آیت‌الله علم‌الهدی: دشمن با رواج فرقه‌گرایی به دنبال تضعیف باور‌های دینی مردم است شهادت روزانه ۱۰ فلسطینی از زمان آغاز آتش بس غزه درخواست عجیب برنده صلح نوبل از آمریکا: به ونزوئلا حمله کنید وزیر کشور: از امنیتی‌کردن پدیده‌های اجتماعی باید پرهیز شود آزادی بیان به سبک آمریکایی | کاخ سفید دسترسی خبرنگاران به دفتر مطبوعاتی را محدود کرد معاون وزیر کشور: تفویض اختیارات به استانداران موجب رشد و شکوفایی اقتصادی می‌شود رژیم اسرائیل جسد سه اسیر را تحویل گرفت رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: سطح آمادگی نیروهای نظامی و امنیتی مستقر در غرب کشور بسیار مطلوب است اوکراین تحریم‌هایی را علیه روسیه، ایران و چین اعمال کرد حمایت ایران از تمامیت و یکپارچگی سرزمینی سودان اصرار مجدد گروسی بر دسترسی آژانس اتمی به سایت‌های آسیب‌دیده در ایران مصر و عربستان توافق همکاری نظامی امضا کردند ترامپ تصمیم حمله به ونزوئلا را انکار کرد | درخواست تسلیحات نظامی کاراکاس از مسکو گزارشگر سازمان ملل: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور سازمان ملل است دیپلمات ایرانی: نقش اسرائیل در تحولات جاری سودان باید جدی گرفته شود فیدان: ترکیه میزبان نشست وزرای کشور‌های اسلامی درمورد غزه خواهد بود غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد
سرخط خبرها

اتهام‌زنی تروئیکای اروپا درباره پیشرفت‌های هسته‌ای ایران

  • کد خبر: ۲۳۳۸۴۷
  • ۲۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۱
اتهام‌زنی تروئیکای اروپا درباره پیشرفت‌های هسته‌ای ایران
تروئیکای اروپایی در واکنش به اقدامات ایران در پاسخ به صدور قطعنامه سیاسی در نشست شورای حکام آژانس، بیانیه‌ای صادر و بدون اشاره به بدعهدی خود در مسئله برجام اتهاماتی را علیه ایران بیان کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، سه کشور فرانسه، انگلیس و آلمان در بیانیه‌ای ضد ایرانی بدون اشاره به اقدام خود در نشست شورای حکام آژانس در طرح پیش نویس قطعنامه علیه ایران و همچنین بدعهدی‌ها درباره برجام، اقدامات متقابل و توسعه ظرفیت‌های غنی سازی ایران را محکوم کردند.

در این بیانیه ضد ایرانی ادعا شده است: ایران با بهره برداری از ده‌ها سانتریفیوژ پیشرفته اضافی در سایت غنی سازی نطنز و همچنین اعلام اینکه هزاران سانتریفیوژ دیگر را در سایت‌های فردو و نطنز نصب خواهد کرد، گام‌های بیشتری را در توخالی کردن برجام برداشته است.

سه کشور اروپایی مدعی شدند: این گام‌ها ذخایر اورانیوم غنی‌شده و ظرفیت غنی‌سازی ایران را که در حال حاضر به‌طور قابل‌توجهی از محدودیت‌های برجام فراتر رفته، بیشتر خواهد کرد. این تصمیم تشدید بیشتر برنامه هسته‌ای ایران است که خطرات قابل توجهی برای اشاعه دارد. تصمیم ایران برای افزایش قابل توجه ظرفیت تولید خود به ویژه در تاسیسات فردو نگران کننده است.

تروئیکای اروپایی بدون اشاره به عدم اجرای تعهدات خود پس از حخروج یکجانبه آمریکا از برجام و ایستادن به صورت عملی در کنار آمریکا مدعی شدند: ایران طبق معاهده منع گسترش تسلیحات اتمی موظف است به طور کامل توافقنامه پادمان خود را که جدا از برجام است، اجرا کند. ما به یک راه حل دیپلماتیک برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای متعهد هستیم.

این ادعا‌ها در حالی مطرح می‌شود که سه کشور اروپایی در رویکردی خصمانه و بدور از نگاه فنی پیش نویس قطعنامه‌ای را علیه ایران در نشست اخیر شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ارائه کردند که در رای گیری شورا به تصویب رسید.

ایران نیز در واکنش به این سیاست مخرب اقدامات خود را در دو سایت نطنز و فردو آغاز کرده است.

ایران بار‌ها نشان داده است که به دنبال تعامل و همکاری سازنده با آژانس در خصوص برنامه صلح آمیز هسته‌ای خود است و در این‌باره کاملا با ثبات قدم عمل کرده، اما در عین حال در مقابل سیاسی کاری‌ها و فشار‌های اعضای غربی هیچگاه دست بسته نبوده و پاسخ در خوری به رفتار‌های دوگانه و سیاست‌های مخرب آنان داده است.

پاسخ ایران به سیاست‌های مخرب قاطعانه و در حد تناسب با این اقدامات است. در پی خروج ترامپ از برجام و عدم اجرای تعهدات توسط اعضای اروپایی، مجلس ایران با تصویب قانون اقدام جامع راهبردی سال ۱۳۹۹ تعهدات خودش را کاهش داد. همچنین در سال ۱۴۰۱ و پس از صدور قطعنامه‌هایی در شورای حکام در خرداد ماه و آبان ماه همان سال علیه برنامه صلح آمیز هسته‌ای ایران، با اعلام آغاز تولید اورانیوم ۶۰ درصد در مجتمع راهبردی فردو، به کارگیری ماشین‌های پیشرفته IR-۶، تجهیز سالن B فردو با هشت زنجیره جدید و همچنین گازدهی به دو زنجیره جدید ماشین‌های پیشرفته در نطنز پاسخی قاطع داده و نشان داد که در مقابل رفتار سیاسی غربی‌ها قاطعانه پاسخ خواهد داد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->