۱۳ ملک بهزیستی خراسان رضوی در فهرست مولدسازی پایان شرارت‌های شبانه یک شیاد در بولوار ارشاد مشهد تدوین محتوای آموزشی برای دانش‌آموزان دوزبانه لزوم افزایش اعتبارات ملی برای تحقق پروژه های کلان آبی   تأمین بدون تعطیلی نان مشهد در دهه آخر صفر کمبود شدید آموزگار در خراسان رضوی با وجود جذب ۵ هزار معلم | لطفا ۱۸ هزار معلم دیگر! دادستان اسبق مشهد: اگر در طول خدمت من رضایت مردم حاصل شده باشد، موفق بوده‌ام نشانه‌های مهم سکته مغزی چیست؟ از سرگیری فعالیت کتابخانه کاخ نیاوران از امروز (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) تکذیب حذف توقف قطارهای دارای سهمیه در ایستگاه نیشابور پرداخت حقوق بازنشستگان کشوری از عصر امروز (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) آغاز می‌شود ممنوعیت استفاده از گوشی در مدارس بلژیک نتایج آزمون سمپاد پایه دهم اعلام شد (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) تهدید سلامت قلب کودکان با موبایل و تبلت سه پایگاه در مشهد داوطلبان اهدای خون در دهه پایانی صفر را پذیرش می‌کند سیب‌زمینی سرخ‌کرده خطر ابتلا به دیابت را افزایش می‌دهد فعالیت ۱۰۴۸ داروخانه در مشهد و خراسان رضوی | تأمین کامل دارو و شیرخشک در دهه پایانی ماه صفر ۱۴۰۴ واریز معوقات نیمه نخست سال ۹۹ و ۱۵ درصد بازنشستگان وزارت بهداشت اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) سهمیه داروخانه‌های مشهد افزایش یافت | جزئیات فعالیت داروخانه‌ها در ایام پایانی ماه صفر ۱۴۰۴ آیین تکریم و معارفه دادستان مشهد مقدس برگزار شد (۲۹ مرداد ۱۴۰۴)  | رئیس کل دادگستری خراسان رضوی: حفظ حقوق عامه یکی از وظایف اصلی دادستانی است انهدام باند قاچاق مواد مخدر به سرکردگی زندانی بندباز در عملیات مثلثی پلیس تهران، گلبهار و مشهد + کشف ۸۵ کیلوگرم گل آخرین وضعیت مجروحان حادثه انفجار مهمات در خرم‌آباد (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) یک شهید و ۷ مصدوم در پی انفجار مهمات عمل‌نکرده رژیم صهیونسیتی در لرستان + اسامی آیا ادارات استان فارس شنبه (یکم شهریورماه) تعطیل است؟ مصدومیت تبعه هندی در حادثه محور میامی به سبزوار + جزئیات آیا استان کرمانشاه در روز‌های چهارشنبه (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) و شنبه (یکم شهریور ۱۴۰۴) تعطیل است؟ آیا ادارات همدان در روز شنبه (یکم شهریور ۱۴۰۴) تعطیل است؟ آیا آتش‌سوزی در فرودگاه رشت صحت دارد؟ (۲۸ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

خطر کرونا بیخ گوش مادران باردار

  • کد خبر: ۲۲۷۲۶
  • ۱۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۹
خطر کرونا بیخ گوش مادران باردار
رییس اداره مامایی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: خطر ابتلا به ویروس کرونا در مادران باردار بیش از سایر افراد است.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر اقدس عبادی افزود: با این رویکرد توصیه می شود تا مادران باردار بیشتر از سایر افراد باید فاصله گذاری اجتماعی و خود قرنطینه ای را رعایت کنند تا دچار ویروس کرونا نشوند.

 

وی خاطرنشان کرد: در دوران بارداری فشار بیشتری به مادر باردار وارد می شود و چنانچه این افراد مبتلا به ویروس کرونا شوند، خطرپذیری آنها افزایش بیشتری خواهد یافت و با چنین وضعیتی باید این گروه از زنان مراقبت های ویژه ای از خود داشته باشند.


دکتر عبادی اظهارداشت: چنانچه مادران باردار علایم ویروس کرونا را در خود احساس کردند، بایدهر چه سریعتر با پزشک معالج خود مشورت کنند و براساس توصیه های پزشکان رفتار خود را برای درمان بیماری مطابقت دهند.


این متخصص زنان و زایمان گفت: مادران باردار باید  قرنطینه و جدا سازی خود از دیگران را بیش از سایر افراد جامعه به دلیل خطرپذیری بالا رعایت کنند ، تا در معرض این بیماری قرار نگیرند.


دکتر عبادی خاطرنشان کرد: برخی از مادران باردار احتمال می رود با بیماری قلبی نیز مواجه باشند که تا پیش از ابتلا به ویروس کرونا، خودشان نیز از بیماریشان اطلاعی نداشتند و در صورت ابتلا به این ویروس خطر در آنها چندین برابر افزایش خواهد یافت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->