ویتکاف: گفت‌و‌گو بسیار مثبتی با ایران داشتیم هزینه یک شب مذاکره ایران و آمریکا در عمان چقدر می‌شود؟ اولیانوف به مذاکره ایران و آمریکا واکنش نشان داد فیلم| عراقچی دیدار مستقیم با ویتکاف پس از پایان مذاکرات را تایید کرد چین خرید نفت از آمریکا را متوقف می‌‎کند | اعلام آمادگی روسیه برای فروش نفت به چین ایران و آمریکا در دور دوم مذاکرات درباره چه موضوعاتی گفت‌وگو می‌کنند؟ + فیلم زمان دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا مشخص شد روایت وزیر خارجه عمان از فضای مذاکرات ایران و آمریکا عراقچی و ویتکاف در حضور وزیر خارجه عمان گفت‌و‌گو کردند ایران و آمریکا با ادامه گفت‌و‌گو‌ها در هفته آینده موافقت کردند (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در عمان به پایان رسید (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) حمله نیرو‌های واکنش سریع به یک اردوگاه در سودان ۱۰۰ کشته برجای گذاشت (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) ویدئو | جزئیات شروع مذاکرات ایران و آمریکا از زبان سخنگوی وزیر امور خارجه اینفوگرافی | استیو ویتکاف، مذاکره کنند ارشد آمریکایی کیست؟ اسلامی: با غنی‌سازی اورانیوم توانستیم رآکتورها را راه‌اندازی کنیم سخنگوی دولت: ایران قالب مذاکره را خودش انتخاب کرده است افزایش آمار شهدای غزه | ۲۱ فلسطینی دیگر شهید شدند (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) خطیب‌زاده و بارزانی در مورد همکاری‌های ایران و اقلیم کردستان عراق رایزنی کردند مشهدی‌ها سال گذشته ۱۰ میلیون بار جریمه شده‌اند | ثبت ۴۰۴ میلیون تردد در جاده‌های خراسان رضوی در سال ۱۴۰۳ امیر صباحی فرد: برای مقابله با تهدیدات احتمالی افزایش توان موشکی را در نظر گرفته‌ایم اقدامات شبانه روزی دادسرا‌های عمومی و انقلاب خراسان رضوی در نوروز ۱۴۰۴ واکنش عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبری به ادعای نیویورک‌تایمز فرمانده کل انتظامی از حمایت های رئیس جمهور در اجرای پویش «نه به تصادف» تقدیر کرد چین خواستار موضع بی‌طرف آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در قبال مسائل ایران شد با حضور رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، از کلینیک درمان زخم بر پایه پلاسمای سرد در جهرم بهره‌برداری شد جمعی از مسئولان سه قوه با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند ابراز امیدواری گروسی از توافق ایران و آمریکا در آینده نزدیک نشست تعامل دولت و قوه قضائیه با حضور معاونان اول برگزار شد (۲۳ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها
سخنگوی کمسیون آموزش مجلس:

تصمیمات نهایی بازگشایی مدارس باید به استان‌ها واگذار شود 

  • کد خبر: ۲۳۱۴۳
  • ۱۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۰
تصمیمات نهایی بازگشایی مدارس باید به استان‌ها واگذار شود 
سخنگوی کمسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: تصمیمات نهایی مدارس را باید به استان‌ها واگذار کنیم تا بر اساس شرایط منطقه‌ای خود اتخاذ کنند و امور آموزشی منطقه را پیش ببرند.

به گزارش شهرآرانیوز، میرحمایت میرزاده اظهار داشت: جامعه با باید آموزش غیر حضوری را به رسمیت بشناسد و برای توسعه آموزش غیر حضوری توسعه زیرساخت‌های لازم و به ویژه تدوین برنامه جامع ضروری و الزامی است.

 

وی با بیان اینکه تصمیمات نهایی مدارس را باید استان‌ها بر اساس شرایط منطقه‌ای اتخاذ کنند افزود: تصمیمات نهایی مدارس را باید به استان‌ها واگذار کنیم تا بر اساس شرایط منطقه‌ای خود اتخاذ کنند و امورات آموزشی مناطق مربوطه را پیش ببرند.

 

میرزاده با تاکید بر اینکه باید آموزش‌های لازم برای برخورداری دانش‌آموزان از فضای مجازی در اولویت باشد تصریح کرد: پا اگر بخواهیم آموزش غیر حضوری دانش‌آموزان با استفاده از ظرفیت فضای مجازی تداوم یابد باید آموزش‌های لازم برای برخورداری دانش‌آموزان از فضای مجازی در اولویت باشد.

 

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به وضعیت بحرانی کرونا در کشور بیان کرد: با توجه به اینکه هم‌اکنون شرایط شیوع بیماری ویروسی کرونا در سطح کشور بحرانی است از نظر مجلس و کمسیون آموزش شرایطی برای بازگشایی مدارس وجود ندارد.

 

وی از تعطیلی مدارس تا ۳۰ فروردین ماه خبر داد و اظهار کرد: مدارس تا پایان فرودین ماه تعطیل خواهد بود، اما به هر حال باید وضعیت بازگشایی مدارس و تحصیل دانش‌آموزان تعیین تکلیف شود.


منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->