۴۳۶ قاچاقچی میراث فرهنگی در سال ۱۴۰۳ دستگیر شدند رئیس پلیس فتا فراجا: به تبلیغات عمل تغییر رنگ چشم و آمپول‌های لاغری ورود می‌کنیم چند روش طبیعی برای از بین بردن چین و چروک صورت هشدار درباره فروش دارو‌های کودکان در فروشگاه‌های سیسمونی روند افزایشی شیوع بیماری‌های تنفسی | اُمیکرون دوباره اوج گرفت (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) یک میلیون نفر در خراسان رضوی، مبتلا به فشار خون هستند | گزارش شهرآرانیوز از «قاتل خاموش» و راهکار‌های پیشگیری و درمان آن پیش‌بینی هواشناسی کشور امروز (شنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | افزایش دما در برخی استان‌ها از امروز آیا احکام حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی و مستمری بگیران امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) صادر می‌شود؟ معمای گم‌شدن ۲۰۰ کیلوگرم مواد مخدر، راز قتل قاچاقچی را افشا کرد نقشه ناکام قتل همسر سابق برای حضانت فرزند! فهرست سیاه تبهکاران سایت دیوار در مشهد فاش شد اسامی محصولات و خوشبوکننده‌های غیرمجاز اعلام شد(۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) واژگونی خودرو در سبزوار یک کشته و ۵ مصدوم برجای گذاشت (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) تعطیل است؟ ۲ کشته و ۲ مصدوم در پی تصادف مرگبار پژو و کامیون در نیشابور (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) سه علت اصلی سقط جنین در کشور باران و لغزندگی برخی جاده‌های شمالی خراسان رضوی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) جان باختن یک چوپان بر اثر سقوط از ارتفاعات شهرستان قوچان خراسان رضوی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در بزرگراه کلانتری مشهد | ۶ مصدوم به بیمارستان منتقل شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادامه روند رسیدگی قضایی پرونده حادثه انفجار بندر شهید رجایی افزایش قیمت داروی راپامیون صحت ندارد واکنش پلیس به حادثه پیست اتومبیلرانی ورزشگاه آزادی تلاش ناکام قاچاقچیان برای ربودن کتیبه باستانی در حریم تخت جمشید حادثه هولناک در پیست آزادی | برخورد خودروی مسابقه با عکاس و فیلمبردار + فیلم تصادف زنجیره‌ای در جاده شاندیز| یک تن کشته و ۴ نفر مصدوم شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۷۶۰ متهم به سرقت و معتاد متجاهر در مشهد دستگیر شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تأکید استاندار خراسان رضوی بر گسترش نهضت عدالت آموزشی بدون تشریفات ۲۵ مصدوم در پی آتش سوزی یک کارخانه در شهرک صنعتی توس مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: امروز شاهنامه متنی برای یکایک شهروندان جهان است پلنگ زخمی البرز تلف شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) هشدار خودمراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پرداخت بخشی از پاداش پایان خدمت فرهنگیان، پیش از آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۲۳۹۹۴۹
  • ۳۰ تير ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۲
پرداخت بخشی از پاداش پایان خدمت فرهنگیان، پیش از آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۳
وزیر آموزش و پرورش درباره وعده واریز ۴۰ درصد پاداش فرهنگیان بازنشسته تا تیر ماه گفت: هر دو هفته یکبار پیگیر پاداش پایان خدمت فرهنگیان هستم؛ پرداخت سریعتر پاداش حق آنها است، اما سال گذشته پاداش در سه قسط انجام شد و امسال هم احتمالا همین روند انجام خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، رضا مراد صحرایی در جمع خبرنگاران درباره ممنوعیت بازنشستگی معلمان با وجود ۳۰ سال سابقه گفت: طبق قانون مدیریت خدمات کشوری، خدمت افراد با ۶۰ سال سن و ۳۰ سال سابقه و ۶۵ سال سن و ۲۵ سال سابقه با مدرک کارشناسی ارشد اجباری است.

وی با بیان اینکه در غیر این حالت، بازنشستگی افراد به نیاز دستگاه بستگی دارد افزود: ما تا زمانی که نیاز داشته باشیم از حضور همکاران خوب و باکیفیت بهره می‌بریم.

وزیر آموزش و پرورش درباره وعده واریز ۴۰ درصد پاداش فرهنگیان بازنشسته تا تیر ماه ادامه داد: هر دو هفته یکبار پیگیر پاداش پایان خدمت فرهنگیان هستم، پرداخت سریعتر پاداش حق آنها است، اما سال گذشته پاداش در سه قسط انجام شد و امسال هم احتمالا همین روند انجام خواهد شد، بنده پیگیر هستم قبل از آغاز سال تحصیلی بخشی از پاداش معلمان واریز شود.

صحرایی با بیان اینکه پیشنهاد این بود تا پاداش افرادی که ۶ ماه اول بازنشسته شدند پرداخت شود و پاداش بقیه افراد که در ۶ ماه دوم بازنشسته شدند به نیمه دوم سال موکول شود که پیشنهاد خوبی نبود گفت: عمده فرهنگیان از مهر به بعد بازنشسته می‌شوند بنابراین پرداخت پاداش را به طور جدی پیگیر می‌کنیم، اما تا تأمین اعتبار از سوی سازمان برنامه باید صبر کنیم.

وی با بیان اینکه معلمان و وزیر در این مسئله کنار هم هستند و من باید مطالبه آنها را دریافت کنم افزود: از نظر من فردا باید پاداش فرهنگیان دریافت شود، اما نظر من همیشه نظر نهایی نیست.

وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که برای پرداخت پاداش پایان خدمت چه میزان اعتبار نیاز است؟ عنوان کرد: اعتبار مورد نظر در نظر گرفته شده است.

صحرایی درباره عدم تحقق افزایش حقوق سرایداران و خدمتگزاران مدارس نیز گفت: طبق قانون باید دو میلیون تومان به حقوق آنها اضافه شود و اجرای آن از اول فروردین است، اما قانون بودجه دیر ابلاغ شد بنابراین مبلغی را به صورت علی الحساب واریز کردیم و تلاش این بود مطالبات با حقوق تیر ماه واریز شود، اما اگر همچنان واریز نشده است باز هم باید از سازمان برنامه و بودجه پیگیری کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->