حجت الاسلام والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی در یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان انتقاد معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش به ساعت محدود ورزش مدارس و تحرک کم دانش‌آموزان هشدار در مورد خطرات چاقی در کودکان ادامه ثبت‌نام مدارس در پایه‌های هفتم و دهم | ثبت‌نام ۸۵ درصد دانش‌آموزان نهایی شده است تأمین ۳.۵ میلیون دوز واکسن آنفلوانزا تا نیمه اول آبان‌ماه زمان واریز حقوق بازنشستگان در شهریور ۱۴۰۴ اعلام شد  تأثیر عفو معیاری بر کاهش انگیزه جرم زندانیان
سرخط خبرها

یازده مصدوم در تصادفات طرقبه و نیشابور

  • کد خبر: ۲۴۱۶۶۲
  • ۰۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۲:۴۳
یازده مصدوم  در تصادفات طرقبه و نیشابور
مسوول روابط عمومی مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ۱۱ نفر بر اثر سه سانحه رانندگی که امروز یکشنبه در جاده‌های طرقبه و نیشابور رخ داد، مصدوم شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد علیشاهی با اعلام این خبر افزود: در سانحه اول، ۲ دستگاه خودروی سواری پژو پارس و برلیانس صبح امروز در طرقبه با یکدیگر برخورد کردند که این حادثه ۶ مصدوم داشت.

وی بیان کرد: برای امدادرسانی به مصدومان ۲ دستگاه آمبولانس اورژانس ۱۱۵ به محل حادثه اعزام و تمامی مصدومان توسط اورژانس به بیمارستان طالقانی مشهد منتقل شدند.

واژگونی خودروی سمند در محور سبزوار- نیشابور با سه مصدوم

رییس اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در خصوص سوانح رخ داده در این شهرستان گفت: حادثه واژگونی یک دستگاه خودروی سواری سمند امروز در کیلومتر ۳۵ محور سبزوار- نیشابور سه مصدوم بر جا گذاشت.

سید حمید حسینی افزود: برای امدادرسانی به مصدومان این حادثه سه دستگاه آمبولانس از پایگاه‌های راسخی، حسن آباد و فدیشه اورژانس نیشابور به صحنه حادثه اعزام شدند و تمامی مصدومان این حادثه خدمات فوریت‌های پزشکی را دریافت کرده و برای ادامه روند درمان توسط کارشناسان فوریت‌های پزشکی به مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی حکیم نیشابور منتقل شدند.

مصدومیت ۲ نفر در حادثه تصادف موتور سیکلت با مینی بوس

رییس اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: حادثه تصادف موتورسیکلت با مینی بوس که ساعت امروز در خیابان شهید جعفری نیشابور رخ داد ۲ مصدوم داشت.

حسینی افزود: برای امدادرسانی به مصدومان ۲ دستگاه آمبولانس از پایگاه‌های ۲ و چهار شهری به محل حادثه اعزام و هر ۲ مصدوم این حادثه پس از دریافت خدمات فوریت‌های پزشکی جهت ادامه روند درمان به مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی حکیم منتقل شدند.

وی ضمن تاکید بر ضرورت استفاده از کلاه ایمنی در موتورسیکلت سواران ادامه داد: آمار‌ها نشان می‌دهند که کلاه ایمنی ۳۷ درصد خطر مرگ در موتورسواران را کاهش می‌دهد و چنانچه سرنشینان موتورسیکلت نیز از این کلاه استفاده کنند تا ۴۱ درصد احتمال مرگ و میر در حوادث و سوانح موتورسواری کاهش پیدا می‌کند.

مرکز شهرستان ۴۰۰ هزار نفری نیشابور در جغرافیای مرکزی خراسان رضوی و در ۱۲۷ کیلومتری غرب مشهد قرار دارد.

مرکز اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور با ۳۳ پایگاه عملیاتی شامل ۱۱ پایگاه شهری، ۱۸ پایگاه جاده‌ای و یک پایگاه امداد هوایی، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس، چهار پایگاه موتورلانس با تحت پوشش داشتن چهار شهرستان نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه به صورت شبانه‌روزی به جمعیت تحت پوشش خدمات ارائه می‌دهد.

مرکز اورژانس پیش‌بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ۱۶۴ پایگاه عملیاتی شامل ۱۰۰ پایگاه شهری، ۶۲ پایگاه جاده‌ای و یک پایگاه امداد هوایی، ۲ دستگاه اتوبوس آمبولانس، ۱۳ دستگاه موتورلانس و مرکز ارتباطات و فرماندهی عملیات با تحت پوشش داشتن ۱۵ شهرستان به صورت شبانه روزی و رایگان در حال ارائه خدمات فوریت‌های پزشکی به زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->