تاریخ و ساعت دیدار صداقت کابل و نورزاد نیمروز در لیگ برتر فوتسال افغانستان مهران غلامی، بازیکن تیم ملی فوتسال افغانستان، راهی لیگ برتر اسپانیا شد به دستور رهبر طالبان، باغ‌وحش کابل به خارج شهر منتقل می‌شود وزیر صمت: مذاکراتی با افغانستان برای تهاتر سنگ آهن با شمش صورت گرفته است نماینده مردم خواف در مجلس از اختصاص هزار میلیارد ریال برای تکمیل زیرساخت‌های مرز شمتیغ خبر داد مدیرعامل راه‌آهن از راه‌اندازی اولین قطار مسافربری مشهد_ هرات در آینده نزدیک خبر داد طالبان به‌مناسبت عید قربان، ۴ روز تعطیلی عمومی اعلام کردند رئیس مرکز امور اتباع و مهاجران خارجی وزارت کشور: ما می‌گوییم آن‌هایی که قانونی‌اند، بمانند روزانه ۸۰۰ تُن کالا از مرز ماهیرود به افغانستان صادر می‌شود مهاجرستیزی در جامعه ایران عمومیت ندارد | نگاه به مهاجران قانونی ظرفیت‌محور نیست والی فراه: سفر به خراسان جنوبی پربار و سازنده بود حداد عادل: باید زبان فارسی را در هند و افغانستان حفظ کنیم کابل و اسلام‌آباد در تلاش برای احیای روابط | استقبال طالبان از ارتقای روابط دیپلماتیک با پاکستان نماینده مردم مشهد در مجلس: برخورد هیجانی با حضور دانش‌آموزان اتباع به بحران آموزشی منجر می‌شود افغانستان در سید یک قرعه کشی جام ملت‌های فوتسال آسیا ۲۰۲۶ قرار گرفت + جزئیات رئیس کمیسیون امور داخلی مجلس: حضور اتباع بیگانه در کشور باید براساس نیاز و موقتی باشد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۴) رشد ۷ درصدی دارایی سرمایه‌گذاران خارجی در بورس ایران | افغانستانی‌ها پیشتاز استاندار فراه افغانستان وارد خراسان جنوبی شد مردم افغانستان جنایات رژیم صهیونیستی در غزه را محکوم کردند
سرخط خبرها

سرلشکر باقری بر «سامان‌دهی اتباع بیگانه» و انسداد مرز‌ها تاکید کرد

  • کد خبر: ۲۳۳۴۸۸
  • ۲۴ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۴
سرلشکر باقری بر «سامان‌دهی اتباع بیگانه» و انسداد مرز‌ها تاکید کرد
رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح در هفتمین همایش سراسری فرماندهان، معاونان، رؤسا و مدیران فراجا بر «سامان‌دهی اتباع بیگانه» و انسداد مرز‌ها تاکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح روز گذشته (چهارشنبه، ۲۳ خرداد ۱۴۰۳) در هفتمین همایش سراسری فرماندهان، معاونان، رؤسا و مدیران فراجا که در ستاد فرماندهی نیرو‌های انتظامی برگزار شد، بر سازمان‌دهی اتباع بیگانه و مسدودسازی مرز‌ها تاکید کرد.

باقری در این همایش مطرح کرد: مسئولیت سنگینی بر عهده فراجاست و بحمدلله بودجه انسداد مرزی در حال تامین است و بخشی نیز در اختیار قرار گرفته که امیدواریم توفیقات بیشتری در حوزه امنیت مرزی داشته باشیم.

پیش‌تر، محمدباقر قالیباف، کاندیدای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری و رئیس مجلس ایران نیز در جریان یک گفت‌وگوی تلویزیونی تاکید کرده بود که اتباع خارجی غیرمجاز مطابق قانون از کشور اخراج می‌شوند.

وی در مورد برنامه دولت احتمالی آینده درباره مهاجرین غیرقانونی ساکن در ایران گفت: در ماده ۸۶ برنامه هفتم پیش‌بینی برای اختصاص بودجه به مرز‌های شرقی شده و اینکه در طول برنامه این مرز به طور کامل مسدود شود.

قالیباف همچنین درباره حضور اتباع غیرمجاز در داخل ایران نیز اظهار داشت: پیش‌بینی شده که طرد کامل این افراد صورت گیرد. افرادی که مجاز هستند می‌توانند بمانند، زیرا آن‌ها می‌توانند در بخش اقتصاد کمک کنند.

این درحالی است که وزیر کشور ایران اواخر سال گذشته، از اخراج بیش از ۴۵۰ هزار مهاجر غیرقانونی افغان خبر داده بود.

لازم به ذکر است که در اردیبهشت ماه سال جاری به دستور رئیس‌جمهور شهید، سید ابراهیم رئیسی مقرر شد طی پنج سال آینده سه میلیارد یورو به نیرو‌های مسلح تخصیص داده شود تا بتوانند مرز‌ها را با فنس، دیوارکشی و سیستم‌های هوشمند ایمن کنند.

در همین رابطه، مجید میراحمدی، معاون امنیتی وزیر کشور اعلام کرد که برای افزایش امنیت کشور و جلوگیری از قاچاق انسان و سلاح، برنامه انسداد مرز‌ها در دستورکار قرار دارد.

میراحمدی افزود: رئیس‌جمهور دستور دادند تا ۳ میلیارد یورو ظرف ۵ سال در اختیار ستاد کل نیرو‌های مسلح قرار بگیرد و به‌سرعت فرایند انسداد مرز‌ها را آغاز کنند. ارتش فراجا و قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص) تقسیم کار کرده‌اند. یک اولویت‌بندی برای انسداد مرز‌ها انجام شده و مسیر‌هایی که از طریق آن‌ها قاچاق انسان و قاچاق سلاح انجام می‌گیرند، در اولویت بوده و بخشی از این اولویت، مرز افغانستان است.

سال‌هاست که موضوع انسداد مرز‌ها در دستورکار بسیاری از کشور‌های مهاجرپذیر قرار گرفته است. ترکیه و آمریکا از جمله این کشور‌ها هستند. منتقدان اما نسبت به کارایی چنین شیوه‌هایی در جلوگیری از ورود غیرقانونی مهاجرین اظهار تردید می‌کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->