شهردار مشهد مقدس: پیام حضور مردم در مراسم تشییع شهدا، پیام همدلی و همراهی و انسجام مردم است  مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی: فعالیت‌های استان، در زمان بحران هیچ‌گاه متوقف نشد وزیر امور خارجه آلمان: اکنون می‌توانیم به مسیر دیپلماسی بازگردیم دعوت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴) بسیج تمام امکانات شهرداری مشهد برای مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی + فیلم کیفیت هوای مشهد امروز «بسیار ناسالم» است | منطقه هرات، منشأ گردوغبار امروز (۵ تیر ۱۴۰۴) فرماندار مشهد مقدس: مشکلی در تأمین کالا‌های اساسی برای ایام محرم در مشهد وجود ندارد بازرسی‌های فعلی کافی نیست | پایان رهاشدگی بازار کالا‌های اساسی فاز یک پارک جهان‌شهر مشهد با پیشرفت ۶۵ درصدی تا شهریورماه به بهره‌برداری می‌رسد طرح‌های فرهنگی مشهد برای جوانان | از کلاس‌های مهارت زندگی تا گسترش مسجدمحوری تشییع باشکوه پیکر شهدای حملات صهیونیستی در مشهد | جمعه؛ وداع با سرلشکر کاظمی و یارانش (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ارائه خدمات اسکان ستاد دهه آخر صفر شهرداری مشهد به زائران از ۹ شهریور آغاز می‌شود

  • کد خبر: ۲۴۳۱۰۷
  • ۱۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۰
ارائه خدمات اسکان ستاد دهه آخر صفر شهرداری مشهد به زائران از ۹ شهریور آغاز می‌شود
معاون زیارت و گردشگری سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد گفت: فعالیت‌های میدانی ستاد دهه آخر صفر از ۳ شهریور ماه و خدمات اسکان به زائران از ۹ شهریور آغاز خواهد شد. 
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

سید جلیل بامشکی در گفتگو با شهرآرانیوز اظهار کرد: با توجه به اینکه ایام ماه پایانی صفر در تابستان و فصل تعطیلات قرار دارد انتظار داریم علاوه بر گروه‌ها و هیئات مذهبی شاهد حضور سفرهای خانوادگی و اردوهای دانش آموزی و دانشجویی باشیم. 

بامشکی افزود: با توجه به این موضوع و مناسب بودن آب و هوا، اسکان موقت در بوستان‌های وحدت و جهانشهر را نیز در صورتی که ظرفیت بوستان زائر پذیر غدیر تکمیل شود پیش بینی کردیم. 

وی بیان کرد: همچنین با مشارکت کانون‌های خادمیاری آستان قدس رضوی سه موکب بزرگ برای اسکان زائران در دهه پایانی صفر در شارستان‌های اطراف حرم مطهر رضوی در نظر گرفتیم که از ۱۵ مرداد نصب سازه‌های آن شروع خواهد شد.‌

معاون زیارت و گردشگری سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد ادامه داد: علاوه بر آن زمین‌های بایر و منتهی به حرم امام رضا(ع) نیز که در اختیار شهرداری است جهت پارکینگ ویژه خودروهای سواری زائران در نظرگرفته شده است. این مسئله سال گذشته بیشترین درخواست مطرح شده از سوی زائران بود و بنا داریم ظرفیت پارکینگ را به دوبرابر برسانیم. 

بامشکی ابراز کرد: فعالیت‌های میدانی ستاد از ۳ شهریور ماه آغاز خواهد شد و زائران می‌توانند از ایستگاه‌های استقبال از زائر ورودی‌های شهر استفاده کنند، همچنین افزایش فعالیت پایگاه‌های راهنمای زائر نیز در برنامه ستاد داریم. 

وی عنوان کرد: پیش بینی ما این است که پیک حضور زائران در دهه پایانی صفر از ۹ تا ۱۶ شهریور ماه باشد، لذا ارائه خدمات اسکان نیز از این تاریخ خواهد بود. 

بامشکی خاطرنشان کرد: سامانه تلفنی اطلاع رسانی و پاسخگویی ۳۷۰۴۵ نیز همچون سال گذشته آماده پاسخگویی به زائران است. در مبادی وروری شهر، حرم مطهر رضوی و نقاط مختلف شهر نیز به صورت میدانی اطلاع رسانی صورت می گیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->