مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد حمله مستقیم رژیم صهیونیستى به تیم هاى امدادى هلال احمر در حین عملیات | احتمال شهادت ٢ امدادگر اولویت در برنامه‌ریزی امتحانات، آرامش روان دانش‌آموزان است جزئیات اصابت پرتابه به آزادراه تهران-قم آزمون‌های ورودی مقطع متوسطه دوم در البرز به تعویق افتاد امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی حضوری شد سامانه‌های ۱۴۸۰ و ۱۲۳، آماده حمایت روانی از مردم در شرایط جنگی مدارس مشهد و خراسان رضوی آماده اسکان اضطراری در شرایط بحرانی هستند توصیه های حیاتی برای بیماران قلبی در شرایط بحرانی نشانه‌ها و امید‌ها سرنوشت صدور شناسنامه ویژه برای مادران دارای سه فرزند و  بیشتر چه شد؟ | سرنوشت نامعلوم امتیاز‌های مادری تولد اولین بره آهو در سال ۱۴۰۴ در دشت مغان کمک قارچ‌های ناشناخته زیرزمینی به حفظ اکوسیستم‌ها وعده بانک مرکزی برای تخصیص ارز به واردات دارو و تجهیزات پزشکی افزایش خطر شیوع بیماری سالک در فصول گرم سال بیماری خطرناکی که ممکن است حجاج ناقل آن باشند جزئیات استرداد هزینه بلیت پروازهای لغوشده گلایه مردم مشهد از گرانی انشعاب برق، نبود شفافیت در خرید کنتور و بلاتکلیفی در جبران خسارات نوسانات برقی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۶ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش، امروز (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) + جزئیات سرقت‌های سریالی با  خودرو‌های سرقتی آسیب به بیمارستان فارابی کرمانشاه در حمله رژیم صهیونیستی (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) سامانه ۱۱۰ فعال است | درخواست سخنگوی فراجا از مردم برای اعلام فعالیت‌های مشکوک دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی بر تشدید رصد و نظارت بر فضای مجازی تأکید کرد توصیه‌های طب سنتی به سالمندان در شرایط جنگی لغو موقت امتحانات پایان ترم در دانشگاه ملی مهارت خراسان رضوی وضعیت ذخایر خونی در کشور مطلوب است آیا زمان مصرف مکمل ویتامین دی مهم است؟
سرخط خبرها

۷۲ فقره سرقت کامپیوتر خودرو در مشهد رمزگشایی شد (۱۶ مرداد ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۴۳۵۹۴
  • ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۳
۷۲ فقره سرقت کامپیوتر خودرو در مشهد رمزگشایی شد (۱۶ مرداد ۱۴۰۳)
جانشین فرمانده انتظامی خراسان رضوی از شناسایی و دستگیری ۳ متهم به سرقت ۷۲ فقره کامپیوتر خودرو در شمال شهر مشهد خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار احمد نگهبان بیان کرد: در پی وقوع چند فقره سرقت کامپیوتر خودرو‌های سواری در محدوده بلوار بهمن و خیابان خواجه ربیع مشهد، پی‌گیری موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران انتظامی قرار گرفت.

وی افزود: بررسی‌های میدانی ماموران دایره تجسس کلانتری خواجه ربیع نشان می‌داد سرقت‌ها توسط اعضای یک باند حرفه‌ای با یک دستگاه موتورسیکلت و در ساعات پایانی شب صورت گرفته است.

سردار نگهبان گفت: تیم رسیدگی کننده پرونده با بررسی دقیق تصاویر به دست آمده از دوربین‌های مداربسته محدوده سرقت ها، ۳ متهم را که در این سرقت‌ها دست داشتند شناسایی و آن‌ها را در مخفیگاهشان در یک باغ در حاشیه شهر مشهد با هماهنگی مقام قضائی دستگیر کردند.

جانشین فرمانده انتظامی خراسان رضوی تصریح کرد: متهمان در مواجهه با ادله و مستندات کشف شده به ۷۲ فقره سرقت کامپیوتر خودرو‌های سمند، پژو و پراید اعتراف کردند.

این مقام ارشد انتظامی گفت: تحقیقات از متهمان برای شناسایی و دستگیری سایر متهمان پرونده و کشف دیگر جرائم احتمالی با هماهنگی مقام قضائی ادامه دارد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->