دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان انتقاد معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش به ساعت محدود ورزش مدارس و تحرک کم دانش‌آموزان هشدار در مورد خطرات چاقی در کودکان ادامه ثبت‌نام مدارس در پایه‌های هفتم و دهم | ثبت‌نام ۸۵ درصد دانش‌آموزان نهایی شده است تأمین ۳.۵ میلیون دوز واکسن آنفلوانزا تا نیمه اول آبان‌ماه زمان واریز حقوق بازنشستگان در شهریور ۱۴۰۴ اعلام شد  تأثیر عفو معیاری بر کاهش انگیزه جرم زندانیان چه بخوریم تا ریه‌های سالمی داشته باشیم؟ تأکید وزیر آموزش و پرورش بر اهمیت پرسش مهر: اختصاص یک ساعت از زنگ انشا به این سوال شعار سال تحصیلی جدید و پوستر بازگشایی مدارس رونمایی شد + عکس چرا امسال نباید واکسن آنفولانزا را فراموش کنیم؟ حقوق حداقل بگیران تأمین‌اجتماعی باید بالای ۳۰ میلیون تومان باشد علت افزایش قیمت واکسن آنفلوآنزا در بازار چیست؟ | احتمال تغییر قیمت با محموله‌های جدید یک فعال حقوق حیوانات: ادارات کل دامپزشکی، مسئول بسیاری از اتفاقات تلخ باغ وحش‌ها هستند | باغ وحش‌ها انگیزه‌ای برای درمان حیوانات پا‌به‌سن‌گذاشته ندارند آمادگی مدارس مشهد و استان برای ورود کلاس اولی‌ها | خانواده، حلقه مفقوده میان معلم و دانش‌آموز است نرخ احیای قلبی ۷۰ درصد در اورژانس حرم مطهر رضوی، رکوردی جهانی در دارالشفاء امام مهربانی‌ها مراسم استقبال از مدال‌آوران مشهدی مسابقات جهانی دانش‌آموزی زیست‌شناسی و هوش مصنوعی برگزار شد + ویدئو محل برگزاری فشن‌شوی قانون‌شکن پلمب شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای ۵ استان در پی پیش‌بینی رگبار باران و رعد و برق (۲۶ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تحقق سه‌ونیم‌برابری تعهد مهارت‌آموزی به کودکان کار در خراسان‌رضوی

  • کد خبر: ۲۳۲۷۵۶
  • ۲۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۵
تحقق سه‌ونیم‌برابری تعهد مهارت‌آموزی به کودکان کار در خراسان‌رضوی
مدیرکل آموزش فنی‌وحرفه‌ای خراسان رضوی گفت: با افزایش آموزش‌های مهارتی در استان طی یک سال گذشته با ۳۷۸ درصد رشد نسبت به تعهد اعلام شده در زمینه ارائه آموزش‌های مهارتی به این گروه محقق شده است.
مریم  احمدی
خبرنگار مریم احمدی

امیر دایی صراف در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز با اعلام این خبر، اظهار کرد: تعهد آموزش مهارتی امسال استان در حوزه کودکان کار و خیابان، ۹ هزارو ۶۹۰ نفرساعت بود که با تلاش انجام شده، حدود ۳۸ هزارنفرساعت آموزش در این بخش ارائه شده است.

مدیرکل آموزش فنی‌وحرفه‌ای خراسان رضوی گفت: در توافق‌های انجام شده با اداره کل بهزیستی استان، ارائه آموزش‌های مهارتی در حوزه آسیب‌دیدگان اجتماعی و مددجویان تحت پوشش امسال پررنگ‌تر شده است و به عنوان مثال در این رابطه سال آینده المپیاد مهارتی معلولان در استان برگزار می‌شود.

وی بیان کرد: اساسا هر فرد باید به یک مهارت مسلط شود و در همین راستا آموزش‌های فنی و مهارتی به طیف‌های مختلف در استان ارائه می‌شود.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان رضوی گفت: تعهد آموزش مهارتی به دانش آموزان نیز در سال گذشته ۶۵۱ هزار نفر ساعت بود که با ۱۹۸ درصد افزایش میزان آموزش‌های انجام شده به ۲ برابر تعهد رسید.

دایی صراف اظهار کرد: این اداره کل در قالب ۱۹ سرفصل، تعهد آموزش به گروه‌های مختلف را دارد که یکی از این گروه‌ها، کودکان کار و خیابان هستند که با مهارت‌آموزی به آنان کمک می‌شود تا در کنار تحصیل به افزایش توانمندی خود اقدام کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->