شهادت مامور مبارزه با مواد مخدر در درگیری با قاچاقچیان مسلح در محور نهبندان - زاهدان (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دستور رئیس‌جمهور برای اقدام فوری در زمینه کودکان بازمانده از تحصیل توضیحات قوه قضائیه درباره آخرین وضعیت پرونده کرسنت و حساب بانکی بابک زنجانی در مالزی سقوط مرگبار کارگر جوان از ساختمان در حال احداث مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دستگیری ۲۵۹ معتاد و مواد فروش در مشهد در هفته فراجا (مهر ۱۴۰۴) لزوم ثبت‌نام دانش‌آموزان ایرانی فاقد مدارک هویتی در اسرع وقت وزیر آموزش و پرورش: امسال بیش از ۱۵۰ هزار کودک در مقطع ابتدایی از تحصیل جا ماندند (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ترس‌های اجباری نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۴ کی اعلام می‌شود؟ رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: مشهد باید در موضوعات گردشگری سلامت و فرهنگی، نقش ملی و منطقه‌ای ایفا کند آموزش کمک‌های اولیه به رانندگان باید در صدور گواهینامه الزامی شود ۱۰ درصد ایرانیان کالری لازم را دریافت نمی‌کنند دارورسانی رایگان درب منزل بیماران‌ ام‌اس در سراسر کشور کاهش آمار تصادفات درون‌شهری در خراسان رضوی طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ ۷۰ تا ۸۰ درصد نوزادان کم‌وزن، با تغذیه مناسب به منحنی رشد طبیعی بازمی‌گردند اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به بیماران نیازمند زندگی دوباره بخشید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش کیفیت هوا در مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هدف‌گذاری جذب ۵ میلیون گردشگر از عراق | آرامگاه شمس در مهر ۱۴۰۵ بهره‌برداری می‌شود آتش به دامنه دماوند افتاد | نابودی ۸ هکتار پوشش گیاهی به دلیل سهل‌انگاری گردشگران رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی: فعالیت دانشگاه آزاد بدون هیچ وقفه‌ای ادامه می‌یابد از شیر مادر تا صبحانه مدرسه، مسیر سلامت کودکان ایرانی درباره تربیت فرزندانی قوی اما خسته که نقاب قدرت بر چهره دارند | قوی، اما ترک خورده برگزاری رویداد بین‌المللی خاطره‌نویسی با هدف زنده‌نگه‌داشتن یاد شهدای جنگ ۱۲ روزه + شرایط شرکت در رویداد کمبود بیش از ۸ هزار محیط‌بان در کشور احیای دریاچه ارومیه با جدیت در حال پیگیری است صدور کیفرخواست برای سرنشینان کشتی قاچاق سوخت در هرمزگان | سرنشینان، اتباع ۴ کشور خارجی بودند سالانه حدود ۱۰۰ هزار شکایت در سامانه ۱۳۶ ثبت می‌شود گروگان‌گیری کارشناسان اورژانس توسط همراهان بیمار در ساوه | دلیل درگیری و ضرب‌وشتم چه بود؟ پیگیری خسارات جنگ ۱۲ روزه در مراجع قضایی ایران و خارج از کشور
سرخط خبرها

در جستجوی قاتلان جسد رهاشده کنار ایستگاه اورژانس ۲۲بهمن مشهد

  • کد خبر: ۲۴۴۴۰۶
  • ۲۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۳
در جستجوی قاتلان جسد رهاشده کنار ایستگاه اورژانس ۲۲بهمن مشهد
ماجرا از آنجا شروع شد که نیرو‌های خدماتی شهرداری هنگام انجام امور روزانه، در یک اتفاق بهت‌برانگیز با پیکر نیمه‌جان مردی جوان در پیاده‌رو کوچه ۲۲بهمن‌۴۴ روبه‌رو می‌شوند؛ آن هم در چند‌قدمی یک مرکز اورژانس‌۱۱۵.

به گزارش شهرآرانیوز، درست شبیه فیلم‌های سینمایی، ناگهان پرایدی با سرعت وارد یکی از کوچه‌های بولوار ۲۲بهمن می‌شود و هم‌زمان همه در‌های خودرو باز می‌شوند و تعدادی جوان در‌حالی‌که دست‌وپای فردی جوان را گرفته‌اند، از خودرو پیاده می‌شوند. یکی از این افراد به‌منظور رساندن فردی که از خودرو بیرون کشیده‌اند به مرکز درمانی، از عابران طلب کمک می‌کند و لحظاتی بعد، این فرد را در پیاده‌رو می‌اندازند و با همان سرعتی که آمده‌اند، از صحنه می‌گریزند. این‌گونه یک پرونده جنایی روی میز قاضی وحید خاکشور، بازپرس ویژه قتل دادسرای مشهد، گشوده می‌شود.

