تصادف زنجیره‌ای با ۲۰ مصدوم در پارک ملی گلستان + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) اختصاص ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه تجهیز مدارس عشایری در سال جدید | فعالیت ۲۰۰ مدرسه تک‌دانش‌آموز در کشور  دانش‌آموزان عشایر اولویت آموزش و پرورش در کشور هستند رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد + فیلم افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان، در دستورکار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴ برای زنان از ۴۰ سالگی به بعد چه ورزش‌هایی مناسب است؟ استفاده زیاد از موبایل، کودکان را در معرض ابتلا به اوتیسم قرار می‌دهد این رژیم غذایی التهاب لثه‌ها را کاهش می‌دهد و سلامت دهان را بهبود می‌بخشد ارتباط پای سرد با دیابت و تیروئید | روش‌هایی برای بهبود سردی پا‌ها پژوهش‌های جدید: مصرف لبنیات پرچرب در جوانی سلامت قلب را افزایش می‌دهد چطور تعادل بدن را در هر سنی حفظ کنیم؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) | مشهد از فردا سرد می‌شود وزیر بهداشت در پاسخ به شهرآرانیوز: بودجه ویژه برای خدمات بیمه‌ای بیماران و زائران مشهد اختصاص می‌یابد + فیلم سن ابتلا به سکته مغزی در ایران حدود ۱۰ سال پایین‌تر از میانگین جهانی است احتمال وقوع سیلاب در شمال کشور | امدادگران هلال احمر به حالت آماده‌باش درآمدند گیاهان دارویی، قاتل چربی خون بالا شرکت آموزشی پایا تدبیر امید رادمان بیش از دو میلیون نفر-ساعت آموزش برگزار کرد ناکارآمدی در ساختار هزینه‌ها و ضرورت تجمیع منابع بیمه‌ای ۵ درصد اعتبارات بیمه‌های پایه به پیشگیری اختصاص یافت کانون‌های بیابانی خراسان رضوی یکی از منشأ‌های اصلی آلودگی هوا | مهار قطره‌چکانی بیابان‌زدایی روایت نسلی که نشان داده‌اند برای آنچه دوست دارند، از همه تعلقاتشان می‌گذرند | حکایت من و وطن دستگیری شبانه باند موبایل‌قاپی | با دستگیری متهمان؛ قول مردانه پلیس مشهد ۳ ساعته عملی شد
سرخط خبرها

شکار سردسته باند کوسه جنوب با شلیک پلیس مشهد + عکس

  • کد خبر: ۲۳۲۹۱۶
  • ۲۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۲
شکار سردسته باند کوسه جنوب با شلیک پلیس مشهد + عکس
سردسته یک باند زورگیری که به کوسه جنوب معروف است، با شلیک ماموران پلیس مشهد دستگیر شد.

به گزارش شهرآرانیوز، به دنبال افزایش زورگیری وکیف قاپی در هسته مرکزی مشهد و به ویژه خیابان‌های دارای مراکز مهم تجاری، تکاپوی پلیس با دستورات ویژه‌ای از سوی سرداراحمد نگهبان (فرمانده انتظامی مشهد و جانشین فرمانده انتظامی خراسان رضوی) برای شناسایی و دستگیری زورگیران کیف قاپ آغاز شد. در همین حال نیرو‌های تجسس کلانتری میرزا کوچک خان با توجه به شناختی که از شگرد زورگیران مذکور داشتند، به تجزیه و تحلیل‌های اطلاعاتی پرداختند و چند پرونده زورگیری در خیابان‌های ایثار و شهید مفتح شرقی را در حالی زیر ذره بین تحقیقات بردند که مشخص شد سرقت‌های مذکور از فروردین امسال روند افزایشی داشته است؛ بنابراین فرضیه آزادی دزدان حرفه‌ای از زندان قوت گرفت چرا که شگرد زورگیری دراین پرونده‌ها با تبهکاری‌های دزد معروف به «کوسه جنوب» شباهت عجیبی داشت.

