیاز دارند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->