۵۶۰۰ قربانی در سکوت؛ روایت تلخ جوانانی که در دام الکل گم شدند هشدار گرایش متخصصین زنان به انجام اعمال زیبایی | تعرفه‌ها هیچ تناسبی با مسئولیت خطیر این پزشکان ندارد اعترافات هولناک عامل جنایت برج مجلل دربند| قتل مرد افغان به‌خاطر فحاشی توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط آلودگی هوا: مواد غذایی فله‌ای نخرید و آب زیاد بنوشید فاز نخست آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز کلید خورد معمای مرگ مشکوک دختر دانشجو در واژگونی خودرو شگرد مرموز باند سارقان زن برای دستبرد به فروشگاه‌های پوشاک در مشهد انهدام باند سرقت جغدهای پارکینگی توسط پلیس مشهد میهمان من باش در آستانه عید غدیر، ۶۲۱ نفر از زندانیان استان خراسان رضوی آزاد شدند نگاهی به آمار روز‌های نفس‌گیر مشهد در سال ۱۴۰۳ | شاخص آلودگی هوا رکورد یک دهه را شکست مراقبت بهداشتی مرزی از حاجیان در مشهد آغاز شد مراحل تعویض پلاک بدون معطلی در مشهد | تعویض پلاک در ۴۵ دقیقه طلایی! رئیس اداره جنگل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: در سطح استان یک میلیون و ۲۶۰ هزار کانون بحرانی فرسایش بادی وجود دارد اعمال محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های کشور برای تعطیلات عید غدیر ۱۴۰۴ غذای سالم تاثیر مستقیم بر سلامت انسان دارد مراقب سکته قلبی خاموش باشید واگذاری هزار و ۷۳۵ هکتار از اراضی ملی در خراسان رضوی برای ساخت نیروگاه خورشیدی و ۲۱۷ هکتار برای نیروگاه بادی فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: تاکنون ۵۰ هکتار منطقه درگیر آتش شده است هر هکتار آبخیزداری سالانه ۵۳۰ مترمکعب در هکتار استحصال آب دارد حرکت سریع خراسان رضوی به سمت بیابانی شدن| وجود ۳۰ کانون بیابانی بحرانی در ۲۲ شهرستان معرفی چند نمونه از ارزان ترین هتل های مشهد نزدیک حرم ۳ فوتی و ۲ محبوس بر اثر حریق کشتی در بوشهر + فیلم (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) گلایه برخی شهروندان مشهدی از انتظار طولانی پشت خط «صدای مشاور» سد‌های مشهد در  آستانه تابستان، تشنه‌تر از  همیشه پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۱ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم بارش باران تا فردا صبح پرونده ترک فعل وزارت میراث فرهنگی روی میز دادسرای دیوان محاسبات کشور انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد تمدید شد چگونه خطر چاقی دوران کودکی را پیش‌بینی کنیم؟
سرخط خبرها

موزه‌های آماده افتتاح، در‌انتظار پایان کرونا/ ۶ موزه جدید در خراسان‌رضوی

  • کد خبر: ۲۳۸۷۳
  • ۲۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۸
موزه‌های آماده افتتاح، در‌انتظار پایان کرونا/ ۶ موزه جدید در خراسان‌رضوی
۳ موزه در خراسان‌رضوی ساخته شده است که بعد از پایان‌یافتن بحران کرونا مسئولان سازمان میراث‌فرهنگی و صنایع‌دستی و گردشگری استان آن‌ها را افتتاح خواهند کرد.

مریم قاسمی- رئیس گروه امور موزه‌ها و اموال منقول میراث‌فرهنگی استان در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز، افزود: این ۳ موزه خانه‌موزه «شهید مطهری» در فریمان، موزه «مازاری» در تربت‌حیدریه و خانه‌موزه «قرایی» در رشتخوار هستند که همگی جاذبه‌های گردشگری شایان‌توجهی دارند. 

به‌گفته محمدرضا پهلوان، خانه‌موزه «شهید مطهری» بازطراحی شده است.

او درباره موزه «مازاری» در تربت‌حیدریه نیز توضیح داد: این موزه که به کارگاه‌های سنتی چسب سریش اختصاص دارد با همکاری بخش خصوصی ساخته شده است.

پهلوان خانه‌موزه «قرایی» در رشتخوار را نیز بنای تاریخی ارزشمندی معرفی کرد که با حفظ المان‌های آن ساخته شده است. 

رئیس گروه امور موزه‌ها و اموال منقول میراث‌فرهنگی استان در بخشی دیگر از سخنانش از ساخت ۳ موزه دیگر در سال جاری خبر داد و گفت: اعتبار ساخت «موزه آب» در گناباد، شهر بجستان و «موزه مردم‌شناسی» بردسکن نیز رسیده است و بنابراین این پروژه‌ها هم در سال جاری به بهره‌برداری خواهند رسید.

 

رشد ۱۳درصدی بازدید از موزه‌ها و اماکن تاریخی استان

رئیس گروه امور موزه‌ها و اموال منقول میراث‌فرهنگی استان در ادامه از رشد ۱۳درصدی بازدید از موزه‌ها و اماکن فرهنگی و تاریخی خراسان‌رضوی در سال ۹۸ خبر داد. 

به‌گفته پهلوان، بازدید از موزه‌ها و اماکن تاریخی زیر‌نظر سازمان میراث‌فرهنگی و صنایع گردشگری استان نسبت‌به سال ۹۷ رشد یافته است.

پهلوان تصریح کرد: سال ۹۷، یک‌میلیون و ۱۴۶هزار و ۶۰۰ نفر از این اماکن بازدید کرده بودند که در سال ۹۸ این رقم به یک‌میلیون و ۲۹۷هزار و ۵۷۳ نفر رسید.

به‌گفته او، دراین‌میان ۲۵۵هزار و ۲۲۲ نفر از آرامگاه فردوسی، ۱۹۰هزار و ۶۸۰ نفر از آرامگاه خیام و موزه نجوم، و ۱۷۰هزار و ۲۶۵هزار نفر از باغ‌موزه آرامگاه نادر بازدید کرده‌اند.

پهلوان در بخشی دیگر از سخنانش به شروع بحران کرونا از اسفند ۹۸ اشاره کرد و گفت: باتوجه‌به اینکه با آغاز بحران کرونا همه موزه‌ها و اماکن تاریخی زیرنظر سازمان میراث‌فرهنگی و صنایع گردشگری استان به‌حالت تعطیلی درآمدند، می‌توان گفت که آمار سال ۹۸ ممکن بود بهتر هم باشد.

رئیس گروه امور موزه‌ها و اموال منقول میراث‌فرهنگی استان بیان‌کرد: ۱۴ درصد موزه‌های کشور در خراسان‌رضوی قرار دارند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->