مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با مصرف داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳) محکومیت اعضای باند قاچاق هروئین و شیشه در بندرعباس | حکم اعدام برای ۳ تن از متهمان رشد ۷۰ درصدی مبلغ اضافه‌کار محیط‌بانان در سال ۱۴۰۴ آزمون‌های علوم پزشکی ۱۴۰۳ با ۱۱ هزار داوطلب برگزار شد دوازدهمین جشنواره انتخاب کارفرمایان برتر خراسان رضوی برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) | ۵۲ درصد کارگران استان پیش از موعد بازنشسته می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ اسفند ۱۴۰۳) | هوا از فردا سرد می‌شود آیا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی قبل از ماه مبارک رمضان پرداخت می‌شود؟ پزشکیان در آیین اختتامیه سی‌وهشتمین جشنواره خوارزمی: اراده حل مسئله و مشکلات کشور را داریم
سرخط خبرها

شرایط کشور چه زمانی عادی می‌شود؟

  • کد خبر: ۲۳۰۱۰
  • ۱۸ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۷
شرایط کشور چه زمانی عادی می‌شود؟
فرمانده ستاد مقابله با بیماری کرونا در تهران گفت: وقتی در تهران وضعیت این بیماری به ثبات برسد، میزان مراجعین رشد نزولی داشته باشد و میزان بهبودیافتگان نسبت به افراد پذیرش شده به تراز مثبتی برسد، می‌توان اعلام کرد وضعیت خوب است.
به گزارش گروه شهرآرانیوز، علیرضا زالی، با اشاره به اینکه بازتاب خطری که امروز ما را تهدید می‌کند در بستره بیمارستانی بین ۵ تا ۱۴ روز بعد و مرگ و میر بین ۱۸ روز تا ۱ ماه بعد خود را نشان می‌دهد، نسبت به تداوم سیر شتابان بار ارجاعی با توجه به عدم افزایش محدودیت‌ها، هشدار داد.
وی در باره احتمال ناقل بودن افراد مرخص شده از بیمارستان، عنوان کرد: همه چیز به مدت زمان بستری و زمان سپری شده از آغاز علائم بالینی بستگی دارد. اگر از شروع علائم بالینی ۱۴ روز بگذرد، احتمال اینکه فرد ویروس را منتقل کند بسیار ناچیز است؛ اگرچه بهترین اقدام در این خصوص گرفتن تست در زمان ترخیص است.
زالی بیان کرد: افرادی که زیر دو هفته ترخیص می‌شوند، ممکن است ناقل بیماری باشند؛ ترجیح ما این است که به نقاهتگاه بروند یا در منزل با رعایت حداکثری نکات بهداشتی، قرنطینه شود.
وی ادامه داد: این افراد نباید در محل کار و محیط‌های اجتماعی حضور پیدا کنند و اگر کارمند یا کارگر هستند حتما باید ۲ هفته به آن‌ها استعلاجی داده شود. همچنین مراقبین سلامت فرد ترخیص شده را متناسب با حوزه‌ای که سکونت دارد، ارزیابی و در رصد بهداشتی قرار می‌دهند.
فرمانده ستاد مقابله با بیماری کرونا در تهران احتمال ابتلای مجدد به ویروس کووید-۱۹ در سنین بالای ۷۵ سال را بیشتر از سنین کمتر از ۷۵ سال اعلام کرد.
وی با اشاره به اعلام اثربخشی داروی فاویپیراویر در درمان بیماری کرونا، تصریح کرد: به طور کلی درمان اصلی ایجاد یک مراقبت جامع سلامت و استفاده از تمام ظرفیت‌های درمانی به خصوص در مورد بیماران بدحال در محیط‌های بیمارستانی است.
زالی بیان داشت: بنابراین یک پکیج درمانی درست و علمی نتیجه بخش خواهد بودکه بخشی از آن داروست. تاکنون در عرصه جهانی اثربخشی دارو‌هایی که در درمان بیماری‌هایی از جمله مالاریا و ابولا موثر هستند، به اثبات رسیده است.
فرمانده ستاد مقابله با بیماری کرونا در تهران تصریح کرد: این دارو نیز برای آنفولانزا تولید شده و جزو پروتکل درمانی است. در همین راستا این دارو در اختیار برخی بیمارستان‌های کشور که در یک تریال بالینی مشترک قرار گرفته اند، گذاشته شده است.
به گفته دکتر زالی، ۲۵ تریال بالینی در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاهی وجود دارد که در آن‌ها کار به خوبی پیش می‌رود.
وی با اشاره به اهمیت غربالگری در کشور به ویژه در تهران، اظهار کرد: افراد می‌توانند با مراجعه به سامانه salamat.gov.ir فرم خود اظهاری را پر کرده و با مراقبین سلامت که مسئولیت پیگیری وضعیت هموطنان را بر عهده دارند، همکاری‌های لازم را انجام دهند.

منبع: فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->