آیین گلباران حرم مطهر رضوی در روز میلاد حضرت معصومه (س) آغاز شد نقش الهام‌بخش حضرت معصومه (س) در شکوفایی فرهنگی قم روایتی از بانوی باکرامت قم اعلام برنامه‌های دهه کرامت ۱۴۰۴ در حرم مطهر رضوی با شعار «ایرانِ امام‌رضا(ع)» + فیلم فرصتی برای آشنایی نسل جوان با راه شهدا الگوهای قرآنی و رهنمودهای دینی برای رشد معنوی زنان | در مسیر تعالی و بندگی باش ثبت‌نام ۵ هزار ایثارگر در کاروان‌های حج ۱۴۰۴ برگزاری پویش ملی سراج‌الله در شب میلاد امام‌رضا(ع) در دهه کرامت ۱۴۰۴ مدیر امور خدمه حرم مطهر رضوی منصوب شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش مقاصد پروازی زائران ایرانی در حج تمتع ۱۴۰۴ | فرودگاه طائف اضافه شد جانبازان اعزامی به سفر حج، فرهنگ دفاع مقدس را ترویج دهند دهه کرامت ۱۴۰۴ با طعم کتاب | رونمایی از آثار تازه رضوی شروع جشن‌های دهه کرامت به تعویق افتاد درس‌هایی از نهج البلاغه | در ستایش امنیت نمایش قرآن منسوب به امام‌رضا(ع) در موزه ملک طی ایام دهه کرامت ۱۴۰۴ جشن میلاد حضرت معصومه (س)، ویژه بانوان اردوزبان ۹ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ در حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد می‌توانند محلی برای تربیت سفرای قرآنی باشند
سرخط خبرها

علی (ع)، نامزدی از سوی خدا

  • کد خبر: ۲۳۵۳۹۳
  • ۰۵ تير ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۷
علی (ع)، نامزدی از سوی خدا
غدیر غروب به بعدش برای من روضه است. چون می‌دانم منکر می‌شوند. می‌دانم علی را فراموش می‌کنند و بلا‌هایی که سرشان می‌آید نه ظلم به خودشان که ظلم به همه بشریت است.
حامد عسکری
نویسنده حامد عسکری

غدیر برای من همان قدر که صبح روشن و شاد و فرح بخشی دارد، غروبش جگر پاره کن است. آفتاب غروب غدیر که می‌خوابد پشت کوه‌ها غم عالم می‌ریزد به جانم. خودم را کاتبی می‌بینم که در زمان سفر کرده و از آینده آمده است، کاتبی که میان جمعیت جمع شده دور آن برکه دوست داشتنی می‌دود، یقه می‌گیرد و داد می‌زند و التماس می‌کند که امروز را یادتان باشد بعد نزنید زیر میز و منکر شوید، منکر شدن امروزتان باعث اتفاقات کوچه در مدینه شود.

منکر شدن امروزتان فدک را از فاطمه می‌گیرد، منکر شدن امروزتان باعث می‌شود تیر بر تابوت حسن بنشیند و سه شعبه بر حلقوم طفل شش ماهه حسین. غدیر غروب به بعدش برای من روضه است. چون می‌دانم منکر می‌شوند. می‌دانم علی را فراموش می‌کنند و بلا‌هایی که سرشان می‌آید نه ظلم به خودشان که ظلم به همه بشریت است.

وسط بحبوحه انتخاباتیم. وسط دعوا و گیس وگیس کشی هستیم که من بهترم و کاندیدای من بهتر است. وسط وعده‌های عجیب و غریبیم و من دارم به این فکر می‌کنم که اگر غدیر ادامه می‌یافت، اگر بیعت پایدار بود، اگر بر سر عهدشان می‌ماندند، شاید ما الان داشتیم در حکومت معصوم زیست می‌کردیم و نفس می‌کشیدیم و جهان صلح بود و آرامش و آشتی. علی (ع) انتخاب خدا بود. بخش تکمیل کننده دین بود و طبق فرموده خداوند در قرآن اگر محمد (ص) ابلاغ نمی‌کرد اصلا رسالتش را ابلاغ نکرده بود. یعنی همه آن بیست و سه سال تبلیغ و غزوه و تحریم و شعب ابی طالب و ...  همه آن‌ها ابتر می‌ماند و انگار نه انگار. 

محمد (ص) بار‌ها با نشانه‌های دیگری علی (ع) را برای جانشینی خود معرفی کرده بود و این بار انگار حالت معرفی رسمی و عمومی اش را می‌خواست بروز دهد. محمد (ص) می‌خواست اتمام حجت کند. محمد (ص) گفت که تا قیامت همه به هم برسانند و برهانی باشد بر مظلومیت علی. علی انتخاب خدا بود. یا انتخابی خدایی. بماند و بگذریم که بعدش چه شد و چه بر این خاندان رفت. 

این‌ها را ننوشتم که روز عیدی کامتان را تلخ کنم، نوشتم که بگویم توی این روز‌های انتخابات که هرچه نزدیک‌تر می‌شویم داغ‌تر هم می‌شود، حواستان باشد، اینکه می‌گویم خیلی بعید است و زبانم لال نمی‌خواهم با علی (ع) مقایسه اش کنم ولی حواسمان باشد. به فکر بچه هایمان هم باشیم. به فکر نسلمان، به فکر سرزمینمان، کسی را انتخاب کنیم که هشتگ رفتاری اش نظارت خدا باشد، من و تو را هر کدام در گور خودمان می‌خوابانند.

کفنمان جیب ندارد، توی قبر گوشی آنتن نمی‌دهد و نمی‌شود بگویی پسر فلانی ام و عروس فلانی. خودمانیم و اعمالمان. خودمانیم و رأی‌ها و قضاوت‌ها و کار‌هایی که کرده ایم و نکرده ایم. عید ولایت و سربلندی مان مبارک. همدیگر را زیاد دعا کنیم و کم قضاوت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->