هشدار وزارت بهداشت درباره خطر آلودگی سبزیجات به مدفوع سگ و گربه کارت ورود به جلسه کنکور ۲۲ تیرماه منتشر می‌شود وزیر آموزش و پرورش ابلاغ کرد: ممنوعیت رد دانش‌آموزان میان‌پایه به بهانه افت معدل جان باختن یک کارگر در پی ریزش معدن «شهید نیلچیان» توضیحات پلیس قشم در رابطه با مجروح شدن کودک ۸ ساله در تعقیب و گریز راهکاری خوراکی در درمان پرخاشگری آیا سما جهانباز به افغانستان منتقل شده است؟ + توضیحات خواهر سما زمان انتشار کارت ورود به جلسه نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۴ اعلام شد وزیر میراث فرهنگی: ظرفیت گردشگری استان‌های آسیب‌دیده در جنگ، احیا می‌شود صدور هشدار سطح نارنجی برای مشهد و ۱۹ مرکز استان در پی پیش‌بینی خیزش گرد و خاک (۱۶ تیر ۱۴۰۴) چند توصیه‌ از سوی وزارت بهداشت درمورد روزهای گرد و غبار زمان اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان صندوق نفت مشخص شد کشف ۱۱۰ کیلوگرم حشیش در مرز سراوان چگونه از گرمازدگی پیشگیری کنیم؟ پایان مرمت سرای گمرک در بازار وکیل شیراز (۱۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش آمار گردشگری در خلیل‌آباد خراسان‌ رضوی به دلیل عدم روشنایی مناسب اژه‌ای: نظام جمهوری اسلامی ایران قدردان مردم سلحشور و متعهد کشور است مشاهده همزمان ۵ یوزپلنگ آسیایی در پارک ملی توران + فیلم (۱۶ تیر ۱۴۰۴) آغاز ابلاغ اینترنتی دعوتنامه هیئت تجدیدنظر تامین اجتماعی (۱۶ تیرماه ۱۴۰۴) استخدام ۸۵ هزار نفر در آموزش و پرورش از طریق آزمون استخدامی شهریه مدارس باید با توجه به وضعیت معیشت منطقه‌ای تعیین شود نرخ بلیت قطار از هواپیما سبقت گرفت! ۶ پرونده آثار تاریخی ایلام در مسیر ثبت در فهرست ملی کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۶ تیر ۱۴۰۴) | از شدت گرمای هوا کاسته می‌شود جزئیات جدید درمورد نوبت دوم کنکور (۱۶ تیر ۱۴۰۴) معاون گردشگری: بحران‌های سیاسی و اجتماعی در حوزه مدیریت گردشگری فرصت است نه تهدید! تهیه شناسنامه جزایر خلیج فارس برای حفاظت زیست‌محیطی راهکار‌هایی عملی برای صرفه‌جویی آب در تابستان هنگام استفاده از کولر‌های آبی | هوشمندانه خنک شوید صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش وزش باد (۱۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اعلام کف و سقف نرخ لباس فرم مدارس برای سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۴

  • کد خبر: ۲۳۳۸۱۵
  • ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۱
  • ۱
اعلام کف و سقف نرخ لباس فرم مدارس برای سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۴
مدیرکل انجمن اولیاء و مربیان وزارت آموزش و پرورش گفت: کف قیمت لباس فرم ۵۴۸ هزار تومان و سقف آن ۸۲۵ هزار و پانصد تومان بوده و برای پیراهن و شلوار و کت و شلوار یک‌ میلیون و ۹۱۶ هزار تومان در نظر گرفته شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ عاطفه سادات مدبرنژاد در گردهمایی شورای معاونین و مدیران کل آموزش و پرورش کشور در اصفهان اظهار کرد: از استان‌ها خواسته شده که با همکاری مراجع مربوطه و برگزاری جلساتی با اداره صمت و اتحادیه‌های مرتبط، نرخ لباس فرم دانش‌آموزی را بر اساس کیفیت و جنس لباس تعیین و به والدین اطلاع‌رسانی کنند.

وی با تأکید بر لزوم معرفی تولیدی‌های مجاز، عنوان کرد: والدین نباید ملزم به خرید از یک تولیدی خاص شوند و انجام این کار برخلاف مقررات است.

مدبرنژاد بیان کرد: آخرین گزارش دریافتی ما نشان می‌دهد که در تهران، کف قیمت لباس فرم ۵۴۸ هزار تومان و سقف آن ۸۲۵ هزار و پانصد تومان بوده و برای پیراهن و شلوار و کت و شلوار یک میلیون و ۹۱۶ هزار تومان است. همچنین استان‌ها موظف هستند از ظرفیت هنرستان‌ها برای تولید لباس فرم استفاده کنند.

مدیرکل انجمن اولیاء و مربیان وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: تجربه این کار در اداره کل شهرستان‌های استان تهران وجود دارد، اما باتوجه به اینکه هنرستان‌ها نمی‌توانند تمامی نیاز‌های استان را پوشش دهند این کار باید تا سطحی که می‌توانند، به آن‌ها محول شود.

وی افزود: یکی از اصلی‌ترین وظایف ما اطلاع‌رسانی به والدین برای ثبت‌نام در سامانه سپند بوده که آدرس آن طی بخشنامه‌ای به استان‌ها ارسال شده است و والدین تا اول تیرماه فرصت دارند تا درخواست خود را در سامانه سپند ثبت کنند.

مدبرنژاد با بیان ابلاغ شیوه‌نامه انتخاب مدرسان آموزش خانواده به استان‌ها تصریح کرد: این کار به صورت تفویض استانی انجام و در استان اصفهان آزمون انتخاب مدرس آموزش خانواده برگزار می‌شود؛ همچنین مدرسان قبلی نیز باید تعیین تکلیف شوند. فرم ارزیابی آن‌ها تهیه شده است که امیدواریم با پیگیری جدی این امور در استان‌ها، به اهداف مورد نظر در زمینه آموزش خانواده برسیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۲۹ - ۱۴۰۳/۰۶/۱۳
0
0
مملکتی دزدااموزشاپرورشم براخودش راه دزدیاپیدامیکند بایکم پارچه بی کیفیت اسم لباس فرما میزارند روش وپدرامادراراتیغ میزنند خیلی خوبه دیگه راه دزدیا که اموزشا پرورش اینطوری یادبدد دیگه تکلیف همچی مشخصه
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->