شهردار مشهد مقدس: پیام حضور مردم در مراسم تشییع شهدا، پیام همدلی و همراهی و انسجام مردم است  مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی: فعالیت‌های استان، در زمان بحران هیچ‌گاه متوقف نشد وزیر امور خارجه آلمان: اکنون می‌توانیم به مسیر دیپلماسی بازگردیم دعوت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴) بسیج تمام امکانات شهرداری مشهد برای مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی + فیلم کیفیت هوای مشهد امروز «بسیار ناسالم» است | منطقه هرات، منشأ گردوغبار امروز (۵ تیر ۱۴۰۴) فرماندار مشهد مقدس: مشکلی در تأمین کالا‌های اساسی برای ایام محرم در مشهد وجود ندارد بازرسی‌های فعلی کافی نیست | پایان رهاشدگی بازار کالا‌های اساسی فاز یک پارک جهان‌شهر مشهد با پیشرفت ۶۵ درصدی تا شهریورماه به بهره‌برداری می‌رسد طرح‌های فرهنگی مشهد برای جوانان | از کلاس‌های مهارت زندگی تا گسترش مسجدمحوری تشییع باشکوه پیکر شهدای حملات صهیونیستی در مشهد | جمعه؛ وداع با سرلشکر کاظمی و یارانش (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

علت عزل مدیر بحران شهرداری مشهد چه بود؟ (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) + فیلم

  • کد خبر: ۲۲۸۴۸۳
  • ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۶
  • ۷
علت عزل مدیر بحران شهرداری مشهد چه بود؟ (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) + فیلم
مدیر بحران شهرداری مشهد از سمت خود عزل شد.

محمدرضا قلندر شریف، شهردار مشهد مقدس در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز با اعلام این خبر، اظهار کرد: رسانه‌ها یکی از ارکان اساسی ارتباط ما با مردم هستند، مدیر بحران ما به علت رفتار و ادبیات نامناسب در مصاحبه با یکی از خبرنگاران شب گذشته از سمت خود عزل شد، اما به دلیل جلوگیری از خلل به خدمات رسانی و مشخص کردن جایگزین ایشان رسانه‌ای نکردیم و امروز محمد شیدایی مهنه به عنوان سرپرست گروه پدافند غیرعامل و پیشگیری از بحران شهرداری مشهد منصوب گردید.

تعداد بازدید : 1148

وی در خصوص تمهیدات شهرداری مشهد در بارندگی و وقوع سیلاب گفت: تا رفع کامل مشکلات در کنار مردم هستیم امروز و فردا بارندگی پیش بینی شده و بیش از ۶ هزار نیرو و ۲۰۰ دستگاه ماشین آلات مستقرند که مشکلات شهر رفع شود.

 

عزل مدیر بحران شهرداری مشهد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳)

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۴۷ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۸
0
0
این آقا خودش مدیر بحران بوده بعد خودش بحران آفرینی کرد. واقعا حیرت انگیزه این حد از نابلدی.
م
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۴۵ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۸
0
1
بله، وقتی افرادی که تخصص کاری ندارن، مسئول باشن همیه.
احمدفولادوند
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۴۷ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۸
0
0
بیچاره مدیربحران،
خاله
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۳۱ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۸
0
1
کار خبرنگار درست بود.اگه چنین افراد بیکفایتی عزل نشوند اوضاع تغییر نخواهد کرد.بجای سرکوب خبر نگار در اعطای مناسب به قوم وخویشها بیشتر دقت کنید
بهره مند
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۳۹ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۸
0
1
سلام
واقعاً خسته نباشید
خیلی زحمت کشیدید مدیر موصوف را عزل کردید.
با کمی فهم و توجه و استفاده از دانش اهل علم می شود پیش از هر بحرانی پیشگیری کرد.
سخت است استفاده نمودن از دانش اهل علم و فن.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۶:۳۷ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۹
0
0
کل دولت سیزدهم باید عزل بشه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۳۷ - ۱۴۰۳/۰۲/۳۱
0
1
شما هم که مثل مدیر بحرانی یعنی چه که بهتر بود خبرنگار مصاحبه را پخش نمی کرد؟ وظیفه خبرنگار همین است. و بهترین کار را کرد که مردم را در جریان گذاشت که مسئول بحران در بحبوحه بحران رویش را به طرف دیگر کرده و اساسا بحران را نادیده گرفته و منکر می شود. شرم بر شما باد
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->