از عمادرضا تا بیرانوند و آلوز؛ پرونده‌های خاکستری محکومیت ۹ نفر در پرونده فساد مس رفسنجان (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) دورهمی اصحاب رسانه در مجموعه ورزشی امام رضا (ع) تاج خطاب به داوران: شعار نژادپرستانه شنیدید، بازی را تمام کنید رضایت ساپینتو از آمادگی بالای آدان| گلر سابق رئال مادرید مقابل تراکتور عبادی‌پور در میان بزرگ‌ترین غایبان والیبال قهرمانی جهان ۲ بازیکن جدید اروپایی در تیم رونالدو ۲۵ داور در تست آمادگی جسمانی پیش‌فصل رد شدند! تمجید سیدورف از آمادگی بدنی بازیکنان استقلال دورسون در لیست خرید ساپینتو | هجوم استقلال به خط حمله پرسپولیس نارضایتی هاشمیان از وضعیت وحید امیری و میلاد محمدی | از لیست پرسپولیس خارج می‌شوند؟ ادعای استقلال: آسانی در سوپرجام بازی می‌کند توافق استقلال با نازون | مهاجمان در راه استقلال موسی جنپو، بازیکن مدنظر پرسپولیس کیست؟ + سوابق تیم ها رونمایی استقلال از خرید جدید| سحرخیزان به جمع آبی‌پوشان پیوست+ رزومه رئیس فدراسیون کشتی: پول سپاهان و ذوب‌آهن را دولت می‌دهد که شرعی نیست! | باشگاه حرفه‌ای یعنی تراکتور! + فیلم نامزدهای توپ طلای ۲۰۲۵ معرفی شدند + اسامی آیا خرید آلوز برای سپاهان دردسرساز می‌شود؟| تراکتور به دنبال مدل محرومیت بیرانوند دعوای بارسلونا و ترشتگن به اوج رسید!
سرخط خبرها

پیغام محبی به نکونام: به ایران برنمی‌گردم

  • کد خبر: ۲۳۵۷۲۹
  • ۰۶ تير ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۸
پیغام محبی به نکونام: به ایران برنمی‌گردم
محمد محبی یکی از بازیکنان مد نظر جواد نکونام برای حضور در استقلال بود، اما این بازیکن در صحبتی که با سرمربی استقلال داشته اعلام کرده قادر به بازگشت به لیگ ایران نیست.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، محمد محبی دو فصل پیش در استقلال وضعیت خوبی داشت و توانست به واسطه گلزنی‌های پی در پی دوباره راهی لیگ‌های اروپایی شود و به تیم روستوف روسیه بپیوندد.  

محبی در شرایطی دوباره به روستوف بازگشت که استقلالی‌ها دوست داشتند او یک فصل دیگر در ترکیب تیم‌شان باشد. به زعم نکونام اگر این بازیکن یا قایدی فصل پیش در استقلال حضور داشتند سرنوشت طور دیگری رقم می‌خورد، اما به هرشکل محبی در استقلال نماند و به لیگ روسیه پیوست.


با این وجود، اما نکونام همچنان پیگیر جذب این بازیکن است و تلاش می‌کرد محبی را به استقلال بازگرداند. تلاشی که البته نتیجه نداد و این بازیکن در صحبتی که با سرمربی استقلال داشت اعلام کرد در شرایط فعلی که با باشگاه روستوف قرارداد دارد، نمی‌تواند به لیگ ایران و استقلال بازگردد.

به این ترتیب پرونده بازگشت محبی به استقلال خیلی زود بسته شد، چون این بازیکن در صحبت با سرمربی استقلال آب پاکی را به نوعی روی دست او ریخت تا مشخص شود ادامه حضورش در ترکیب آبی‌ها ممکن نیست و باید همچنان در روسیه به بازی ادامه دهد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->