شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟ بهترین زمان مصرف چای سبز برای لاغری چه موقع است؟ خدمات ویژه مجهزترین بیمارستان سیار کشور در عمود ٩٨٩ زیبایی و طراوت پوست با میوه‌های تابستانی به بهانه ۱۷ مرداد، روز خبرنگار | ۴ روایت از رنج و رسالت  خبرنگارانی که در جنگ ۱۲ روزه پای کار بودند راننده تاکسی اینترنتی در مشهد، سرکرده باند سرقت‌های مسلحانه اهواز از آب درآمد! عجیب اما واقعی؛ صدور سند برای ۲۵ سانتی‌متر زمین در کاشان ! کشف یک میلیون و ۵۳۰ هزار یورو ارز قاچاق در ۷ گذرگاه مرزی عبور زائران شلیک مرگبار شکارچیان غیرمجاز جان محیط‌بان پارک ملی گلستان را گرفت (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) ۵ کشته در پی نزاع بر سر یک ملک در تربت حیدریه خراسان رضوی (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) خروج ۶۹ درصد زائران اربعین از کشور (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) ۴ نوشیدنی فوق‌العاده برای رفع عطش هنگام فعالیت ورزشی در گرما چند نکته درباره الکترولیت‌ها که این روز‌ها بیشتر به آنها نیاز دارید اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) آفتاب سوختگی در کودکی، خطر ابتلا به سرطان پوست را افزایش می‌دهد کرایه نجف تا کربلا 1404 در اربعین | راهنمای کامل هزینه‌ها و مسیر روایتی از رویارویی مجدد دزد و کارآگاه ماجرای تعقیب و گریز پلیس و سارق خودرو در غرب تهران
سرخط خبرها

گوشی قاپی با  پابند الکترونیکی | سارقان سابقه دار دستگیر شدند

  • کد خبر: ۲۳۳۰۸۰
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۶
گوشی قاپی با  پابند الکترونیکی | سارقان سابقه دار دستگیر شدند
باند گوشی‌قاپی که موبایل‌های سرقتی را به افغانستان می‌بردند توسط عوامل کلانتری باهنر مشهد دستگیر شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، شگرد مکارانه‌ای را در پیش گرفته بودند. آنها با گشت‌زنی در خیابان‌ها، سوژه‌شان را که در حال کار با گوشی تلفن همراه بود، شناسایی کرده و او را تعقیب می‌کردند. آنها آن‌قدر منتظر می‌ماندند تا سوژه به کوچه‌ای خلوت بپیچد یا در جایی قرار بگیرد که بهترین موقعیت برای سرقت باشد، بعد به‌سراغش می‌رفتند و هرطور شده بود، حتی با توسل به سلاح سرد او را وادار به اطاعت از دستور خشنشان می‌کردند.

بیشتر مال‌باختگان که این حجم از خشونت را تاکنون تجربه نکرده بودند، از ترس جان یک قدم عقب می‌نشستند و تنها رفتن سارقان را نگاه می‌کردند. این ماجرا ادامه داشت تا اینکه افسران کلانتری شهید باهنر در اقدامی ضربتی توانستند سه سارق را شناسایی و این باند را متلاشی کنند.

مال‌باختگان یکی پس از دیگری شکایتشان را تسلیم پلیس می‌کردند. آنها از سارقانی می‌گفتند که با یک موتور هوندا در کوچه‌پس‌کوچه‌ها به سراغشان آمده و موبایل‌هایشان را به طرز وحشیانه‌ای ربوده‌اند. اگر فردی مقاومت می‌کرد، جواب او را با قمه‌های عریان می‌دادند.

ردزنی پلاکی که سرقتی بود

با دستور سردار احمد نگهبان، جانشین فرمانده انتظامی خراسان‌رضوی، گروهی از افسران کلانتری باهنر با هدایت سرگرد مسلم مختاری‌فر، رئیس این کلانتری، تحقیقاتشان را آغاز کردند.
بررسی‌های میدانی خیلی زود منجر به ردزنی پلاک موتورسیکلتی شد که سارقان در سرقت‌ها از آن استفاده می‌کردند. اما نتایج اولیه استعلام نشان داد که خود این موتورسیکلت نیز سرقتی است.

یکی از سرقت‌های مقرون به آزار این گروه خشن، در حاشیه صدمتری انجام شده بود. مأموران با تمرکز بر روی این سرقت توانستند متهمی را چهره‌زنی کنند که آشنا بود و پیش‌تر نیز از سوی افسران تجسس این کلانتری به اتهام سرقت و مال‌خری دستگیر شده بود.

جلال، اسم رمز پرونده

جست‌و‌جو برای یافتن محل اختفای متهم ادامه داشت تا اینکه مأموران توانستند شماره تماس «جلال» یکی از متهمان را که تبعه خارجی بود و نقش مال‌خر در این پرونده را بازی می‌کرد، پیدا کنند.
مأموران در تماس با متهم، خود را به عنوان سارق جا زده و مدعی شدند که تعدادی گوشی تلفن همراه دارند که به قیمت مناسبی می‌فروشند. آنها با فریب جلال، با او قراری صوری گذاشتند.

در روز قرار، مأموران که از قبل در کمین نشسته بودند، با دیدن متهم که سر قرار حاضر شده بود، پیش از اینکه به موضوع شک کند و بفهمد کاسه‌ای‌زیرنیم‌کاسه است، برای دستگیری‌اش وارد عمل شدند. متهم که خود را در یک‌قدمی زندان می‌دید، به منظور گریختن از مهلکه‌ای که درونش گرفتار شده بود، قصد مقابله با مأموران را داشت که با ضرب شست پلیس زمین‌گیر و به کلانتری منتقل شد.

ماجرای پابند

این متهم تبعه خارجی در بازجویی‌های فنی، دو همدستش که گوشی‌ها را ربوده و برای انتقال به افغانستان به او می‌رساندند، معرفی کرد. با معرفی «محسن» و «امیر» که متولد ۱۳۷۵ و ۱۳۷۴ هستند، مشخص شد که محسن تبعه خارجی است، اما امیر که مشهدی است، پیش‌تر نیز با جرائم مشابهی دستگیر شده بود و حالا با پابند الکترونیک آزاد است. مأموران در دو عملیات مجزا با شناسایی مخفیگاه دو متهم دیگر پرونده به سراغ آنها رفتند و این افراد را دستگیر کردند. 

از متهمان علاوه بر یک موتورسیکلت سرقتی، سه تلفن همراه دزدی نیز کشف شد. جلال در بخشی از اعترافاتش مدعی شده بود که سه گوشی سرقتی را از امیر خریده است. در حالی تحقیقات از متهمان ادامه داشت که سه شاکی با مراجعه به کلانتری باهنر، متهمان را شناسایی کردند. با هماهنگی‌های صورت گرفته سه متهم در ادامه تحویل پلیس آگاهی شدند تا اقدامات لازم به منظور کشف دیگر جرائم این افراد انجام شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->