پلیس مشهد در تعقیب جانیان اینستاگرامی | این ۲ قاتل مسلح را شناسایی کنید + تصاویر گوشی‌قاپ‌های خشن در دام پلیس مشهد | اعتراف به ۴۰ فقره سرقت با شگرد‌های مختلف کسب مدال طلای المپیاد جهانی ریاضی توسط دانش‌آموز زنجانی نجات جان مسافر مشهدی از آبشار دوزین استان گلستان(۲۷ تیر ۱۴۰۴) انتشار اسامی رژلب‌ها و برق لب‌های غیرمجاز در بازار لوازم آرایشی آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

راه‌اندازی ۶۰۵ پویش مردمی برای کاشت درخت در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۲۲۵۳۶۸
  • ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۷:۲۵
راه‌اندازی ۶۰۵ پویش مردمی برای کاشت درخت در خراسان رضوی
معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی گفت:سال گذشته تعداد ۶۰۵ پویش مردمی برای کاشت درخت در استان برگزار شده است.
مریم  احمدی
خبرنگار مریم احمدی

علی شکاری در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز با اعلام این خبر، اظهار کرد: در قالب طرح کاشت مردمی یک میلیارد درخت با مشارکت مردم، برای سال گذشته تعهد تولید ۲۱ میلیون و ۹۰۰ هزار اصله نهال بود که این میزان با ۲۸ میلیون نهال رشد خوبی داشت.

وی ادامه داد: تعهد تولید نهال در استان برای سال جاری نیز ۲۱ میلیون و ۹۰۰ هزار اصله است که تا کنون حدود ۱۰ میلیون نهال در این قالب تولید شده است و ادامه آن در فصل پاییز و زمستان انجام خواهد شد.

وی با اشاره به برگزاری ۶۰۵ پویش مردمی با حضور و مشارکت مردم برای کاشت درخت گفت: بیش از سه میلیون اصله نهال طی سال گذشته در مناطق مختلف استان با استفاده از گونه‌های سازگار و مقاوم به کم آبی کاشته شده است.

معاون منابع طبیعی خراسان رضوی گفت: در مناطق مرتعی بیش از سه میلیون بذر کاری با روش کپه کاری در سطحی در حدود ۱۸ هزار هکتار با گونه‌های مقاوم مرتعی، جنگلی و بیابانی کاشته شده است.

شکاری گفت: همچنین ۱۰ هزار کیلوگرم بذر گونه‌های مختلف و سازگار منطقه جمع آوری و برای کاشت آماده شده و ۹ نهالستان غیر فعال نیز در استان فعال شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->