بازنشستگان خطاب به مدیرعامل تأمین‌اجتماعی: مگر معوقات بازنشستگان چقدر است که پرداخت آن را چهار ماه عقب انداخته‌اید ورود حدود ۳۰ هزار معلم جدید به مدارس از مهر ۱۴۰۴ | ادامه فعالیت ۴۰ درصد از فرهنگیان بازنشسته کشف محموله بزرگ مواد اولیه ساخت موادمخدر صنعتی توسط پلیس مرزبانی از معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه خبر؟ مرمت قدیمی‌ترین مدرسه تاریخی کاشمر از ابتدای مرداد ۱۴۰۴ شر مهندس سارق از  سر خودرو‌های مشهد کم شد موزه ملی ملک پس از جنگ ۱۲ روزه بازگشایی شد (۵ مرداد ۱۴۰۴) معاون تربیت‌بدنی آموزش و پرورش: سرانه فضای ورزشی مدارس باید به یک مترمربع برسد جاده هراز مسدود می‌شود + جزئیات بازنشستگان تأمین اجتماعی و مستمری‌بگیران همچنان در انتظار صدور فیش معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ تخلفات ثبت شده در QRکدهای نصب شده در مدارس پیگیری شدند خدمات غیرحضوری تأمین اجتماعی به معنای تغییر محل مراجعه از شعبه به کارگزاری نیست مدیران مدارس حق ندارند از ثبت‌نام دانش‌آموزان ضعیف امتناع کنند مرحله دوم وام ضروری بازنشستگان کشوری چه زمانی پرداخت می‌شود؟ طراحی بسته ملی بازیابی روانی کودکان پس از جنگ ۱۲ روزه دستگیری شرور غرب تهران توسط پلیس اطلاعات + تصویر فروش پلاستیک به نرخ نان | گلایه مردم از قیمت گذاری پلاستیک در نانوایی‌ها مواد فروش تهرانپارس با ۴۵ کیلو تریاک دستگیر شد جزئیات ارائه گذرنامه اربعین ویژه بازنشستگان کشوری استان تهران  سازمان محیط زیست در حال پیگیری تأمین حق تالاب‌های کشور برخورد با ۷ واحد غیرمجاز تفکیک زباله در یکی از شهرستان‌های تهران ۲۱ تاکسیدرمی حیوانات وحشی در تهران کشف و ضبط شدند مدیرعامل شرکت آب‌منطقه‌ای خراسان رضوی: پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد که مهر تا آبان موجودی مخازن سد‌ها را از دست خواهیم داد شمارش معکوس تنفس در مشهد | آلودگی هوای مشهد امروز به اوج رسید (۵ مرداد ۱۴۰۴) معمای قتل هولناک مادر و ۳ کودک خردسال اعترافات تکان‌دهنده زن جوان به قتل شوهر با سم موش شرایط دریافت گذرنامه اربعین برای سربازان و افراد زیر ۱۸ سال اعلام شد مشاهده یک قلاده پلنگ عظیم‌الجثه در کوه سفید دماوند (۵ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

۲۶ زائر ایرانی در بیمارستان‌های عربستان بستری هستند

  • کد خبر: ۲۳۴۲۹۱
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۸
۲۶ زائر ایرانی در بیمارستان‌های عربستان بستری هستند
رئیس جمعیت هلال‌احمر گفت: متاسفانه تاکنون ۱۱ زائر ایرانی جان خود را از دست داده‌اند و ۲۶ زائر بستری در بیمارستان‌های عربستان داریم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دکتر پیرحسین کولیوند، رئیس جمعیت هلال‌احمر با اشاره به اینکه کلینیک‌های تخصصی جمعیت هلال احمر آماده ارائه خدمات به حجاج هستند، گفت: در مکاتب پزشکی و کلینیک‌های تخصصی جمعیت، کادر درمان به بیش از ۱۱ هزار نفر از حجاج ارائه خدمت کردند.

وی ادامه داد: کادر درمان و تیم‌های واکنش سریع، همراه با حجاج ایرانی، برای انجام اعمال خود و کمک به حجاج، برای رمی جمرات می‌روند و آماده ارائه خدمات به آنها هستند.

کولیوند افزود: متاسفانه تاکنون ۱۱ زائر ایرانی جان خود را از دست داده‌اند و ۲۶ زائر بستری در بیمارستان‌های عربستان داریم، اما به طور کلی وضعیت سلامت زائران ایرانی در حج، خوب و مناسب است.

رئیس جمعیت هلال‌احمر با بیان اینکه جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی، هماهنگی و برنامه ریزی‌های خوب و دقیقی با وزیر بهداشت و درمان و هلال‌احمر عربستان داشته است، عنوان کرد: با این برنامه‌ریزی‌ها یک دستگاه هلی‌کوپتر برای انتقال حجاج ایرانی که نیاز به دریافت خدمات درمانی بیشتر دارند، در صحرای عرفات به ایران اختصاص یافت که خوشبختانه مورد استفاده قرار نگرفت.

وی بیان کرد: در مجموع همراهی هلال‌احمر عربستان و وزارت بهداشت و درمان این کشور با هلال احمر ایران، خوب و دقیق است و با پشتیبانی آنها و حمایت کادر درمان جمعیت، همه حجاج ایرانی در شرایط خوبی قرار دارند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->