پیش‌بینی بورس ۱۹ مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه شنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۴ مطالبات گندم‌کاران تسویه شد اعلام زمان دقیق واریز و مبلغ یارانه نقدی مهرماه ۱۴۰۴ جزئیات جدید از عدم بازگشت ۹۵ میلیارد دلار ارز صادراتی یکصد و بیست و نهمین حراج شمش طلای مرکز مبادله ایران (۲۰ مهر ۱۴۰۴) برگزار می‌شود + جزئیات آغاز پرداخت خسارت‌های برق خانگی از آبان ۱۴۰۴ معاون اقتصادی استاندار: تحقق رشد اقتصادی خراسان رضوی نیازمند ۷۰۰ همت سرمایه‌گذاری جدید است حباب سکه به ۷ میلیون تومان رسید (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | بازار خودرو ترمز برید؟ + جدول نتایج قرعه کشی و برندگان ایران خودرو (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + لینک مشاهده نرخ سود بین‌بانکی ثابت ماند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت گوشت گوساله در مشهد یک میلیون تومان شد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + جدول ۷۵ درصد بار وام ازدواج روی دوش ۶ بانک | ۵۴۱ هزار نفر هنوز در صف هستند اعلام قیمت جدید انواع موبایل در بازار (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | پرچمدار اپل چند؟ + جدول معاون وزیر جهادکشاورزی: محصولات کشاورزی ایران به ۸۰ کشور جهان صادر می‌شود اعلام زمان واریز یارانه مهر ۱۴۰۴ | رقم واریزی بیشتر شد؟ ۳۸ میلیارد دلار ارز صادراتی در ۷ سال گذشته به کشور بازنگشته است | متخلفان اعلام شدند بررسی چالش‌های انرژی و تقویت زیرساخت‌های گاز در سی‌وسومین اجلاس شورای اسلامی استان خراسان رضوی هشدار سازمان امور مالیاتی: خودداری از صدور صورت‌حساب الکترونیک، یعنی فرار مالیاتی پیش‌بینی نرخ دلار و طلا با کاهش تنش‌ها در منطقه | رقم‌های باورنکردنی در انتظار طلا حذف شرط سپرده در پیش‌فروش خودرو، تقاضای کاذب در بازار ایجاد کرد (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) هشدار بهروزآذر درباره فراموشی ارزش‌های خانوادگی در دنیای رسانه‌زده زعفران تربت‌حیدریه آخر هفته چند قیمت خورد؟ (۱۷ مهر ۱۴۰۴) هشدار بانک مرکزی به مردم: هیچ تشکل یا کانونی مجوز نظارت بر صندوق‌های قرض‌الحسنه ندارد توسعه شبکه گاز مشهد با هدف پایداری و رعایت الزامات پدافند غیرعامل | گازرسانی رینگ جنوبی شهر تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد + فیلم یارانه نانوایان مشهدی از جنگ ۱۲روزه تاکنون، واریز نشده است آینده برق ایران در گرو کنترل ماینر‌ها
سرخط خبرها

پیش‌بینی بورس برای فردا (شنبه، ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) | جای بیشتری برای نزول وجود ندارد

  • کد خبر: ۲۲۷۱۴۲
  • ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۳
  • ۱
پیش‌بینی بورس برای فردا (شنبه، ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) | جای بیشتری برای نزول وجود ندارد
بررسی شرایط اقتصاد کلان کشور، علت حال‌وروز فعلی بورس تهران را مشخص می‌کند. این درحالی است که افراد معتقدند قیمت‌ها در سطوح ارزنده‌ای قرار گرفته است و جای بیشتری برای نزول وجود ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، باوجوداین، سهام‌داران شاهد ادامه نوار سرخ‌فام روز‌های معاملاتی هستند. پیش‌بینی بورس شنبه چه نکاتی را از تالار شیشه‌ای در بر دارد؟

در پایان معاملات آخرین روز کاری هفته جاری، دماسنج اصلی تالار شیشه‌ای با افت ۰.۵۵ درصدی، معادل ۱۲ هزار و ۳۳۰ واحد از ارتفاع این شاخص در سطح دو میلیون و ۲۱۹ هزار و ۹۲ واحدی قرار گرفت.

کاهش ارتفاع نماگر اصلی بازار سرمایه در حالی اتفاق افتاد که شاخص هم‌وزن به‌عنوان نشان‌دهنده روند عمومی قیمت شرکت‌های کوچک و متوسط، عملکردی موازی به ثبت رساند. شاخص هم‌وزن نیز با افت ۰.۴۶ درصدی (معادل سه هزار و ۳۹۷ واحد) در پله ۷۳۷ هزار واحدی قرار گرفت.

معاملات بورس تهران در آینه آمار و ارقام

تابلو بورس اوراق بهادار تهران، ارزش معاملات خرد (سهام، حق تقدم) را در روز چهارشنبه، سه هزار و ۱۲ میلیارد تومان نشان می‌داد. تابلو بورس اوراق بهادار تهران، حجم معاملات روز چهارشنبه را هم ۶.۷ میلیارد برگه سهم ثبت کرد. 

