صرفه جویی ۷۵۰ میلیارد تومانی با اصلاح سیستم روشنایی معابرسطح شهر مشهد اجرای پروژه نوسازی روشنایی شهر مشهد نویدبخش صرفه‌جویی انرژی است امضای قرارداد نوسازی روشنایی شهرستان مشهد با سرمایه‌گذاری ۶۶۰ میلیارد تومانی صرفه‌جویی ۷۵درصدی مصرف برق مشهد با استفاده از تکنولوژی نوین LED قبل از جراحی بینی از اصالت دستگاه‌های پزشکی مطمئن شوید! جنایت خونین پسر ۱۸ ساله مست در تهرانسر(۱۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط دلبر، ماده یوز توران پایدار است کشف ۲۹۰ کیلوگرم مواد مخدر در گمرک دوغارون تایباد (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) تنبیه بدنی دانش‌آموزان با شیلنگ | فرد خاطی به تخلفات اداری معرفی شد+ویدئو جسد کشاورز ۷۰ ساله اهل فریدونکنار در رودخانه کشف شد صدور هشدار سطح زرد هواشناسی برای خراسان رضوی (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) چه کسانی از شرکت در آزمون دکتری تخصصی ۱۴۰۴، محروم شدند؟ اجرای مانور مشترک نظارت بر پاکسازی کالا‌های قاچاق در مشهد (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) توصیه‌ای برای بهبود خواب سالمندان پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۱۵ اسفند ۱۴۰۳) | آلودگی هوا در راه مشهد کاهش مراجعات اهداکنندگان خون در روزهای پایانی سال شمار جان‌باختگان گازگرفتگی در خراسان‌رضوی ۱۹ درصد کاهش یافت (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) آمادگی اورژانس ۱۱۵ مشهد جهت خدمت‌رسانی به زائران و مجاوران امام رضا (ع) افزایش کلاهبرداری با شگرد خدمات مسافرتی در آستانه نوروز | ارجاع ۲۷۰ پرونده در ۴ روز اجرای طرح صدور گواهی ولادت الکترونیک در کشور بازداشت ۳ متهم در پیگیری ۲ پرونده سرقت | «ریش طلایی» دستگیر شد ثبت ۱۶ هزار گزارش تخلف رانندگی در کشور توسط بازرسان نامحسوس طی شش‌ماهه دوم ۱۴۰۳ اختلاف حساب موجر و مستأجر منجر به قتل زن صاحب‌خانه شد مدیرکل بهداشت کمیته امداد: خدمات بستری مددجویان رایگان می‌شود روزانه در کشور، ۴۸ نفر در تصادفات جان خود را از دست می‌دهند کمبود پزشک در تعطیلات نوروز معضل جدی برای کشور است پیش‌بینی بارش باران در نقاط مختلف کشور | دما افزایش می‌یابد (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) تشدید بازرسی‌ها جهت شناسایی مداخله‌های درمانی غیرپزشکان توقیف گواهینامه متخلفان حادثه‌ساز در سفر‌های نوروز ۱۴۰۴ آخرین وضعیت جاده‌های کشور (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) ۴ ماده غذایی که حافظ سلامت مردان است
سرخط خبرها

پایان سرقت‌های عجیب از طلافروشان مشهدی |شکایت ۷ زرگر از یک زباله گرد

  • کد خبر: ۲۳۴۳۰۷
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۶
پایان سرقت‌های عجیب از طلافروشان مشهدی |شکایت ۷ زرگر از یک زباله گرد
هم‌زمان با بالارفتن کرکره بود که تازه چشم زرگر به جای خالی سر در مغازه‌اش افتاد. سردری که تابلو گران‌قیمتی در آن نصب شده بود، اما تنها تکه‌های کوچکی از آن باقی مانده بود.

سعید جلائیان | شهرآرانیوز؛ وقتی مثل هر روز صبح، برای یک روز کاری جدید به طلافروشی‌اش رفت، همه چیز عادی بود. پس از بازکردن قفل‌های کرکره، ایستاد و برای بالادادن کرکره آهنین مغازه‌اش، دکمه کنترلی را فشار داد. هم‌زمان با بالارفتن کرکره بود که تازه چشم زرگر به جای خالی سر در مغازه‌اش افتاد. سردری که تابلو گران‌قیمتی در آن نصب شده بود، اما تنها تکه‌های کوچکی از آن باقی مانده بود.