ماجرای این پرونده به صبح روزی در اواخر هفته پیش بازمی‌گردد؛ وقتی که نیرو‌های خدماتی شهرداری هنگام انجام امور روزانه، در یک اتفاق بهت‌برانگیز با پیکر نیمه‌جان مردی جوان در پیاده‌رو کوچه ۲۲بهمن‌۴۴ روبه‌رو می‌شوند؛ آن هم در چند‌قدمی یک مرکز اورژانس‌۱۱۵.

نیرو‌های شهرداری که شاهد گریختن چند‌جوان پراید‌سوار پس از رهاکردن جسدند، بلافاصله خودشان را به پایگاه اورژانس می‌رسانند و موضوع را اعلام می‌کنند. لحظاتی بعد، کارشناسان اورژانس پیکر نیمه‌جان این جوان را که غرق در خون است، سوار آمبولانس می‌کنند تا به بیمارستان برسانند، اما پیمانه زندگی فرد مصدوم نرسیده به بیمارستان پرمی‌شود و جان می‌بازد.

آغاز تحقیقات جنایی

با مرگ این جوان ناشناس، بلافاصله موضوع به بازپرس جنایی دادسرای مشهد اعلام می‌شود و قاضی خاکشور و تیمی از کارآگاهان پلیس آگاهی برای بررسی موضوع راهی محل می‌شوند. بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد که جان‌باخته حدودا بیست‌و چهار‌ساله است. معاینات بالینی نیز مشخص می‌کند که او براثر اصابت چاقو به بالای قفسه سینه‌اش و شدت جراحات به قتل رسیده است.

با مشخص‌شدن موضوع قتل، بلافاصله اقدامات قضایی به‌منظور شناسایی هویت مقتول و شناسایی متهمان این پرونده آغاز می‌شود. شاهدان ماجرا اولین افرادی هستند که باید برای بازشدن گره‌های پرونده آنچه را دیده‌اند به مقام قضایی اعلام کنند.

شاهدان چه گفتند؟

شاهدان که تعدادی از نیرو‌های خدماتی شهرداری و عده‌ای از شهروندان عادی‌اند، آنچه را دیده‌اند این‌گونه تشریح می‌کنند که صبح خیلی زود یک پراید با چندسرنشین -البته اظهارات افراد متفاوت است و عده‌ای سه نفر و برخی نیز چهار نفر را درون خودرو دیده‌اند‌- وارد این کوچه شده‌اند و پیکر این فرد را از خودرو پیاده کرده‌اند و در‌حالی‌که با صدای بلند از دیگران برای رساندن او به مرکز اورژانس طلب کمک می‌کرده‌اند، با عجله او را در پیاده‌رو انداخته و با پراید فرار کرده‌اند.

براساس این اظهارات بازپرس جنایی چنین نتیجه گرفت که مقتول در جای دیگری مورد اصابت چاقو قرار گرفته است و افرادی که احتمالا خودشان جزو ضاربان بوده‌اند، قصد داشته‌اند پیکر مقتول را به بیمارستان برسانند که احتمالا با دیدن ایستگاه اورژانس‌۱۱۵ با این پیش‌فرض که مرکز درمانی است، تصمیم گرفته‌اند که جسد را به این محل برسانند، اما احتمالا از ترس دستگیری و زندان، جسد را همان‌جا در معرض دید افراد رها کرده و گریخته‌اند.

با دستور بازپرس جنایی جسد برای بررسی علت دقیق مرگ به پزشکی قانونی منتقل می‌شود و برابر دستورات تخصصی صادر‌شده در این پرونده، هم‌زمان با آغاز جست‌و‌جو‌ها برای یافتن متهمان، کارآگاهان پلیس آگاهی خراسان‌رضوی به سرنخ‌هایی می‌رسند که هویت ضاربان احتمالی را مشخص می‌کند. تعقیب و دستگیری این افراد آغاز شده است و این افراد به‌زودی پای میز محاکمه خواهند ایستاد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->