پخش زنده بازی رئال مادرید و سالزبورگ در جام جهانی باشگاه‌ها (۶ تیر ۱۴۰۴) مخالفت مسئولان استقلال با بازگشت سعید مهری ستاره‌های تراکتور به این تیم برمی گردند؟ رونالدو در النصر ماندنی شد بمب درویش برای هواداران پرسپولیس| برانکو در راه تهران؟ سپاهان به دنبال ستاره پرسپولیس شکایت عجیب‌ ام‌باپه از پاری‌سن‌ژرمن محمدی در لیست مازاد استقلال بسکتبالیست‌های ایران به‌خط شدند رضاییان در جمع برترین مدافعان گل‌زن جهان بیرانوند، نامزد عنوان بهترین گلر آسیا بازگشت دوباره ژیرو به فرانسه مشخص شدن حریفان تیم ملی فوتسال در مقدماتی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۶ + عکس بازیکن استقلال در راه لیگ اندونزی + عکس تاریخ و ساعت بازی والیبال ایران و آرژانتین | شاگردان پیاتزا در فکر هت‌تریک رشد قیمت قایدی در لیگ امارات ستاره النصر در راه الهلال جدایی ۲ بازیکن خارجی استقلال نتیجه و ویدئو خلاصه بازی والیبال ایران و صربستان(۴ تیر ۱۴۰۴)| پیروزی شیرین بحران عجیب در جام جهانی باشگاه‌ها| تبانی اینترمیلان و ریورپولاته؟
سرخط خبرها

وزیر ورزش: لیگ برتر با VAR آغاز خواهد شد

  • کد خبر: ۲۴۰۰۳۸
  • ۳۰ تير ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۵
وزیر ورزش: لیگ برتر با VAR آغاز خواهد شد
وزیر ورزش و جوانان از به کارگیری VAR در لیگ برتر از ابتدای آغاز مسابقات خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، کیومرث هاشمی در حاشیه مراسم افتتاحیه زورخانه شهید رییسی در شهر دانسفهان قزوین درباره آخرین وضعیت سیستم VAR در فصل جدید رقابت‌های لیگ برتر فوتبال گفت: ۱۱۰ میلیارد برای VAR تامین اعتبار و سه ماه گذشته دو دستگاه وارد شد و بازی‌های استقلال و پرسپولیس و تعدادی از بازی‌های تیم ملی با آن برگزار شد، قطعا فصل جدید رقابت‌های لیگ برتر فوتبال با VAR برگزار خواهد شد.

او هم‌چنین با اشاره به پاداش ۴ برابر مدال‌آوران المپیک پاریس نسبت به دوره قبل، اظهار کرد: در این دوره ۴۰ سهمیه در ۱۴ رشته ورزشی در حال اعزام به المپیک پاریس هستند، تمام شرایطی که لازم بود وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک برای ورزشکاران فراهم کرده تا بدون دغدغه در این دوره از بازی‌ها حضور پیدا کنند. هم‌چنین پاداش ۴ برابری برای مدال آوران المپیک نسبت به دوره قبل اعلام کردیم تا با انگیزه بیش‌تری در این دوره از بازی‌های المپیک حضور پیدا کنند.

هاشمی خاطرنشان کرد: تمام شرایط خوب برای رشته‌های مختلف جهت مدال‌آوری فراهم شده و این بستگی به تلاش و توان خود ورزشکار دارد. هر چند میدان و آوردگاه المپیک یک آوردگاه سخت و تعداد رشته‌های مدال‌آور محدود است. امیدوارم در همین رشته‌های محدود نیز ورزشکاران خوب کشورمان بتوانند مدال‌های خوش رنگی را کسب کنند.

وزیر ورزش و جوانان افزود: در بحث تسهیلات ورزشکاران یک بخش به پاداش مدال‌آوران برمی‌گردد که هر سال در رقابت‌های مختلف به‌وجود می‌آید. هم‌چنین دو مصوبه در دستور کار مجلس داریم که یکی سرباز قهرمان و دیگری اشتغال ورزشکاران است که البته برای نظام وظیفه قهرمانان شرایط بهتری فراهم شده و در حال پیگیری این موضوعات هستیم.

وی در پایان هم‌چنین به بحث طرح احداث شهرک برای قهرمانان و مدال آوران اشاره کرد و گفت: ۱۰۰۰ واحد مسکونی در این شهرک در دولت مطرح شده که در صورت تصویب این شهرک احداث خواهد شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->