شناسایی ۶۰۰ شهید ورزشکار در خراسان رضوی یادی از محمدتقی شریعتی، عالم فقید خراسانی | کانون نشر حقیقت درس‌هایی از نهج‌البلاغه | مالیات نماز صبح یکی از اعمال بافضیلت در روایات اسلامی‌ است | وقت خوب رحمت بیش از ۲۳۰ هزار موقوفه در کل کشور به ثبت رسیده است آمادگی موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در طراحی و اجرای برنامه‌های خلاقانه ویژه جوانان تشرف ۵ هزار سالمند به حرم مطهر امام‌رضا(ع)، در قالب طرح «معین‌الضعفا» رقابت ۱۱۱ ورزشکار در جشنواره فرهنگی‌ورزشی رضوی استاندار خراسان رضوی خواستار تسریع در تکمیل موزه دفاع مقدس شد مشهد، میزبان دوازدهمین اجلاسیه معاونان پژوهش حوزه‌های علمیه سراسر کشور آغاز اعزام عمره‌گزاران از اواسط محرم ۱۴۰۴ | بیش از ۵ میلیون نفر در نوبت ۱۴ عنوان برنامه فرهنگی، اجتماعی و زیارتی در مشهد در دهه کرامت ۱۴۰۴ اجرا می‌شود مهلت واریز وجه قربانی حج تمتع ۱۴۰۴ تمدید شد نمایشگاه عکس و گرافیک در بزرگداشت مقام حضرت فاطمه معصومه (س) برپا می‌شود کمک حجاج ایرانی به مردم غزه | زائران حج از عربستان سوغات خریداری نکنند سعید مجیدی مدیر کل تبلیغ و ترویج امور قرآن و عترت (ع) وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شد تعظیم مقام مرحوم میرزا علی آهی، پیرغلام اهل‌بیت(ع)، در گام اول رویداد ستایشگری تاکید آیت الله مکارم شیرازی بر کاهش قیمت و مدت سفر حج تمتع زائران ایرانی آخرین مهلت ارسال پایان‌نامه‌های برتر دینی و قرآنی اعلام شد مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه کشور بیش از ۱۰۰ طرح تحولی را به مرحله اجرا گذاشته است
سرخط خبرها

روز ولادت امام رضا(ع) تعطیل می‌شود؟

  • کد خبر: ۲۲۷۸۳۶
  • ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۵
روز ولادت امام رضا(ع) تعطیل می‌شود؟
یک نماینده مجلس با تأکید بر اینکه توجه به سبک و سیره رضوی یکی از اهدافی است که در کشور می‌تواند سبب رشد فرهنگی و اجتماعی جامعه باشد، اظهار کرد: اگر تعطیلی روز ولادت امام‌رضا (ع) که اخیرا در شورای فرهنگ عمومی استان تصویب شده، دارای پیوست فرهنگی و اجتماعی باشد، به‌طور‌قطع قابل‌دفاع خواهد بود.
علیرضا ظهیری
خبرنگار علیرضا ظهیری

به گزارش شهرآرانیوز در جلسه شورای فرهنگ عمومی خراسان‌رضوی که دو روز قبل و به ریاست نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه مشهد برگزار شد، موضوع تعطیلی روز ولادت حضرت‌رضا (ع) در مشهد و خراسان‌رضوی مطرح شد و مصوبه این شورا را دریافت کرد تا بدین‌ترتیب این مصوبه برای انجام مراحل تصویب و نهایی شدن به شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور و هیئت‌وزیران ارسال شود. البته مجلس شورای اسلامی نیز یکی از ارکان محقق شدن این مصوبه استانی است؛ ازا‌ین‌رو منتخب مردم مشهد در مجلس دوازدهم اعلام کرد که پیگیری برای تحقق این تعطیلی در‌صورت داشتن پیوست فرهنگی انجام خواهد شد.

حجت‌الاسلام‌و‌المسلمین حسنعلی اخلاقی در گفتگو با شهرآرا با تأکید بر اینکه توجه به سبک و سیره رضوی یکی از اهدافی است که در کشور می‌تواند سبب رشد فرهنگی و اجتماعی جامعه باشد، اظهار کرد: اگر تعطیلی روز ولادت امام‌رضا (ع) که اخیرا در شورای فرهنگ عمومی استان تصویب شده، دارای پیوست فرهنگی و اجتماعی باشد، به‌طور‌قطع قابل‌دفاع خواهد بود.

وی افزود: اگر بتوان از فرصت تعطیلی روز ولادت امام‌رضا (ع) در شهر مشهد برای زائران و مجاوران بارگاه رضوی و همچنین در شهر‌های استان، استفاده و این روز را تبدیل به یک کارگاه آشنایی با سبک و سیره رضوی کرد، فلسفه تعطیلی این روز به‌خوبی مشخص می‌شود. به‌طور‌قطع در همه عرصه‌ها، از جمله عرصه اقتصادی شهر و استان این تعطیلی کمک خواهد کرد و شهروندانی که با سیره رضوی آشنا شوند، در کار‌های خود بهتر عمل خواهند کرد.

منتخب مردم مشهد در مجلس دوازدهم ادامه داد:، اما اگر این مصوبه پیوست لازم فرهنگی و اجتماعی نداشته باشد و صرفا یک تعطیلی قلمداد شود، این تعطیلی نه‌تن‌ها افراد را متوجه امام‌رضا (ع) نمی‌کند، بلکه سبب می‌شود به دیگر اموری که ارتباطی با روز ولادت ندارند، پرداخته شود؛ از‌همین‌رو اگر برای این مصوبه پیوست فرهنگی و اجتماعی آماده شود، به‌شدت از آن حمایت می‌کنیم و پیگیری‌های لازم را برای تحقق آن انجام خواهیم داد، اما اگر پیوستی ندارد، بهتر است پیش از هر‌چیز، ابتدا شورای فرهنگ عمومی استان، سازمان‌های مربوط را برای فراهم کردن این پیوست مأمور کند.

ارسال مصوبه استان به شورای فرهنگ عمومی کشور

محمد حسین‌زاده، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان‌رضوی، نیز با بیان اینکه مصوبه شورای فرهنگ عمومی استان به‌منظور تعطیلی روز ولادت امام‌رضا (ع) به شورای فرهنگ عمومی کشور ارجاع داده خواهد شد، اظهار کرد: درراستای محقق‌شدن این مصوبه تلاش خواهد شد تا از همه ظرفیت‌ها بهره‌گیری شود و اگر نیاز به پیوست هم برای این مصوبه باشد، پیوست موردنظر فراهم می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->