همچنین بررسی آمار مالکیت افراد حقیقی در این روز، از خروج سرمایه آن‌ها از بازار سهام حکایت دارد. شاخص ورود و خروج سرمایه در پایان معاملات روز چهارشنبه بورس، از خروج ۵۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون‌تومانی پول حقیقی از سهام حق تقدم خبر می‌دهد.

پیش‌بینی بورس شنبه، ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ 

صحبت در رابطه با بازار سهام، به واسطه شرایطی که برای سهام‌داران و سرمایه‌گذاران ایجاد شده است، نه برای کارشناسان و نه برای اهالی تالار شیشه‌ای، ساده نیست. توالی نقشه سرخ‌فام بازار سهام، طی ده روز معاملاتی گذشته، تجربه‌ای فرسایشی را به سهام‌داران تحمیل کرده است. 

پس از محدود‌ساختن دامنه نوسان طی هفته‌های گذشته، ارزش معاملات سهام و حق‌تقدم‌ها، مجدداً به زیر سطح سه هزار میلیارد تومان رسیده است. همچنین جریان ورود پول که در هفته ابتدایی اردیبهشت‌ماه مثبت شده بود، دوباره به سمت منفی چرخیده است.

پس از سقوط نماگر‌های سهامی در مرداد ۱۳۹۹، در نیمه دوم سال ۱۴۰۱ و همچنین هفته‌های آغازین سال ۱۴۰۲، اعتماد از‌دست‌رفته سهام‌داران در مسیر بازگشت قرار گرفته بود. در نتیجه همین امر، سقف تاریخی شاخص کل در محدوده دو میلیون و ۵۳۵ هزار واحدی ثبت شد. باوجوداین، باری دیگر تخلفی آشکار، کام سهام‌داران را تلخ کرد تا کدورت‌های سابق احیا شود.

نشانگر‌های بازار نظیر ارزش و حجم معاملات، تعداد کد‌های فعال در بازار سهام و... نشان از آن دارند که بی‌اعتمادی سهام‌داران خرد، یکی از مهم‌ترین پارامترهایی است که مانع از بازگشت روند صعودی به آن شده است.

در این بین، پارامتر‌های دیگری نظیر سیاست‌های دولت و بانک مرکزی در قبال اقتصاد کلان کشور ازجمله رویکرد دولت در مواجهه با نرخ ارز نیما و مقوله نرخ بهره، مهم‌ترین دلایل بی‌رمقی بازار این روز‌ها را تشکیل می‌دهند.

به نظر می‌رسد با توجه به اینکه دولت فعلی در سال پایانی خود قرار دارد، هدف ذهنی خود یعنی کاهش نرخ ارز و تورم را در اولویت قرار دهد. از همین رو، برحسب تجربه، به نظر می‌رسد تقابل کسری بودجه‌ای که دولت رو‌به‌روی خود می‌بیند، با هدفی که دنبال می‌کند، تاثیر منفی را برای بورس تهران در پی داشته باشد.

در این سناریو، دولت مجبور خواهد شد تخصیص ارز نیمایی به کالا‌ها را ادامه دهد. این موضوع به معنی تداوم کنترل نرخ نیمایی دلار است. در سوی دیگر، دولت با هدف کندکردن گردش پول در بازارها، استراتژی تثبیت یا حتی افزایش نرخ بهره را به کار خواهد بست.

این موارد، مهم‌ترین دلایلی است که جانی در کالبد بازار سهام باقی نگذاشته است. از این رو، به نظر نمی‌رسد تا زمانی که متغیر‌های بنیادین بازار اصلاح شوند، سرمایه‌گذاران در مقیاس بزرگ، به سمت سرمایه‌گذاری در بورس تهران اقبال نشان دهند.

باوجوداین، باید توجه داشت بسیاری از تابلو‌های بورس تهران در قیمت‌های ارزنده‌ای قرار دارند؛ اما گاهی میان ارزندگی و مقبولیت، فرسنگ‌ها فاصله وجود دارد. فاصله‌ای که پیمایش آن تنها با ابزاری که در دست دولت‌مردان قرار دارد، ممکن خواهد بود. 

در راستای پیش‌بینی بورس شنبه، می‌توان انتظار داشت جریان معاملات با وزن بیشتر فروشندگان ادامه یابد و ارزش معاملات نیز کمی بالاتر از میانگین هفته گذشته قرار گیرد.

منبع: تجارت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۵۵ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۱
0
0
اکثر نمادها طی ۱۰ روز گذشته به اندازه یک سال منفی شدند از این بیشتر دیگه بی انصافیه که دولتمردان فکری به حال وروز اشفته بورس نکنند واقعا باید سرشون رو از خجالتی مانند کبک داخل برف فروببرند
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->