صاحب طلافروشی، تخریب و سرقت تابلو مغازه‌اش را به پلیس اطلاع داد. گزارشی که مأموران با حضور در محل، تحقیقات خود را آغاز کردند و هم‌زمان گزارش‌های مشابه دیگری مبنی بر تخریب و سرقت تابلو‌های طلافروشی‌ها در منطقه احمد‌آباد به دست آنها رسید. دزدی‌هایی که هم‌زمانی آنها با اتمام حاشیه‌های مالیاتی و بازگشایی دوباره طلافروشی‌ها باعث شده بود شایعاتی در بین طلافروشی‌ها رواج پیدا کند.

با گزارش‌های سریالی سرقت تابلو‌های طلافروشان مشهد، پلیس بدون توجه به شایعات، تحقیقاتش را آغاز کرد. بررسی دوربین‌های مداربسته نشان می‌داد، بین ساعت سه تا چهار بامداد، مردی میان‌سال و با چهره‌ای ژولیده، برای لحظاتی برابر دوربین طلافروشی‌ها ظاهر می‌شود و در عرض چند دقیقه با تخریب بخش‌هایی از تابلو‌های گران‌قیمت زرگری‌ها، آنها را پایین آورده و متواری می‌شد.

راسته بازار شایعات

هم‌زمان با تلاش پلیس برای شناسایی و دستگیری این شخص، خبر سرقت تابلو‌های طلافروشان در احمدآباد، باعث شد بسیاری از کسبه چفت و بست تابلو‌های خود را محکم‌تر از پیش کنند و هم‌زمان شایعات مختلفی در این منطقه پخش شد. برخی افراد با وجود اطلاع‌نداشتن از چگونگی این سرقت‌ها، کوشیدند سرقت سردر چند مغازه را به مسئله اعتراضات چندی پیش طلافروشان مرتبط کنند. عده‌ای دیگر نیز پا را فراتر گذاشته و آن را پیام هشدار می‌دانستند.

با چهره‌زنی متهم، وظیفه شناسایی و دستگیری عامل این سرقت‌ها به مأموران دایره تجسس کلانتری احمدآباد سپرده شد. تیم تجسس این کلانتری با بررسی جغرافیا و زمان انجام این سرقت‌ها، ضمن ترسیم یک برنامه مشخص گشت‌های هدفمندی را آغاز کرد. گشت‌هایی که پس از سرقت هفتمین تابلو از یک زرگری افزایش یافت.

تحقیقات مأموران ادامه داشت تا اینکه حوالی ساعت سه بامداد، چند روز پیش یکی از گشت‌های پیشگیری انتظامی به یک زباله‌گرد مشکوک شدند. مأموران با زیرنظر گرفتن این فرد، او را درست وقتی کارش را برای سرقت از تابلو مسی یک مغازه طلافروشی آغاز کرده بود، به دام انداختند. مأموران این فرد را محاصره و دستگیر کردند.

متهم، زباله‌گرد بود

متهمی که مأموران دستگیر کرده بودند، فردی پنجاه ساله بود و آثار اعتیاد شدید به موادمخدر در ظاهرش مشهود بود. مأموران پس از انتقال او به مقر انتظامی، چهره‌اش را با تصاویر به‌دست آمده از دوربین‌های مداربسته طلافروشی‌ها مقایسه کردند. چهره‌ای که با هفت دوربین طلافروشی تطابق داشت و برای متهم نیز راهی به‌جز اعتراف باقی نگذاشت.

متهم که از انجام این سرقت‌ها پول زیادی به دست نیاورده بود، پس از اینکه شنید بیش از ۴ میلیارد ریال به زرگری‌ها خسارت وارد کرده و باید جبران کند، تازه فهمید چه خسارت سنگینی به این طلافروشان وارد کرده است.

او در ادامه لب به اعتراف گشود و با معرفی مال‌خری که تابلو‌های طلافروشی‌ها را به او می‌فروخت، کوشید از جرم خود کم کند. او همچنین اعتراف کرد که این سرقت‌ها را فقط برای خرج اعتیادش انجام داده و تابلو‌ها را با مبالغ خیلی کمی به مال‌خر فروخته است.

پلیس در ادامه این پرونده با هماهنگی مقام قضایی، برای دستگیری این مال‌خر به مخفیگاهش رفت و این فرد را دستگیر کرد. جایی که مأموران ضمن دستگیری متهم توانستند تعداد زیادی اموال سرقتی را از جمله قطعات تابلو‌های تخریب شده طلافروشی‌ها، یک دستگاه جوش، یک دستگاه چرخ‌سنگ و ... کشف کنند. تحقیقات در این پرونده به منظور شناسایی سایر جرائم احتمالی همچنان ادامه دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->