افزایش سهمیه فوتبال ایران در لیگ‌های آسیایی تجمع هواداران پرسپولیس مقابل باشگاه (۱۹ مردادماه ۱۴۰۴) گزارش مارکا درباره گلر جدید استقلال | مرد مطمئن با قیمت صفر در تهران! تاریخ و ساعت بازی لیورپول و کریستال‌پالاس | شاگردان اسلات به دنبال سوپرجام ترکیب احتمالی تراکتور و استقلال در فینال سوپرجام | فرار به سوی پیروزی اعتراض صلاح به سکوت زشت فیفا + عکس سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد رئیس هیئت بدنسازی و پرورش اندام خراسان رضوی: با باشگاه‌های ورزشی خانگی و غیرمجاز برخورد خواهد شد فرماندار مشهد: هیچ نامه‌ای برای بازی تراکتور و استقلال نیامده است میثاقیان: هیچ سرمربی مثل من جرئت ندارد در ۷۲سالگی کنار خط بایستد معاون امنیتی انتظامی استانداری خراسان‌ رضوی: بازی تراکتور و استقلال در مشهد را به کمیته فرهنگی واگذار کردیم مس رفسنجان بعد از صدور حکم دادگاه سقوط می‌کند؟ قلی زاده در تیررس النصری‌ها هافبک پرسپولیسی در رادار مسی‌ها غیبت لوا در شروع لالیگا خداحافظی نازون با هواداران کایسری اسپور + عکس لحظه شماری پوگبا برای بازگشت به زمین فوتبال کاظمی، داور سوپرکاپ استقلال و تراکتور احداث ورزشگاه اختصاصی استقلال سال آینده آغاز می‌شود استقلال بازهم کشتی خرید
سرخط خبرها

مبارزه کوراش‌کاران خراسانی در آسیا

  • کد خبر: ۲۳۱۴۸۶
  • ۱۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۳
مبارزه کوراش‌کاران خراسانی در آسیا
سیزدهمین دوره پیکار‌های کوراش قهرمانی آسیا ۲۰۲۴ در تهران برگزار خواهد شد که نام سه نفر خراسانی در میان نفرات برتر دیده می‌شود که شانس زیادی برای کسب مدال دارند.

علی یعقوبی | شهرآرانیوز، ترکیب تیم‌های ملی زنان و مردان ایران برای شرکت در مسابقات کوراش قهرمانی آسیا مشخص شد که در این بین خراسانی‌ها مثل همیشه سهم بسزایی در ترکیب تیم ملی دارند. سیزدهمین دوره پیکار‌های کوراش قهرمانی آسیا ۲۰۲۴ در تهران برگزار خواهد شد که الیاس علی‌اکبری، سکاندار تیم ملی، ۶ کوراش‌کار برتر را برای مبارزه در این رویداد مهم انتخاب کرده است که از بین این نفرات، سه نفر خراسانی هستند که شانس زیادی برای کسب مدال دارند. در این خصوص با محمد زندروحانی، رئیس انجمن کوراش خراسان‌رضوی، به گفت‌وگو پرداختیم.

زندروحانی در گفت‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز، اظهار کرد: مسابقات کوراش قهرمانی آسیا طی روز‌های ۱۷ لغایت ۲۱ خرداد ماه به میزبانی مجموعه ورزشی آزادی تهران با حضور ۲۰ کشور و ۳۰۰ شرکت‌کننده در دو بخش زنان و مردان برگزار خواهد شد که منتخبان این رشته توسط کادر فنی معرفی شدند. در بخش آقایان، ۷ ورزشکار حضور دارند که در ۷ وزن به میدان می‌روند.

وی افزود: امید تیزتک از قوچان، مسعو قوی‌بازو از درگز و علیرضا نیک‌سرشت از مشهد سه کوراش‌کار خراسانی هستند که به‌ترتیب در اوزان ۹۰، ۱۰۰ و ۱۰۰+ کیلوگرم در کنار مهدی قره‌قاش، مجید وحیدبریمانلو، الیاس پاکدل و رامین احمدزاده مبارزه می‌کنند.

رئیس انجمن کوراش خراسان‌رضوی با بیان اینکه هر سه ورزشکار شانس زیادی برای کسب مدال دارند، ادامه داد: امید تیزتک و مسعود قوی‌بازو سابقه طولانی در تیم ملی کوراش دارند و هرکدام صاحب مدال طلای مسابقات آسیایی و جهانی هستند که در این دوره هم ان‌شاءالله شاهد مدال‌آوری آن‌ها هستیم. همچنین علیرضا نیک‌سرشت ۱۶ساله هم جزو پدیده‌های کوراش کشور است که سال گذشته، در رده سنی بزرگ‌سالان قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی خوش درخشید و توانست در این سن، پیراهن تیم ملی را از آن خود کند که در آینده از مدال‌آوری این ورزشکار بیشتر خواهیم شنید.

زندروحانی با اشاره به کوراش بانوان، اظهار کرد: در حال حاضر از خراسان‌رضوی بتول عاقل را داریم که حضورشان هنوز قطعی نشده است و باید در انتخابی نهایی شرکت کند. اما این ورزشکار از بهترین‌های کوراش‌کاران کشور است که می‌تواند در مدال‌آوری تیم ملی بانوان سهم بسزایی داشته باشد.

وی درنهایت به وضعیت شهرستان‌ها اشاره و خاطرنشان کرد: در شهرستان‌ها، ورزشکارانی با استعداد خوب داریم که می‌توانند در سطح ملی بدرخشند. اکنون هم از سه ملی‌پوش فیکس تیم ملی، دو نفر از شهرستان‌ها هستند و در صورت بهادادن به آن‌ها می‌توان نفرات بیشتری را به سطح کشور معرفی کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->