جلوگیری از هدر رفت ۶ هزار مترمکعب آب با ذخیره‌سازی در دریاچه بوستان غدیر ابراز امیدواری معاون ترامپ درخصوص به‌نتیجه‌رسیدن مذاکره با ایران سرویس‌دهی رایگان مترو مشهد در روز عید غدیر (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت‌ها و محدودیت‌های ترافیکی شب عید غدیرخم ۱۴۰۴ در مشهد اعلام شد افزایش سه‌برابری بودجه حمایت از ورزش بانوان در دوره ششم مدیریت شهری مشهد شهردار مشهد مقدس: شهرداری و شورای شهر حامی ورزش بانوان است +فیلم انتصاب سرپرست شهرداری منطقه ۲ مشهد مقدس (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) همدلی زوج‌های جوان مشهدی در پویش اطعام عید غدیر ۱۴۰۴ ۲ یادمان بزرگ شهدا در مشهد هم‌زمان با کنگره ۱۸ هزار شهید استان افتتاح خواهد شد اجرای عملیات تعریض خیابان خیام شمالی در مشهد (۲۱ خردادماه ۱۴۰۴) علت نقص فنی خط یک مترو مشهد چه بود؟ (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) ویدئو | تحول ترافیکی بزرگراه پیامبر اعظم (ص) مشهد با ساخت ۶ پل جدید تا شاهنامه برگزاری جشنواره گل در باغ گل‌های مشهد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست شورای اسلامی شهر مشهد مقدس: اجرای پروژه‌های شهری منوط به پیوست زیست محیطی است برخورد قاطع شهرداری مشهد با ساخت‌وساز‌های غیرمجاز آغاز توزیع بلیت‌های رایگان استخر روباز بوستان ملت مشهد کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید بزرگترین رویداد فرهنگی در حوزه ایثار و شهادت خراسان رضوی است کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز ناسالم است (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: معراج شهدا، پیش از برگزاری کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید خراسان رضوی، به بهره‌برداری خواهد رسید + فیلم آماده‌باش سراسری برای مقابله با سیل احتمالی و وقوع آب‌گرفتگی در خراسان رضوی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

الکترونیکی شدن شهرداری منطقه یک مشهد

  • کد خبر: ۲۳۱۹۷
  • ۱۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۰
الکترونیکی شدن شهرداری منطقه یک مشهد
شهرداری منطقه یک مشهد روز سه‌شنبه طی مراسمی الکترونیکی شد.

به گزارش شهرآرانیوز، معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع انسانی شهرداری مشهد در این مراسم گفت: در ادامه فرایند الکترونیکی کردن پاسخگویی در شهرداری مشهد، برنامه‌ریزی برای الکترونیکی کردن شهرداری منطقه یک این شهر انجام و اقدامات لازم در این راستا صورت گرفت.

 

شهریار آل شیخ افزود: منطقه یک مشهد از نظر فرایندهای شهرسازی و بهره‌وری در مجموعه کارکنان و درآمد یکی از بهترین مناطق این کلانشهر است لذا با توجه به کنترل خوب فرایندها در این منطقه، اقدامات در راستای الکترونیکی شدن آن سال گذشته آغاز شد.


وی ادامه داد: در حال حاضر فضا و تجهیزات لازم در این زمینه فراهم و آموزش‌های لازم به کارکنان ارائه شده است و با توجه به حجم زیاد کار در پایان سال گذشته امکان پاسخگویی به تمامی پرونده‌ها از این طریق وجود نداشت اما از ابتدای سال جاری روند انتقال کارها به این بخش در حال انجام است.


وی اظهار امیدواری کرد در سال جاری گام‌های محکم‌تری در راستای الکترونیکی شدن فرایندها به ویژه در مناطقی که جامعه مخاطب از سطح سواد بالاتری برخوردار بوده و در مجموعه مدیریتی و کارکنان نیز ظرفیت بیشتری را دارا هستند، برداشته شود.


معاون برنامه ریزی و توسعه منابع انسانی شهرداری مشهد گفت: به دنبال این هستیم تا پایان سال جاری تمامی مناطق شهرداری مشهد را الکترونیکی کنیم.


شهردار منطقه یک مشهد نیز در این مراسم اظهار داشت: پس از موافقت معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع انسانی با الکترونیکی شدن شهرداری منطقه یک برنامه ریزی های لازم برای این کارانجام شد.
جواد اصغری افزود: براین اساس پایان سال گذشته فضای مناسب و تجهیزات مورد نیاز در مدت زمان کوتاه در مجموعه شهرداری منطقه یک فراهم شد.


وی ادامه داد: همچنین آموزش های لازم به کارکنان و اطلاع رسانی در خصوص الکترونیکی شدن فرایندها و آموزش چگونگی استفاده از این سیستم و روند اجرایی آن نیز به شهروندان ارائه شد.


وی گفت: در حال حاضر پاسخگویی به صورت دیجیتالی و الکترونیکی به شهروندان آغاز شده و امیدواریم با الکترونیکی شدن شهرداری‌های مناطق، شاهد کمترین مراجعه به شهرداری‌های مناطق و ستاد جهت انجام کار از سوی ارباب رجوع باشیم.


کلانشهر سه و نیم میلیون نفری مشهد دارای ۱۳ منطقه شهری است که پارسال مناطق ۱۲ و هشت شهرداری نیز الکترونیکی شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->