مریم باباولدینی، نایب قهرمان کیک‌بوکسینگ جهان درگذشت + علت فوت دختران هاکیِ ایران، نایب‌قهرمان آسیا بلاتکلیف مثل تیم قلعه نویی | دفاع شکننده و خط حمله نابسامان نتیجه و فیلم خلاصه بازی فرانسه و اسپانیا در لیگ ملت‌های اروپا(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| زیباترین ماراتون سال! نتیجه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی+ ویدیو گل(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| شکست زشت! ویدیو| خلاصه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی(۱۵ خرداد ۱۴۰۴) برگزاری مسابقات تنیس جایزه بزرگ هزار امتیازی آقایان کشور در مشهد از فردا (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) حذف مرادمند و نیک‌نفس از استقلال! نارضایتی هواداران استقلال از عملکرد جویباری قایدی ۳ هفته دور از میادین دعوت از ۲۸ بازیکن به سومین اردوی تیم ملی فوتبال بانوان تاج: از وضعیت فعلی داوری راضی نیستم رامین رضاییان با استقلال تمدید خواهد کرد؟ والیبال ایران قهرمان جام کاوا شد مذاکرات استقلال با گولیسیانی مثبت است النصر به دنبال هم بازی طارمی
سرخط خبرها

۸ بازی خانگی استقلال و پرسپولیس در لیگ نخبگان

  • کد خبر: ۲۳۷۶۷۸
  • ۱۶ تير ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۱
۸ بازی خانگی استقلال و پرسپولیس در لیگ نخبگان
سر و شکل اولین دوره رقابت‌های لیگ نخبگان آسیا هواداران استقلال و پرسپولیس را برای این مسابقات بسیار کنجکاو کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، قاعده برگزاری رقابت‌های لیگ نخبگان آسیا با لیگ قهرمانان تا حد زیادی متفاوت شده و همین مسئله موجب گردیده است تا هواداران استقلال و پرسپولیس نسبت به وضعیت موجود با کنجکاوی بیشتری کار را دنبال کنند. قبلاً برایتان توضیح دادیم که این مسابقات دیگر به مفهوم سنتی در گروه بندی‌های رایج گذشته برگزار نمی‌شود و البته در مرحله اول هیچ تیم یک کشور واحد به مصاف همدیگر نمی‌روند.

استقلال پرسپولیس در مرحله گروهی ۸ مسابقه برگزار خواهند کرد که شامل ۴ دیدار در ورزشگاه آزادی و ۴ مسابقه در خانه حریفان است. این دیدار‌ها رفت و برگشت نخواهد بود و تک بازی محسوب می‌شود که میزبان آن به قید قرعه برگزیده خواهد شد. قطعاً در نگاه اول چنین برنامه‌ریزی می‌تواند باعث سردرگمی شود ولی با توضیحاتی که کنفدراسیون فوتبال آسیا در روز‌های آینده ارائه می‌کند، قضیه برای همه شفاف خواهد شد. تمام دیدار‌های خانگی استقلال و پرسپولیس ر این مسابقات با استفاده از تکنولوژی کمک داور ویدیویی انجام می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->