راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه فواید شیرین یک میوه ترش برای قلب
سرخط خبرها

درگیری بر سر جای پارک باعث مرگ مرد ۶۰ ساله شد

  • کد خبر: ۲۳۰۲۲۲
  • ۰۵ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۷
درگیری بر سر جای پارک باعث مرگ مرد ۶۰ ساله شد
درگیری رانندگان دو خودرو، پایان هولناکی داشت؛ یکی از آنها دیگری را به سمت خیابان پرتاب کرد و موجب شد تا او با خودروی عبوری تصادف کرده و جانش را از دست بدهد.

به گزارش شهرآرانیوز، شامگاه پنجشنبه به قاضی محسن اختیاری بازپرس ویژه قتل خبر رسید که مردی ۶۰ ساله به طرز مشکوکی جانش را از دست داده است. به دستور بازپرس جنایی تحقیقات درباره مرگ این مرد آغاز و مشخص شد که او در حادثه رانندگی زخمی شده و پس از انتقال به بیمارستان فوت شده است.

بررسی‌ها حکایت از این داشت که مرد جان باخته، شب حادثه ماشینش را در یکی از خیابان‌های تهران پارک می‌کند که همزمان خودروی شاسی بلند می‌رسد. او می‌خواسته در آنجا پارک کند و به همین دلیل به راننده پراید اعتراض می‌کند که چرا بد پارک کرده است. همین موضوع موجب می‌شود که درگیری میان دو راننده شکل بگیرد. به نظر می‌رسد که در جریان درگیری، راننده خودروی شاسی بلند، وی را به سمت خیابان هل می‌دهد که موجب می‌شود مرد میانسال با خودروی پژویی که در حال عبور از آن منطقه بود، برخورد کند و به شدت زخمی شود. جراحت و آسیبی که مرد میانسال وارد شده بود، شدید بود و موجب شد وی به کام مرگ برود.

بازداشت

با به دست آوردن این اطلاعات، بازپرس جنایی دستور بازداشت دو راننده (پژو و خودروی شاسی بلند) را صادر کرد.

راننده پژو گفت: در حال رانندگی بودم و سرعتم زیاد بود که ناگهان مردی به داخل بلوار پرت شد. با وجود اینکه ترمز کردم، اما سرعتم زیاد بود و با مرد میانسال برخورد کردم.

راننده خودروی شاسی بلند نیز گفت: مرد فوت شده خودروش را در بلوار پارک کرد و وقتی پیاده شد در خودرو را ناگهان باز کرد و نزدیک بود من با ماشینم با در خودروی او برخورد کنم. من خودروم را متوقف و به نحوه پارک ماشینش اعتراض کردم. همین موجب شد تا با هم درگیر شویم. در جریان درگیری او تعادلش را از دست داد و به سمت بلوار پرت شد.همزمان خودروی پژو در حال عبور از آن خیابان بود که با مرد میانسال برخورد کرد.

در حالی تحقیقات از دو متهم بازداشت شده درباره این حادثه ادامه دارد که شواهد و دلایل نشان می‌دهد راننده خودروی شاسی بلند حین درگیری مرد میانسال را به داخل بلوار هل داده است.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->