شکار سردسته باند کوسه جنوب با شلیک پلیس مشهد + عکس

به همین دلیل گروه تخصصی از افسران تجسس با هدایت و نظارت مستقیم سرهنگ علی برزنونی (رئیس کلانتری میرزا کوچک خان) ماموریت یافتند تا به تحقیق نامحسوس درباره «کوسه جنوب» بپردازند. طولی نکشید که جست وجو در بانک اطلاعاتی مجرمان نشان داد «کوسه جنوب» از فروردین و درست از زمان افزایش زورگیری در نقاط مختلف شهر از زندان آزاد شده است. به همین دلیل تصویر وی در اختیار نیرو‌های گشت انتظامی قرارگرفت و عملیات ردیابی «امید-س» معروف به «کوسه جنوب» در حالی وارد مرحله جدیدی شد که احتمال می‌رفت وی با تشکیل باند جدید به تبهکاری‌های خود ادامه می‌دهد.

از سوی دیگر بررسی‌های بیشتر بیانگر آن بود که «امید-س» بعد از آزادی از زندان چندبار دیگر نیز پس از ارتکاب جرم از چنگ نیرو‌های انتظامی گریخته است. این گونه بود که عوامل گشت انتظامی با دقت بیشتری موتورسواران مشکوک را زیر نظر می‌گرفتند که شباهت به «کوسه جنوب» داشتند. این تحقیقات ادامه داشت تا این که روزگذشته یکی از گروه‌های گشت انتظامی به سرپرستی سروان بیرانوند هنگام انجام وظیفه در خیابان «ایثار» به ۲ جوان موتورسوار برخورد کردند که در گوشه خیابان مترصد طعمه‌ای برای سرقت بودند. در حالی که مشخص شد شماره پلاک موتورسیکلت نیز با چسباندن آدامس مخدوش شده است ناگهان ترک نشین برای پاییدن اطراف به سمت عوامل انتظامی برگشت و یکی از افسران گشت بی درنگ «امید-س» را شناخت و با کشیدن سلاح به موتورسواران فرمان «ایست» داد.

راکب موتورسیکلت نیز با شنیدن صدای پلیس، گاز موتورسیکلت را فشرد و این گونه تعقیب و گریز پلیس و «کوسه جنوب» در خیابان‌های کوی طلاب به سمت بولوار مجلسی آغاز شد. افسران گشت ۱۱ تیر هوایی را برای دادن اخطار‌های قانونی شلیک کردند، اما آن‌ها از اعضای یک باند حرفه‌ای و سابقه دار بودند که می‌دانستند در صورت دستگیری چندسال از عمرشان را باید پشت میله‌های زندان بگذرانند به همین خاطر به فرار ادامه می‌دادند تا این که بالاخره کنترل موتورسیکلت از دست راکب سابقه دار آن خارج شد و هر دو نفر نقش برزمین شدند. دراین هنگام راکب موتورسیکلت با فرار به درون کوچه پس کوچه‌ها از محل گریخت، اما ترک نشین در حالی که چاقویش را بیرون کشیده و به سمت ماموران حمله ور شده بود، قصد داشت با تهدید عوامل انتظامی از معرکه بگریزد که پس از آخرین اخطار، آخرین گلوله نیز شلیک شد و بر ساق پای «کوسه جنوب» نشست.

دقایقی بعد با انتقال وی به مرکز درمانی شهید هاشمی نژاد، تحقیقات درباره این سارق حرفه‌ای که ۵ سابقه کیفری دارد، در حالی ادامه یافت که شاکیانی از هسته مرکزی شهر نیز به کلانتری میرزا کوچک خان مراجعه کردند. ادامه بررسی‌های پلیس بیانگر آن بود که اعضای باند «کوسه جنوب» این بار در قالب باند ۵ نفره از جنوب کشور به مشهد آمده و با اجاره یک سوئیت در بولوار توس به تبهکاری‌های خود ادامه می‌دهند. به همین دلیل و با دستورات ویژه مقام قضایی، عملیات نیرو‌های تجسس برای شناسایی و دستگیری دیگر اعضای این باند وارد مرحله جدیدی شده است.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->